- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
válasz DJ. Ru$y #72047 üzenetére
Most megint felhívtam őket. Elvileg kivizsgálták a panaszom, de adatvédelmi okokból nem mondhat semmit, inkább kipostázták a válaszukat, ami nem tudom mennyivel adatvédelmibb mint a telefon, de a postát ismerve ez még minimum 1-2 hét lesz mire megérkezik.
[ Szerkesztve ]
-
mbalint987
aktív tag
Mint ha csak az én történetemet olvasnám, annyi különbséggel, hogy nekem már van élő Internetem. Megrendelem a szerződésmódosítást, hívnak időpontot egyeztetni, kijönnek a megbeszéltek szerint, megállapítják hogy földmunkára van szükség, elmennek (de a szerelő a létesítésnek akadályát nem látja, csak a felmerült műszaki akadályt kell elhárítania), majd felfüggesztik a megrendelést műszakilag nem megvalósítható indokkal. Én írtam az ugyfelszolgalat@telekom.hu címre panaszt, szerintem te is írd meg, és ott hátha kivizsgálják, hogy mi siklott félre.
„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/
-
Zoltan84
csendes tag
válasz kabelmania27 #72056 üzenetére
Köszönöm. Nincs osztás, és nem nézek dvb-c.-t. A bejövő kábel közvetlenül megy a hgw-be.
-
wmati
addikt
válasz kabelmania27 #72056 üzenetére
Ilyen jelszintek mellet mégis mért nyúljon hozzá ?
-
titán
-
prisz
aktív tag
válasz kabelmania27 #72050 üzenetére
Talán még igazad is lehetne, úgy 15000 év múlva, amikor az emberi idiótaság miatt az átlaghőmérséklet kb. 80C fok lesz.
Ahol normál földi körülmények között ekkora a téli-nyári UP ingadozás, az már valóban egy katasztrofális hálózat. Itt télen-nyáron kb. 47-48 az UP, 2db 3,5-3,5 osztás után... -
titán
-
luciferk
senior tag
válasz kabelmania27 #71896 üzenetére
Szia, köszi a segítséget a 2 osztó kivételével most már 5-dik napja, egy csatornán sem tapasztalok kockázást akadozást vagyis a hiba megszűnt. A második osztó kiiktatása után egy F toldóval ( köszi Gubek-Einste) kötöttem össze a kábelt amely gondolom nemigen van hatással a jelszintre.
Cisco EPC3925 modem értékek 2 osztóval.........
Cisco EPC3925 modem értékek 1 osztóval.........
Cisco EPC3925 modem értékek osztók nélkül........
-
vzozo
senior tag
válasz DJ. Ru$y #71803 üzenetére
Ha optika van bent, akkor teljesen felesleges az a Speedport, és a saját routered ugyanúgy bekötheted az optikai végberendezés mögé, mint azt a Speedportot, bár nem tudom ezt kiviteli kint a Telekom, hogy ad egy optikai modemet, és mögé köt egy DSL-es HGW-t routernek. Próbálj meg rákérdezni olyan német fórumon, ahol tapasztalatuk is van ilyennel.
Follow-up.
Holnap jönnek bekötni, ezért úgy gondoltam ideje lesz utánaolvasni kicsit mélyebben. Amire bukkantam: a DT VLAN tagginget használ a WAN oldalon, ezt a saját device-uk nyilván kezeli, a Fritzbox pedig gyárilag tudja (anélkül, hogy a júzert értesítené). Van erről elég sok leírás / blog bejegyzés, csak a referencia kedvéért linkelek egy wiki oldalt: DT Entertain.
Érzésre a gyári firmware-es TP-link ezen el fog hasalni, szóval lehet valami custom buildet ráheggeszteni és VLAN konfiggal szopni. Hogy a vindóz saját broadband / PPPoE csatlakozási varázslója mit fog ehhez szólni, arra kiváncsi vagyok.
A végeredményről még be fogok számolni.
-
seger
addikt
Tudnátok mondani olyan boxot, ami digitális adást lehet nézni telekom koax-ról és media szerverről filmet?
Akár androidos is lehet! -
dchard
veterán
Kevesebb felkiáltó jel, több odafigyelés.
A látottak alapján a DS-t valóban szépen beszintezték, viszont az US az gázos. Abban a pillanatban, hogy berakják a 4 US-t, rögtön kevés lesz az adásteljesítmény, polinak pedig igaza van a téli-nyári problémával. Légkábeles hálózatnál a 3-4dB különbség is simán előfordulhat, földhálózatnál is van minimum 2dB. Ha ezeket összeadom, akkor nem tetszik amit látok. Persze ha marad a két US, és szerencséd van, akár működhet jól is, ilyenre amúgy sem lehet hibát leadni.
Mit írtál, hány osztás van előtte?
Dchard
[ Szerkesztve ]
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
Intel fan11
őstag
Üdv! RJ 45-ös csatlakozót ugyanúgy kell a 8 szálat krimpelni nethez is és tvhez is?
Battletag: hojszi#2983
-
wmati
addikt
válasz Intel fan11 #72075 üzenetére
Igen teljesen ugyan olyanok.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Intel fan11 #72075 üzenetére
Nethez használható a T-568A és T-568B is, és valaki írta, hogy IPTV-hez csak a T-568B.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
törölt tag
Ma áthelyeztem (szabályosan, lemondtam a másik címemen, és itt meg megrendeltem) a HBO Pak-ot, és HBO MAX Pak lett belőle.
Magyar Telekom Cisco ISB2201 vs Tatung STB-3112 CDA IPTV Set-Top Box -Youtube
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Ezt most csak úgy itt hagyom...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
wmati
addikt
válasz #41133696 #72079 üzenetére
Hiányoltam a műszaki paramétereket melyikbe milyen cpu ,ram van stb. Jaaa távirányítókra annyit hogy nincs kifejezetten Cisco vagy Tatung távirányító. Amit a Tatung mellé kaptál az a újabb hivatalosan csak olyat lehet már adni efik-nek. Efi = Előfizető, legalább is felénk Pesten.
-
EasyLife
aktív tag
Még Januárban beszéltem egy műszakissal, azt mondta már tesztelik és nem windows alapú lesz hanem linux azt hiszem, jah és sokkal gyorsabb lesz mint a mostani, ennyit tudtam meg. oh és lehet h lefog játszani külső merevlemezről videókat ((avi,mkv) bár ez még nem biztos)
-
törölt tag
Az benne volt a korábbi videóban, mármint amit le lehetett kérni a menüből. A távirányítóknál: csak külsőleg térnek el oda-vissza kompatibilisek a kettő eszköz között.
Tudom mi az efi
(#72082) EasyLife: Újabb, Cisco-t már azt mondta a szerelő, hogy nem nagyon tud vinni senkinek, helytakarékosabb egyébként.
-
taki01
őstag
válasz EasyLife #72084 üzenetére
Kaonmedia CO 1000 (SAT Tv-s beltéri) tud lejátszani pendriveról. Mennek vele mkv-s full hd videók. Ezen Zenterio OS fut.
-
vzozo
senior tag
Németországban / DT glasfaser ügyfeleknek lehet érdekes:
Szóval tényleg kell nekik a VLAN 7 tagging a WAN portra, egyébként nem csatlakozik, szóval laptop kizárva, gyári firmware-es TP Link szintén, végül rátettem egy OpenWRT-t és azzal tudtam kapcsolódni PPPoE-val az üvegmodemre.
Több időm nem volt, majd ha úgy alakul, akkor elmélyedek ebben + még az IPTV-hez is be kell állítani a VLAN-t... De felteszem az lesz a könnyebb része, inkább az OpenWRT-vel való ismerkedésem lesz most az újdonság.
-
djdna
csendes újonc
válasz mbalint987 #72054 üzenetére
Megírtam én is a panaszlevelet azt általad írt címre, mivel a t-home online felületén valamilyen furcsa oknál fogva nem tudta azt elküldeni Milyen érdekes.
Annyi kérdésem lenne, hogy a panasztétel után mennyit kellet várnod a válaszra? Ugyanis én költözés előtt állok és már csak ez az akadálya annak, hogy teljesen használható legyen a ház. -
Skizz
addikt
Hello,
Telekom főoldalán egy netmánia L+tv csomagra azt írják, hogy olcsóbb, mint a net magában. Mégis, csomag összeállításnál/megrendelésnél csak összeadódnak az árak, nem a meghirdetett összeget írja. Hogy van ez most? Hogy lesz olcsóbb a csomag?
-
mbalint987
aktív tag
4-5 nap alatt általában válaszolnak a panaszra. Javaslom, hogy hívd fel azt a telefonszámot, amit a +36 30 3444 025-ös telefonszámról az időpont egyeztetéssel kapcsolatban kaptál (80-as szám lesz), azon a telefonszámon éred el azt a csoportot, akik a létesítéssel foglalkoznak. Szerintem ott nagyjából meg fogják tudni, hogy mit láttak műszaki akadálynak, ha pedig nem, akkor kérd meg őket, hogy kérdezzenek rá annál a kollégánál, aki felfüggesztette a megrendelést!
„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/
-
lócitrom
őstag
igen, ez egy ilyen szopatás a szolgáltató részéről eléggé félrevezető, de a lényeg, hogy először csak a net árát mutatja hűségidővel. aztán persze összeállítás következik és csak pislog az ember az árakon..."ja hogy az csak a net volt".
[ Szerkesztve ]
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz macilaci78 #72080 üzenetére
az igen, Személyi Asszisztens a Telekomtól vásárolva?
ée ezt lehet kapni, zsugorfóliázva is? akkor kedvezőbb az ára?"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
dreko
aktív tag
válasz macilaci78 #72080 üzenetére
írtam neki, kért ügyfél azonosítót, azóta csend...
-
törölt tag
válasz #41133696 #72079 üzenetére
Augusztus 9-e óta be van ragadva a rendszerükben a hívószámkijelzés, és a második STB. Ma felhívtam őket, hogy ezen a címemen ahol esedékes lenne már a harmadik STB, és az HBO MAX PAK, mi a helyzet? A válasz, hogy még mindig folyamatban van a hiba korrigálása. Állítólag nem találják a két telepített STB-ből egyiket sem Ilyen nincs...
-
bopeti98
őstag
válasz #41133696 #72098 üzenetére
A T-nél ilyen sűrűn előfordul. Nekem a felvétel opció van beragadva már 1 hónapja. Most várom az augusztusi számlát, hogy ha rajta lesz az opció, akkor majd írok nekik hogy elfelejtettek szerződést készíteni, ha nem lesz rajta, akkor örülök hogy ingyen volt legalább 1 hónapra.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest