- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz Ferenc1989 #3345 üzenetére
Jó gépnek néz ki, de az A200-1s9 VGA-ja erősebb, viszont a te általad említett Toshiba jobb minőség. És igen mint elhangzott a garanciával problémák leszenek. Hívd fel a Toshiba szervízt és kérdezed meg mi a helyzet a külföldön vásárolt gépekkel.
-
ABE
őstag
válasz 07_fecc_87 #3347 üzenetére
Itt van már a Satellite A300-as sorozat, szerintem érdemes lesz mostantól arra figyelni.
[ Szerkesztve ]
-
chaval
tag
válasz 07_fecc_87 #3353 üzenetére
jelent pillanatban egyik tetszetős modell 196E sztem bíztató [katt]. Egyetlen hátránya, hogy EGYENLŐRE?!? nincs hozzá Xp driver...de sztem ennek az ára nyár közepére lejebb fog csúszni
-
ABE
őstag
válasz 07_fecc_87 #3353 üzenetére
Érdemes figyelemmel követni, hogy hol és mennyiért adják, szerintem elég hamar lesznek árengedmények.
-
chaval
tag
Vidik:
[első] 5letes reklám Szép a külseje
[második]
[harmadik]
[negyedik]
[ötödik] ez aztán a biztonság -
flash7
tag
Sziasztok!
Nekem 4 hét és meg lesz ez a típus: A305-S6845
A leírása itt látható: [link]
Ha használatba veszem a kicsikét, majd írok tapasztalatokat, persze csak ha valakit érdekel
Addig is kitartást nekem -
chaval
tag
válasz 07_fecc_87 #3360 üzenetére
engem még irritál a none xp driver
-
ABE
őstag
Van egy olyan sejtésem, hogy az A300-ra felmennének az A200 driverei (legalábbis egy részük), csak kicsit kivárnak a hivatalos verzióval.
Pár hónapja az L40-nel volt hasonló a helyzet: volt XP-s driver, aztán eltűnt, de az ügyes userek összekaparták a szükséges cuccokat úgy is.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
a driverekről jut eszembe, fontos lehet pl akinek ati kártyája van a notiban és xp-t vagy vistát (nem is ez a lényeg) akar feltenni, az mindig fel tudja tenni a legújabb catalystet az amd oldaláról.
le kell tölteni egy mobility modder progit és ez meghekkeli úgy hogy mobility radeonokra is felmegy a driver
a procedúrát meg lehet találni a mobility modder oldalán, azért nem írom le
így mindig fennt van a legfrissebb driver, én így használom
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
helo!
Nekem hd2600 van. Nem tudom, hogy teljsesítményileg mennyit javul a helyzet, pár napja találtam rá erre a megoldásra, azóta nem indítottam el játékot. De annyi javult, hogy a legutolsó toshibás driverrel kmplayer bezárása után néha az aero felület átszineződött, most ez úgy tűnik elmúlt.
itt a link, itt le van írva minden lépésről lépésre.
Az ati drivert ugye úgy lehet leszedni hogy egészben control centerrel mindennel együtt angolul, én így csináltam. Magyarul ugye külön kell leszedni mindent, erre nem tér ki a leírás az oldalon azért nem csináltam így. Megpróbálhatod, én inkább az angol csomagnál maradtam ahol együtt van minden
[ Szerkesztve ]
-
-
flash7
tag
válasz balazs_t #3370 üzenetére
Szia balazs_t!
Haverod is pont ezzel a felszereltséggel veszi [A305-S6845] ? Mert akkor az ár nagyon jó. Nekem táskával együtt 1179 dollárba kerül (a táska ebből $62), és rokon hozza haza, tehát semmi plusz költség.
Ha megnézed ennél gyengébb felszereltségű gépek jóval többe kerülnek itthon.
Egyébként nem sokat tudok róla. Itt egy prohardveres cikk az új szériákról: [link]
Itt egy angol teszt, ahol a tesztelő saját magának is ilyet venne [link]
Ezeket nézegesd meg. Én jó választásnak tartom, főleg ennyiért, és már meg is rendelték kint, már csak 3 és fél és itthon van a kicsike.Bárki más, tud még valamit az írja meg mert én is kíváncsi vagyok még több infóra
-
SzalaiG
addikt
Help!!!
Toshiba L30-as laptophoz keresek kijelzőt. SOS!!!
Olcsót, jót! Bontott is érdekel csak működjön!Bármilyen ötlet érdekel!
-
chaval
tag
Nah külföldi oldalon feltűntek a Satellite A300-15E-hez XP driverek
Már csak legyen itthon több forgalmazója és menjen le az ára -
Chris82
senior tag
Sziasztok!
Acer laptopom volt eddig, de egy Toshiba laptoppal szemezgetek, típusa U400
Mi a véleményetek róla, ill magáról a U szériáról?
Az U300 megbízható volt? Gondolom a 400as ennek az utódja[ Szerkesztve ]
-
flash7
tag
-
flash7
tag
-
VadnyugatiP
csendes tag
Üdv
Két kérdésem lenne.
Legkésőbb augusztusban szeretnék vásárolni egy Toshiba Satellite PRO A200-20n notebookot. http://www.usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=7318
Láttam, hogy a napokban Magyarországon is kaphatóak lettek az A300-asok. Nekem valahogy nem jön be ez az új design. (Ne haragudjon ezért rám senki) Szerintetek lehet még kapni majd augusztusban a régi pro szériát?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy megéri e a Satellite Pro a többletköltséget? Vajon mennyivel minőségibb ez a kategória mint a mezei változat?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
ABE
őstag
válasz VadnyugatiP #3378 üzenetére
Pontosabb infókhoz szerintem Toshibánál dolgozó embertől juthatnál, de elmondom a véleményem, hátha segít valamit.
Az általad kinézett gépet én már nem találtam meg a Toshiba honlapján, ez szerintem nem túl bíztató. Én azt tippelem, hogy augusztus környékére esetleg a beragadt raktári darabokból lehet még választani, ha lesz egyáltalán. Ahogy én néztem, a drágább Pro modelleket inkább rendelésre hozzák, tehát elég neccesnek tűnik.
A Pro szerintem leginkább a felszereltsége, teljesítménye miatt kerül többe. Én legalábbis nem találtam a gépeket összehasonlítva érdemi különbséget. Képek alapján a Pro fekete billentyűzetét láttam különbségként, szóval esetleg a külső borításban lehet eltérés.
Még jó 1,5 éve néztem kiállított A100-as gépeket, akkor futólag néztem rájuk, de elsőre nem láttam igazából eltérést a Pro és nem Pro gépek között.
Remélem jönnek nálam okosabbak, akik pontosabb információt tud adni.
-
VadnyugatiP
csendes tag
Köszönöm!
Akkor marad a reménykedés, hogy még legyen raktáron :-( Sajnos addíg nem tudom megvenni :-(
-
kecsetif
aktív tag
Ha valakinek még m410 ketyeg a gépében és szeretne nagyon olcsón erősíteni, klikk ide
Bocs mindenkitől az offért!! -
IveyBaby
tag
Sziasztok!
Végre sikerült felrakni az XP-t és egyéb drivereket. Egyedül a hanggal van gond, annak a telepítésénél hibát ír ki, illetve hogy sikertelen a hangeszköz telepítése. Toshiba L40-14F
Más fórumokon is olvastam ilyen problémákat. Megoldásként pedig azt írták, hogy uninstall Realtek, újraindítás és felismeri. Ez elsőre is ökörség :S
Nincs tapasztalatotok, hogy hogyan csaljunk hangot rá?? -
ABE
őstag
válasz IveyBaby #3383 üzenetére
Első próbálkozásként rakd fel ezt: KB835221 Hotfix
Ez általában meg szokta oldani a gondot egy újraindítás után. Ha mégsem, akkor telepítsd fel ezt: High Definition Audio Codec
Az egy dolog, hogy elsőre ökörségnek tűnik a driverek variálgatása, újratelepítése, a másik pedig az, hogy tapasztalatok szerint nem mindig lehet megtalálni a logikát a szoftverek működésében.
[ Szerkesztve ]
-
-
ABE
őstag
válasz IveyBaby #3385 üzenetére
Még egy ötletem van, a BIOS frissítése. Ezekhez a modellekhez kétféle van (XP-s és Vistás), neked az XP-hez valót kell felrakni. Innen tudod letölteni: L40 XP-s BIOS
Letöltöd, kicsomagolod egy mappába a fájlokat, és XP alatt futtatod a winflash.exe-t. A gépben mindenképpen legyen bent az akksi és legyen töltőn, a megjelenő infókat pedig pontosan kövesd. Elvileg a frissítés végeztével újraindítja magát, és utána próbáld meg felrakni a korábban próbált drivereket. Ez az utolsó ötletem.
[ Szerkesztve ]
-
ABE
őstag
válasz IveyBaby #3387 üzenetére
Akkor így: BIOS Letöltése
Kiválasztod: Hordozható számítógép / Satellite / Satellite L Series / Satellite L40 / PSL4CE, rányomsz a keresés gombra, és a felajánlott két lehetség közül a második, 5.40-es verziószámú cuccot töltöd le.
[ Szerkesztve ]
-
ABE
őstag
válasz IveyBaby #3392 üzenetére
Kicsomagoltad a teljes tartalmát, a mappából a winflash.exe-t futtattad? Elején rá szokott kérdezni, hogy tényleg felülírod-e a régit (és ki is írja a BIOS-ok verziószámát), 1-2 percig el szokott tartani ha lefut, szóval még mindig ott az eshetőség, hogy azzal van a gond.
-
IveyBaby
tag
Igen, kicsomiztam a teljes tartalmát. Persze csak a másik gépemen. Aztán azokat rátettem pendrive-ra és azzal vittem át a notebookra. Nincsenek rejtett fájlok, szóval nem maradt ki semmi. És nem kérdezett rá, hogy felül akarom-e írni a régit. Az lesz a legjobb, ha letöltöm mégegyszer, hátha a letöltés során volt probléma. De kétlem.
-
Dudi13
csendes tag
Hello
Toshiba noti vásárláson töröm a fejem, de akárhány embert kérdeztem mindenki mást mond a megbízhatóságukról. Én az L40 sorozatból néztem ki a 18W-t. Van ezzel kapcsolatban tapasztalata valakinek? Op rendszer nélkül venném és XP-t szeretnék feldobni rá. A driverek beszerzése okoz problémát?
Válaszokat előre is köszi -
pszaby
csendes tag
Hello!
Nekem is szintén az L40 es sorozatból van egy notim csak nekem a 17s-es,de mint néztem nagy különbség nincs köztük!
Szóval én eddig tökéletesen megvagyok vele elégedve,gyors szépen futtatja a Vistát,bár a videókártyától ne várj csodákat, egykét régi játék fut csak el rajta,de az látszik hogy ezeket nem játékra tervezték! A hangszóroi engem megleptek hogy egy notihoz képest milyen szól szólnak!Az akksi kb 2 órát bírt nekem eddig netezés mellett!
Egyszóval én csak ajánlani tudom,mert már sok jót hallottam magáról a Toshiba márkáról is!Drivereket meg a toshiba honlapjáról tudsz leszedni!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest