- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi
senior tag
válasz Gubek-Einste #69545 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
Sounds like your fix is worse than your problem...
-
Ciccuka
veterán
T-Home Box-ra várható valamikor valami frissítés, ami megszünteti a halkságot?
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
wmati
addikt
-
MajaG
senior tag
Valaki olyan nem használ TP-link WDR4300-zat passthroughban, akinek IPTV-je is van és arról él?
Nem csak TP-link érdekel.
Mert reggel óta nem megy át a multicast forgalom az eszközön. Másik hgw-t raktam már mögé, úgy gondolom lehalt a router, mert központban nem volt elvileg ip konfig változás.
Csak gondoltam körbe kérdezek, mielőtt vennék újat.
HGW-ből nyilván jó az IPTV.
[ Szerkesztve ]
-
Zoltan84
csendes tag
Üdv!
A múltkor belinkelt német bemutatóvideó alapján nem tűnik rossznak, kíváncsian várom, hogy mikor jelenik meg itthon is. Bár sok reményt nem fűzök hozzá mert jelenleg a 2.-hd sreamet sem tudják bekapcsolni mert még a régi rendszerben vagyok.
Sagemcom f@st 3686AC HGW-re melyik a legfrissebb publikus fw?
Köszönöm.
-
hardline
senior tag
Üdv!
A telefon és ADSL szerződésem hűsége lejár. Szeretném lemondani a "szolgáltatásokat".
Ha 28-án jár le a hűségem, akkor 28-án, vagy 29-én szüntethetem meg leghamarabb az előfizetést? -
DJ. Ru$y
félisten
-
jeni
félisten
válasz DJ. Ru$y #69570 üzenetére
Ez sz@métség. Amúgy ha 8 nappal előbb jelzek az pont olyan mint a felmondási idő. Gyakorlatilag 29-vel nem is szabad szolgáltatást nyújtaniuk ha azt időben lemondják irásban.Arra megy ki a dolog,hogy még 8 napi díjat fizess,illetve még gondolhatja az ügyfél a kilépést. Ahogy írtad abban az esetben 20-i napot kell megjelölni ,hogy 28 nappal véget érjen a felmondási idő.
[ Szerkesztve ]
-
wmati
addikt
Nah megjött a válasz Iptv hang kérdésre:
T beállított mindent, a jelenlegi törvényi kötelezettségeknek, minden szabványnak megfelelő állapotban van. Ha abszolút nincs hang akkor 1412 segít.
Kéretik nem engem ostorozni, csak a Postás szerepét töltöttem be!
[ Szerkesztve ]
-
kircsike
tag
Sziasztok!
Jelentem 2 hónap várakozás után bekötötték tegnap az optikai kábelt.Arról már több szaki is írt itt a fórumon hogy 24 óránként bontják. De Kétszer is. (Hajnali 5-kor és 6 és 6:30 között) Ezt nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
kircsike
tag
válasz Nescafé #69575 üzenetére
Erre nem tudom a választ.
Azt viszont igen, hogy amíg ADSL-em volt (tehát tegnapig) kb. 1 hónapja így szakadt meg, akkor is kétszer naponta. Előtte pedig mindig 7 napig online volt, utána bontott. Mondjuk akkor a DSLnél arra gondoltam, hogy sz@r a vonalam és ezért.
Valami guru hátha tudja a választ erre és olvassa ezt a bejegyzést. -
titán
-
MajaG
senior tag
válasz Gubek-Einste #69582 üzenetére
Olvass vissza...
WDR4300 tudja!
1.5 év tökéletes működés is bizonyítja...+ hgw és router csere is volt.
Annyit akarok kideríteni, hogy minden kártyán elqrták-e a konfigot, vagy terület specifikus, utána már tudom, hogy kihez forduljak..
Hozzáteszem, úgy simán megy, hogy egy switchet rakok a hgw-ből jövő kábelre, vagy routert dhcp OFF-fal, igmp-vel....
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
MajaG
senior tag
válasz Gubek-Einste #69584 üzenetére
Ha nem IGMP képes az eszköz, kép akkor is van, csak megáll 6mp után.
Tegnap reggel óta a probléma, ha nem a hgw-ből jön a kábel, akkor azután, hogy megkapja az ip-t, bejön a magenta T jel nem lép tovább. Leáll az adatforgalom teljesen.
-
törölt tag
Sziasztok!
Telekomnál megrendeltem a hívószám kijelzést. ( Ami az én számomat jelzi ki más számára), de eddig nem történt semmi. A végén kiírták, hogy ok aztán ennyi. Nem jött se email se SMS semmi és még mindig a hívószám tiltás az aktív.
-
titán
-
törölt tag
válasz Gubek-Einste #69590 üzenetére
Ma 3-4 körül
-
titán
-
törölt tag
válasz Gubek-Einste #69592 üzenetére
azt hittem gyorsabban megy.
-
titán
-
törölt tag
válasz Gubek-Einste #69594 üzenetére
Ó nekem ráér. Csak ismerősök morognak a rejtett szám miatt
-
MrPeekaboo
senior tag
Nem tudom, hogy mi történik a szolgáltatónál, de 5 napon belül már másodjára kell leadnom műszaki hibára a DS3 területen lévő 5230-as STB-t. Először azt hittem, hogy tönkrement, de aztán központilag helyrerakták. Most 12:13-kor, szinkronizálás hiányában, állandóan újraindul... Modem újraindítás, STB letöltés kényszerítése megvolt. A korábbi javitás kb. fél napig volt hatásos. Van egy sima boxunk is, az rendben működik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest