Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axlfsi

    veterán

    Koszi mindkettotoknek. Egyelore, leven, hogy nincs kabelem, varok es beuzemeltem a regi, 54es Dlink routert, eBayrol meg berendeltem egy USB TTL atalakitot.
    Addig is, probalkozom a bootloaderbol elkapni a recovery-t, hatha. Viszont, nem teljesen egyertelmu szamomra, hogy milyen IP-t is allitsak be a laptopnak.

    Viszont, ha a Destination oszlopban (Wireshark) csak Broadcast-ot talalok, akkor az azt jelenti (ha jol ertem), hogy nem a router kerdezi, hanem a gepem. Olyat viszont nem talalok, hogy a router kerdezne ... letezhet ilyen? Szerintem boven uj kellene, hogy legyen a bootloaderem, habar ezt nem tudom mi alapjan kellene biztosra meghataroznom.

    Szerintetek?

    Szerk.: habar, ha ezt a bejegyzest jol ertelmezem, akkor esetunkben 2014.03.19 OFW (official firmware update) soran kapott az eszkoz recovery-t(??).

    Ha ez igaz, akkor lehetseges, hogy az enyembe meg nincsen? Sajnos nem tudom mikor volt rajta utoljara friss gyari FW, mert mar nagyon regota (2 eve?) Gargoyle-t rakom ra, mindig a legfrisebbet (azt nem tudom egyelore, hogy Gargoyle ilyen teren fejlesztette-e es implementalta-e).

    Elnezest, ha hulyesegeket irok, batran homalyositsatok fel, ha nem vagytok rest :)

    Koszonom!

    [ Szerkesztve ]

    ˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

Új hozzászólás Aktív témák