- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Jelenleg van egy P2 a birtokunkban, amit imádunk, de azért már érzem, hogy kezd idősödni. (2008-as példány.) Még Jenőéktől vettük, igazából nagyobb gond nem volt vele.
Tegnap másodjára vittem el Zsuffa Bélához, először tisztítást kapott, most pedig kapott 4 új modult, mert pár darab már gyengélkedett, ahogy megtörtént a csere, fürgébb is lett az autó.
Így nagyjából mondhatni a 2 év alatt költöttünk rá 200.000 Ft-ot (nem számítva azokat a dolgokat, amiket amúgy is megejtene az ember, szezonális gumi, szerviz pl, bár kértünk katalizátorvédőt és indításgátlót is bele, ami kb. +100K) szóval abszolút jól bánik velünk a kocsi, persze mi is próbálunk mindent megtenni érte.
Jelenleg 225.000 km van benne.
Még mielőtt rápillantottam volna a HaHura, gondoltam lehet lecserélem egy P3-ra, de ott is durván megugrottak az árak.
Azon gondolkodom, hogy eladnám, és vennék valami olyan autót, amit talán annyira nem hajtottak ki. (Picit tennék még az eladásból befolyt összeghez.)
Az életünkben is változás lesz, mert Bp-ről költözünk Vácra, szóval talán arra már megérhetné egy dízelt venni. (Mondjuk nekem home office van, feleségemnek nincs.)
Ti mit gondoltok, hülyeség lenne? Mit tennétek?
Köszi szépen a segítségeteket előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest