- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
IveyBaby
tag
Üdv.
Toshiba Satellite L40-14F-et szeretnénk kétantennás TP-Link WR841ND routerral otthoni internethez csatlakoztatni, de ezt a hibaüzenetet kapjuk:
"A Windows nem talált tanúsítványt, amellyel be tudná jelentkeztetni a hálózatba TP-LINK_C8A546"
Mit kellene átállítani, hogy működjön a dolog? OS: XP Prof.Előre is köszi!
-
IveyBaby
tag
Ma felhívtam a szervízt, de semmi érdemlegeset nem tudtak mondani. A hapsi csak azt hajtogatta, hogy pénzért tud segíteni. Annyit azonban kiszedtem belőle, hogy a megoldás mindenképpen egy újratelepítéssel kezdődik. Úgyhogy meg is csináltam, fellöktem ma az XP-t, majd a chipset és display drivereket (ahogy a használati utasításban le van írva, ugyanis ez a sorrend), de a hang előtt az általad ajánlott KB835221 Hotfix-et tettem fel. Aztán a hangot, és én se hittem a szememnek: de nem akadt el és sikerült a telepítése! Lett hang, és folytattam a sorrend szerint a driverek telepítését. Most minden müxik, úgyhogy köszönöm ABE a segítséget! Mégis igazad volt, hogy így sikerülni fog! Sok puszi!
(Azért írtam le, hátha valaki hasonló gondokkal küzdene
)
-
IveyBaby
tag
Igen, kicsomiztam a teljes tartalmát. Persze csak a másik gépemen. Aztán azokat rátettem pendrive-ra és azzal vittem át a notebookra. Nincsenek rejtett fájlok, szóval nem maradt ki semmi. És nem kérdezett rá, hogy felül akarom-e írni a régit. Az lesz a legjobb, ha letöltöm mégegyszer, hátha a letöltés során volt probléma. De kétlem.
-
-
IveyBaby
tag
Sziasztok!
Végre sikerült felrakni az XP-t és egyéb drivereket. Egyedül a hanggal van gond, annak a telepítésénél hibát ír ki, illetve hogy sikertelen a hangeszköz telepítése. Toshiba L40-14F
Más fórumokon is olvastam ilyen problémákat. Megoldásként pedig azt írták, hogy uninstall Realtek, újraindítás és felismeri. Ez elsőre is ökörség :S
Nincs tapasztalatotok, hogy hogyan csaljunk hangot rá??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest