Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nooeca

    senior tag

    válasz btz #68853 üzenetére

    29-es körzet nagy átka, hogy nem volt semmi konkurencia, csak a UPC ADSL-je, ugyanakkor ez nem csak átok, hanem részben örömhír is, hiszen pár koaxos települést leszámítva, a Telekom mindenhova optikát húz ki az egész körzetben.

    Illetve a koaxos települések egy részén meg ott a Digi is. Vagyis utolsókból leszünk elsők, és ha azt nézzük, hogy mennyire életképes hálózatról beszélünk, akkor az optika miatt mondhatjuk, hogy a jövőre is biztosítva vagyunk, nem úgy mint egy vDSL-es település pl. Nincs a vDSL-el semmi gond, csak idő kérdése és a rézkábelek elavulnak... és mint tudjuk a vDSL egyetlen előnye csak akkor élvezhető, ha jó minőségű hálózatról beszélünk. Általánosságban a réznél elmondható (legyen az ADSL vagy VDSL), hogy nagyon kell ügyelni a hálózat minőségére.

    Egyébként Pest megyében nem elérhető semmilyen támogatás, semelyik szolgáltatóra nézve sem. Budapestre meg főleg. Pest megye az úgy általánosságban szolgáltatói vállalás önköltségesen. A többi megyére jut pénz open-access hálózat kiépítésére.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák