Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • r3pl4y

    aktív tag

    válasz vargalex #6026 üzenetére

    Szia!

    Először is:
    rtorrent.conf
    lighttpd.conf
    init.d/rtorrent
    init.d/lighttpd
    netstat -a

    ha el akarom simán indítani akkor semmit sem csinál semmilyen hibaüzit nem dob, de nem is indít el semmit.... ha manuálisan akarom indítani így, akkor ezt adja:
    root@OpenWrt:~# rtorrent -n -o import=/etc/rtorrent.conf
    rtorrent: Failed to parse command line option: Error in option file: /etc/rtorrent.conf:13: Could not prepare socket for listening: Address already in use

    Amúgy mint látod a php.ini -ben a doc_root az nincs beállítva... mivel nem is egy van az ssl miatt kettő ilyen root könyvtár van amikor a sima 80as portot érem el akkor egy olyan könyvtárba megy ahol nem kell semmi biztonság, ha meg a https azaz 443-as porton akarja elérni valaki akkor pedig egy másik root könyvtár van, de ezzel nincs hiba most se meg soha nem is volt... mert most is megy a php megfelelően... itt vannak a phpinfo () kimenetei:

    http://p3t1.info
    https://p3t1.info

    Amúgy visszatérve a csomag fordításokra: Akkor annyi a lényeg, hogy mehet minden rendszer csomag a sima backfire -ból, csak annyi kell, hogy a feed-eket frissítsem ezzel:

    ./scripts/feeds update -a
    ./scripts/feeds install -a

    És ilyenkor a legfrissebb feed -ek kerülnek be és csak M betűvel jelöljem ki és ott lesznek a külön csomagok meg a hozzájuk tartozó függőségek is?

    "Ne vedd túl komolyan az életet, úgysem úszod meg élve!"

Új hozzászólás Aktív témák