- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Krystal_s #72796 üzenetére
Hívd fel az ÜFSZ-ot és kérdezz rá, hogy kapcsolattartó telefonszámokra rá tudnak-e nézni. Ugyanis rohadt nehéz lesz ez így, mert nincs egy azonosító sem a SMS-ekben... Ha nem tudnak ilyesmire keresni, akkor bukta a dolog.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Ateszzero #72799 üzenetére
Tányér nélkül szerintem ez nem megoldható. Telekom IPTV, csak a Telekom hálózatán működik, telepített STB-szal.
Ha az úriemberrel megbeszéled, hogy egy szerelő rakja fel, akkor sem megy bele a dologba? Gondolom attól fél, hogy ne tákolj össze semmit. Ha hivatalosan kijönne egy bármilyen szerelő és felrakná lehet normálisabban állna a dologhoz vagy ez is feleslegesen lefutott kör?
Telekomnak olyan plusz szolgáltatása van, ami meglévő TV előfizetés mellé ad egy TVGO hozzáférést, de ehhez szükséges itthoni címen telepített szolgáltatás, és a TVGO is elvileg csak magyar hálózaton működik.
Amit hirtelen találtam ilyen szolgáltatót, de ez itt már nagyon OFF.
-
-
C0d3r
addikt
válasz n@p@lm #72807 üzenetére
Nem elérhető, külföldi címről ez az üzenet fogad.
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Meglett tegnap ugye a 120mbit, de a torrent sebesség elég lassú és instabil, mind befelé mind kifelé.
Csak jól seedelt ubuntu isokat töltök, még is alig akar csatlakozni a peerekhez, és ha már van sok, akkor is ilyen 4-5mb/s a sebességemMTU lehet az oka?
A routerem a modemem, a telekomos csak átmenő eszköz, PPOE a routeren van, 1492 MTU
Asus N18-UPort, ilyenek, persze nyitottak
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
r3dsnake
nagyúr
Hamarosan lejár az otthoni előfizetés (TV, Telefon, Net) hűsége. Ki lehet alkudni náluk valamit újra aláírás esetén? Pl. 50mbites net helyett 120-at?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz enginev3.0 #72812 üzenetére
Köszi az infót. A hűség 2 hónap múlva jár le, le lehet dumálni már most a dolgot? Itt jelenleg ez a szitu. Nagyjából mire számíthatok? Ha a neten felül többet is ki lehet alkudni, megpróbálnám.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz enginev3.0 #72814 üzenetére
Akkor nem is kellett felmondással "fenyegetőzni"? Mert nálam mobil előfizunál csak úgy sikerült kedvezményt kapnom.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz r3dsnake #72813 üzenetére
Ez a többet is kialkudni dolog... Nem fogják odaadni XL árban az XXL csomagot... Azért, mert neked lejár a hűséged akár holnap. Kedvezményt akkor kaphatsz, ha csökkentek az árak (ez most megtörtént valószínűleg olcsóbb lett neked is az XL és az XXL is valamennyivel) vagy, ha azóta kiépített bármelyik nagyobb konkurencia hálózatot a lakhelyeden, ha nem, akkor nincs jelentősebb kedvezmény. Fel kell őket hívni ők fogják látni a pontos helyzetet, mert mindig kérdezitek az árat, de azt nem mondjátok, hogy van-e konkurencia, ki a konkurencia stb.
NetMánia XXL -Tripla csomagban az internet ára TV és telefon mellé
Havi díj: 6000 Ft/hó
De ezt te magad is meg tudod nézni itt.Erre jön a hiéna kedvezmény, ha van. Ha nincs, akkor azért nem fognak engedni valószínűleg, mert fel akarod mondani, ez náluk már nem játszik, főleg, ha nincs konkurencia.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #72810 üzenetére
Feltöltésem nem megy 2.5MB/s fölé
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
mm00
aktív tag
Xl és xxl csomagot lehet kötni Vidanet területen, ahol a Vidanet tud adni 150mbites csomagot kábelen?
-
r3dsnake
nagyúr
A D-Link DCM-704-nek gigabites lan portjai vannak? Kérdeztem kell-e eszközcsere, ha váltunk 120mbitre, de azt mondta az ügyintéző nem, mert ki tudja szolgálni ez az eszköz.
-
DJ. Ru$y
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
Újraindítás után átállt, köszi mindenkinek az infókat.
-
2007ath
aktív tag
Sziasztok! Netmánia XL (50/5) csomagot telepített a Telekom hozzám a napokban. A korábbi vastag réz érpár helyett egy új kábelt (2 db érpár) húztak be a házba. A jelet a ZTE ZXHN H368N modem/router fogadja. A problémám a következő:
A modemen lévő Broadband LED időnként zöldről sárgára vált, vagyis azt jelzi, hogy 2 érpárból csak 1 működik. Ilyenkor a net sebessége (speedtest.net-tel mérve) is visszaesik 20-25 Mb/s-ra. (Ezzel együtt a modemhez csatlakozó telefon hangminősége is brutálisan leromlik.) Nem egyértelmű, de úgy tapasztaltam, mintha ezt kisebb adatforgalom esetén tenné. Ha nagyobb letöltést indítok, némi hezitálás után újra kigyullad a zöld LED, tehát visszaáll 50 Mb/s-ra a letöltés.
A kérdésem az lenne, hogy ez normális-e? A modem (vagy a központ) figyeli-e a forgalmat, és annak függvényében kapcsolja be a 2. érpárt vagy a jelenség valamilyen vonalhibára utal?
[ Szerkesztve ]
-
2007ath
aktív tag
válasz 2007ath #72829 üzenetére
A másik érdekes és számomra megmagyarázhatatlan jelenség a következő:
Fenti modem és a telefon között van egy hívószám kijelző egység, ami korábban hibátlanul működött. Jelenleg bejövő hívás esetén a hívó számát továbbra is helyesen jelzi ki, de a hívószám kijelzőbe beállított dátumot és időt felülírja egy fals dátummal és időponttal. Rájöttem arra is, hogy ez a fals dátum és időpont a modem áramtalanítása, majd bekapcsolása után indul január 1., 0 óra 0 perccel. Tehát a modem ezt a bekapcsolásától induló dátumot és időt küldi át a híváskijelző számára a hívás időpontjaként, súlyosbítva azzal, hogy még a híváskijelző aktuális dátumát is felülírja ezzel az időponttal.
Feltételezem, hogy a modem menüjében kellene a helyes dátumot és időpontot megadni, viszont ott ilyen menüpontot nem találtam. Mi lehet a megoldás?
-
tag
Hello, Sagemcom F@ST3686AC HGW-vel van egy olyan problemam, hogy a port forwarding hirtelen nem mukodik. Bekotottek ezt a korabbi D-Link helyett, nyitottam portokat + UPNP-t, minden rendben volt, aztan ra par hetre/honapra most megint kellene de ezt kapom:
Error converting one or more entries:
TRY AGAIN
Olvastam, hogy valami bug volt, de most hogy jott elo, ha eddig ment? Koszi!
-
titán
-
mbalint987
aktív tag
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz 2007ath #72830 üzenetére
Az órát automatikusan állítja a rendszer, amikor összeáll a DSL szinkron megkapja az aktuális dátumot és időt is.
Próbáld meg esetleg, hogy lehúzod a szám kijelzőt meg a HGW-ről, újraindítod a HGW-t és mikor összeállt teljesen a kapcsolat (minden LED világít és van internet), akkor dugod rá a kijelzőt.
-
2007ath
aktív tag
válasz Gubek-Einste #72832 üzenetére
"Mutasd meg a vonali adatokat."
Szerencsére éppen produkálta a hibát. 10 percen belül 3 képet készítettem. Ezek időrendben:
Az utolsó kép készítésekor már újra világított a zöld LED, és 50 Mb/s-mal ment a letöltés.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz 2007ath #72835 üzenetére
Jelentsd be hibára, ezzel te semmit nem fogsz tudni kezdeni, valószínűleg vonali hiba. A szakadást az ügyintéző is fogja látni elvileg, ha kimegy egy szerelő esetleg neki is mutasd meg a Screenshotokat.
-
törölt tag
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Valaki tudja mennyi a fix ip cím ára, connectnet internetcsomaghoz?Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
goop
őstag
Kicsit küzdöttem ma vele, megoldható, azaz routeren át az iptv forgalom, minden megy, csatorna váltás, felvétel, leállítás, stb. Mellette jó volt a digis net is. Azaz minden szép és jó lenne, csak amiért nekiálltam az egésznek az nem jött össze, azaz nem tudom kitenni a steamet vlc re
Mára most egyszer elég volt, majd még a héten ránézek. -
addikt
Szép napot!
Jelenleg van Sat TV + alap telefon + 20Mbit internetem (sajna csak 12,5-13 Mbit jön, vonalvizsgálat 15,5 Mbit).
Ügyfélszolgálat (ott 50 is) és az online felület szerint is 30Mbit elérhető lenne, így felbátorodva kértem egy csomagmódosítást 30Mbit-re. Mondták hogy megvizsgálják, és jelentkeznek, egyúttal digitális hangra is áttesznek.Reménykedhetek, hogy találnak valami megoldást a nagyobb csomagra (szomszéd utcában elvileg optikai kábelt fektettek le pár hete) ?
-
DJ. Ru$y
félisten
Ha most ADSL2+-on vagy és áttesznek VDSL2-re plusz behúznak még egy érpárt, akkor talán lehet 50-es csomagod, de erre ne vegyél mérget, mert ez egy erős feltételezés. Attól, hogy a szomszéd utcába lett optika, attól nem biztos,hogy az rád bármilyen hatással van. Ha esetleg telepítenek is egy új DSLAM-et, akkor nagy valószínűség szerint, csak az új környékbeli bekötéseket kötik majd oda, te biztosan nem kerülsz át arra "automatikusan".
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest