Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz Brownage #1537 üzenetére

    Szerintem ezt meg te tolod egy kicsit túl, mivel nagyon sokan vannak, akik nem beszélnek angolul, és ha értenek is, akkor sem biztos, hogy ezt a szókincset beszélik, amit a New Yorki utca embere, vagy majd most már a Washingtoni vagányok.

    Azok számára, akik kevésbé, vagy egyáltalán nem beszélik, azok számára rohadt nagy segítség lett volna a fordítás, azzal együtt, hogy tanulva a Div1-ből a fontosabb részekre úgyis érdemes rákérdezni, vagy megnézni az angolt akár google fordítóval.

    Ennyi, az, hogy valaki már olyan korba született, ahol alapból volt angol tanítás, attól még sokan abba a korosztályba tartozunk, akiket még az orosz nyelv szépségeivel tömtek, őszintén szólva látva a DZs állapotokat, ennek most nagyon sok hasznát venném, ha tudnék oroszul legalább annyira, mint a 10 év tanulás tanítás után. ;]

    Nem mondhatod mindenkinek aki játszani szeretne, hogy nincs mese tanuljál meg angolul, mert nem mindenki képes rá, hogy ne csak kényszerből megismerjen dolgokat, hanem használható és hasznosítható módon meg is tanulja. (attól még nem idióta, volt olyan quality mérnök kollegám, aki kb egy 2. osztályos angolszakos alsós szintjén tudott baggatni angolul, de közben meg a szakmájában ász).
    :R

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák