- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
válasz Aventador91 #160654 üzenetére
Jaja, ne is mond ... de nezzuk pozitivan!🙂
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
jpm
senior tag
Real Sociedad + Newcastle ment 5k-ért. Így a hónap végére.
(#160652) Genius007 Szép fogás így is.
-
rwin5
őstag
Írni akartam, hogy 6 perce hosszabbítanak, 92-nél még csere volt, tuti meg lesz itt is az over, aztán csak befújtak egy büntetőt DDDDDDDDDDDDDDD
Szerintem ez a mai nap ott az ázsiai fociban tuti le volt bundázva, bár nem követem nyomon őket.[ Szerkesztve ]
-
Max_218
tag
valaki estére ,tud adni valami tippeket? próbálok legalább 5ezerből -20k-ig menni , de már ötletem nincs milyen meccsre rakjak és mi az ami biztonságosabb.
-
yogibear
addikt
válasz Aventador91 #160663 üzenetére
mi tart vissza? nincs lóvé? ott a provident vagy a cofidis.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Sukta 95
aktív tag
ha elhalasztottak havazas miatt a lotte-dortmund meccset, 1-es szorzoval szamoljak beten vagy meg kell varni mig lejatszak majd?
[ Szerkesztve ]
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
yogibear
addikt
válasz rwin5 #160666 üzenetére
Az szép munka
(#160665) Sukta 95 ezt szinte minden héten megkérdezi itt valaki... keresd meg a választ.
Tökorrú Reál Coci is ügyeskedik otthon... Eibar kap 2. fi elején egy pirosat, erre ők is begyűjtenek egyet, nagyon hajtanak egy hazai zakóra.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz Sukta 95 #160669 üzenetére
Gratula, megkapod a Nagy Megtaláló térdszalagrendet.
Azon keveseknek jár, akik képesek önállóan is megtalálni a választ és nem sokan vannak ám, elhiheted.
(komolyan)Na bakker csak szidnom kellett a Cocit mindjárt kaptak egy tizit... csak közben elfelejtettem rakni az overt 1,6-ért.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz Genius007 #160676 üzenetére
Annak meg hogy utólag rakod be, kb csak annyi értelme van hogy gyűjtögesd a tapsikoló meg hajbókoló ikonokat...
Nem az a lényeg, hogy bejön-e vagy sem, hanem az, hogy ha valamit raksz, mert érzed, akkor legyen másnak is lehetősége megnézni és ha tetszik a tipp, megrakni...
Ez nem lottó, hogy fix a nyeremény és minél többen találják el, annál kevesebb a nyeremény...
Van akinek időnként jó meglátásai vannak, akkor abból miért ne profitálhatna a többi topiklakó is?
Persze senki nincs kényszerítve, hogy rakja ugyanazt.
De a te esetedben még a lehetősége sincs meg, csak arra hogy utána -jon meg -jon, hogy te milyen ügyi vagy...
Az ilyet fészbúkon szokták csinálni.
Remélem érted a lényeget...Azért további sikeres tippelést.
Na közben Coci csak benyalt egy gólt a 90+3-ban ahogy azt kell és leikszelt... nyomi egy banda.
-
újratöltve
csendes tag
perugia, spal, verona, vicenza még egy 2,88
charlton, bradford, newcastle, 2,24
[ Szerkesztve ]
Én soha nem fogadok "valamelyik" csapat góljára, hanem mindig csak az egész meccsen bekövetkező következő gólra, csak lusta vagyok kiírni mind a két csapat nevét.
-
Max_218
tag
aston,,millwal 0.5 overt raktam ,newcastle 1.5 over , jöhetnének már igy a második félidő elején
-
yogibear
addikt
válasz Genius007 #160679 üzenetére
Ez mindig így van, de itt sosem bántanak senkit ha az előre beírt tippje nem jön... nem erről szól a topik.
Northampton - Oldham
Hamilton - Aberdeen
Juventus - Napoli
Brighton - Newcastle
mind o1,5 @2,28 összesenAberdeen V @3,15...
Juve GG @1,4
Aberdeen GG @1,35„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Vincent-Vega
tag
válasz yogibear #160682 üzenetére
"Ez mindig így van, de itt sosem bántanak senkit ha az előre beírt tippje nem jön... nem erről szól a topik"
Na azért ennyire képmutatóak ne legyünk Elég csak pl. az 1 hónappal ezelőtti hszeket olvasni.
https://mobilarena.hu/tema/tippmix_3/hsz_159201-159400.htmlNagyon ritkán írok be tippet, de rögtön jönnek a megmondóemberek,aztán ha esetleg elmegy akkor a meccs után okoskodók,kárörvendők
Sajnos itt is jelen van a rosszindulat,főleg ha valaki esetleg nagyobb téttel játszik/nyer. Persze tisztelet a kivételnek. -
yogibear
addikt
válasz Genius007 #160684 üzenetére
Az is jó, tökmindegy hogy van rajta mondjuk 3 over és az egyik már jön is miután megrakod, de a másik kettőt attól még mások is felhasználhatják és ráadásul lehet mire ők rakják, felmegy annyira az oddsuk, hogy eléri azt amit te trióban raktál.
Ne feledd, mindenki más meccseket figyel, más meccsek statját és így több jó tipp is összejöhet...
Ha meg nem jön, hát így jártunk, ez szerencsejáték(#160685) SoulSociety na jó, megmondóemberek mindenhol vannak, de azt se feledd, hogy azért nem szeressük az ilyeneket, sem a kárörvendőket...
[ Szerkesztve ]
-
Sukta 95
aktív tag
válasz Vincent-Vega #160685 üzenetére
én is ezért nem tettem be régebben soha, illetve ezért voltam csak olvasója a topiknak. mindig megy a picsogás, hogy sok pénzt kockáztatsz, kevés nyereményért, stb... akkor meg kár kirakni. most ha kiteszem ezt, illetve ezt, akkor hülyének vagyok nézve. Pedig 10 rugóról ilyenekkel küzdöttem fel magam egy százasra, most má jöhetnek a valamivel nagyobb tétek.
Hajrá a szarkákkal, én befejeztem már, feltéve, hogy bírok magammal.
na, csak megtettem, hogy lesz még egy gól a benfica meccsen.
[ Szerkesztve ]
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
yogibear
addikt
Bakker mindenhol lődözik a gólokat, csak ahol nekem kéne ott nem.
A naftalint is szórják eszeveszetten.Aberdeen is 16-ból csak egyszer talált kaput, nagyon hajtanak a H @6-ra, sokkal fogadhattak maguk ellen.
És a Juve meg vérsimán fordít és nyer... 2/1 lesz 23-as oddsért...
Na Reyna meg összehozott egy tizit is a Juvénak...[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
Én raktam egy elég esélytelen pisa-carpi 0,5 góltól többet a mulatság kedvéért azért.4x volt akkor.
Tényleg vicces volt,de nem baj.[ Szerkesztve ]
-
újratöltve
csendes tag
válasz újratöltve #160680 üzenetére
a verona vitte, kár érte
a másikat meg a bradford viszi
hát nekem nincs jó napom, az biztos
[ Szerkesztve ]
Én soha nem fogadok "valamelyik" csapat góljára, hanem mindig csak az egész meccsen bekövetkező következő gólra, csak lusta vagyok kiírni mind a két csapat nevét.
-
yogibear
addikt
Aberdeen visz mindent, szólhattak volna, hogy maguk ellen fogadtak... vicc amit művelnek, a Főv. Nagycirkusz ehhez képest kutyafaxa...
Pedig még a Northampton GG is lejött a végén...
[ Szerkesztve ]
-
Max_218
tag
brgihton-newcastle 1/2 29es odds--ért is szépvolt
-
yogibear
addikt
Ha meg a Valencia nyer akkor az ötös kötést a Real Coci viszi a 90+3. percben benyelt gól miatt.
Real Sociedad 1,80
Juventus 1,60
Bury 2,00
Valencia 1,75
Stevenage 1,80
Jó kis kifundált 18-as odds huss...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Fotók, videók mobillal
- Fűzzük össze a szavakat :)
- BMW topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mobil flották
- BestBuy topik
- További aktív témák...