-
Mobilarena
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszti0000
újonc
Sziasztok!
Azzal a problémával szembesülök hogy kb. 10 napja gyakori a napi szintű internet "time-out"-olás, ez alatt az értendő hogy fogja magát és teljes egészében elmegy az internet kapcsolat akár vezetékes, akár wifi kapcsolatról van szó (általában pár perce, random időközönként). Amiket ellenőriztem (kábelek csatlakozása/sérülése, mindegyik kábel tökéletesen csatlakozik a modemhez és a számítógéphez, modem újraindítása többszörösen is próbálva (hard resetelve még nem volt). Képeket csatolok a Log-ról. Előre is köszönöm a segítséget. Esetleg annyi hogy az ethernet kábel végéről - ami a számítógéphez kapcsolódik - úgy 1 éve letört az a fül (csipesz?) de eddig probléma nem volt vele, de nem zárom ki ezt a hibalehetőséget sem.Ha nem sikerül megoldani valószínűleg telefonhívás lesz a szolgáltató felé.
-
AnonymusX
senior tag
válasz korcsi #146500 üzenetére
Szia!
Nem kell belépj, sokra nem mész vele. Inkább add meg a címed és nézd meg, hogy a Magenta opcióval mennyiért kapnád.
A címedre mindenképp két vezetékes szolgáltatás kell ha be akarod vinni Magentába (pl. egy alap telefon az internet mellé ), édesapádnak már most Magenta csomagja kellene legyen.
Viszont ebben az esetben minden vezetékes szolgáltatást a legújabb csomagba kell tenni, így édesapád előfizetése valószínűleg drágulna. 1414 vagy a chat tud segíteni.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz gyuszti0000 #146501 üzenetére
Üdv!
Ha a koax kábelen van mmwo vagy másfajta osztó és nem nézel kódolatlan dvb-c csatornákat szüntesd meg az osztást (osztó helyrére tegyél egy F toldót vagy a bejövő kábelt kösd a modemre) hogy javuljanak a modemértékek. -
gyuszti0000
újonc
válasz kabelmania27 #146503 üzenetére
Köszi a választ, erről a lépésről van valami guide? ennyire sajnos nem értek hozzá. :/
-
Aurig@
őstag
válasz Boost3er #146498 üzenetére
2 darab Mobil M + 4 GB Net, 1 darab Mobil S 2019 + 2 GB Net /ez már nem létező csomag/ és 1 darab Mobil S 2020 + 4 GB Net.
Korlátlan net és társai nem érdekelnek, mert szinte egész nap wifin vannak a telefonok. A 4 csomag közül mindössze egynek nincs korlátlan hálózaton belüli hívásopciója.[ Szerkesztve ]
<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
gyuszti0000
újonc
válasz kabelmania27 #146503 üzenetére
Sikeresen megtaláltam az elosztót, viszont az elosztó nélkül a kábel nem érne el a modemhez, esetleg más nem megoldható, vagy csak ez lehet a probléma? (közben más oldalon azt is írják hogy a házon kívüli kábel is lehet probléma, egyszerűen már nem tudom mi lehet, vicces hogy soha nem találkoztam ilyennel ezelőtt.
[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
Az létezhet, hogy elhalálozás esetén a névátírás pénzbe kerül?
-
AnonymusX
senior tag
válasz Atomantiii #146507 üzenetére
ÁSZF szerint öröklés, jogutódlás esetén 0 Ft a díja. Lehet ennek érvényesítéhez majd a hagyatéki végzés kell. Azonban ha számolnak is fel most díjat, hogy bemutattad a halotti anyakönyvi kivonatot, utólag kérheted a jóváírást a hagyatéki végzés birtokában.
Díjat számoltak fel vagy akarnak? Véleményem szerint már az anyakönyvi kivonat bemutatása után sem illene, de meglepetések mindig vannak.
-
Atomantiii
addikt
válasz AnonymusX #146508 üzenetére
Nem teljesen értem az egészet, végül anyu nevére írattuk az előfizetést (elvileg) és nem az enyémre, de én nem voltam ott mert melóban voltam.
Kérték a halotti anyakönyvi kivonatot, azt mondja annyit kérdeztek előtte, hogy megszüntetjük-e vagy sem magát az előfizetést, erre mondta anyu, hogy csak átíratná a saját nevére de a végén valami olyasmit beszéltek neki, hogy majd küldenek valami csekket. De hogy mit nem értem, mert már évek óta digitálisan jön a számla.
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz gyuszti0000 #146506 üzenetére
Egy F toldót tegyél az elosztó helyére.
-
Dave1984
őstag
Telekom Tv go reggel óta nem tölti be a műsorújságot, így tvzni se tudok.
Másnál?
AndroidNekem a tudat nem ad szabad utat
-
Atomantiii
addikt
válasz AnonymusX #146508 üzenetére
Az az érdekes, hogy a régi MT ügyfélazonosítóval betudok lépni a telekom oldalra de nem látom magukat a szolgáltatásokat amik elő vannak fizetve, remélem nem úgy lesz, hogy akkor küldenek csekket az eddigi digitális számla helyett és fizethetek 600 Ft-tal többet az epack kedvezmény elvesztése miatt.
-
wagi
senior tag
Sziasztok.
Telekomnál a Digitális Jólét Alapcsomag ára is emelkedni fog?
Weboldalon jelenleg 3390Ft-ot látok. -
K Norbi
addikt
Sziasztok!
Mielőtt beköttetem a T com netet és tv-t
Megszeretném kérdezni az itt lévőket.
Elégedettek a meglévő szolgáltatással?Mennyire stabil ez az Optika?
A net nem e dobálja elfele a kapcsolatot.
Meg a tv, hogy szuperálnak a boxok, nincs e akadás, kockás kép. Ha van, milyen gyakran fordul elő.
Nem e fagynak lefele a boxok.[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz K Norbi #146523 üzenetére
Szia
A legjobb technológia, amit használ a telekom, optika esetében. Nagyon stabil a net.
Másik ingatlanban 15 éve optika van, gond még nem volt vele. Mostani helyen az új bekötés is teljesen jó eddig.
A boxok viszonylag normálisan működnek, használhatóak. Bekapcsolás kicsit lassú, meg néha visszaáll a felbontás 480p-re. -
Kbali
nagyúr
Sziasztok! Édesapámnál van egy érdekes hiba Telekomos koaxos hálózaton. Van egy konkrét oldal, amit rendszeresen nem tud használni, mert az IP-jét blokkolják olyan címszóval, hogy túl sok kérés érkezik felőle. Minden más működik neki, kivéve ez. Ha az ott felbukkanó ablakon release-elteti az IP-t, akkor ideig-óráig működik (sokszor csak a következő alkalomig).
Mi okozhatja (ez egy kis cég belsős munkatársi honlapja + webmail levelezője), mivel és miért fload-olja a T-s box a kimenő kéréseket? Sajna a szolgáltatói eszköz típusát nem tudom. Egyszer kért T-s telefonos segítséget, akkor távolról állítottak neki valamit és pár napig jó volt (lehet, hogy új IP-t kapott?), de utána megint rossz. Thunderbird kliensbe is beállítottam neki a mailbox-ot, de az ilyenkor ugyanúgy nem tudja letölteni a leveleket. -
Indiant
addikt
-
Teodor52
senior tag
válasz K Norbi #146523 üzenetére
Szia!
Én a napokban váltottam optikára, a netet még nem próbáltam pc-vel, a tv meg pozitív csalódás.
Szép képet ad az androidos box, napi egy-két alkalom mikor egy pillanatra nagyon kicsit változik a hangerő.
Egy észrevétel, ami zavar egy kicsit az a router Sagemcom F@st 5655v2 wifi képessége.
Mobilon pl: ha play árúházból tőltök le egy app frissítést észrevehető a lassulás az előző zte routerhez képest.polonic#146527:
Hogy tudod ellenőrizni az aktuális felbontást műsor közben ezen a boxon feltéve , ha neked is ilyen van?Wifi sebesség növelésére van valakinek ötlete?
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Így màr a 2 év hűsség nem buli, max eszköz 22 hó törlesztő. -
csƵ
addikt
Üdv!
Van 2 Android boxom, mindkettővel van probléma:1) időközönként bizonyos csatornákon megáll az adás, magától 1-2 perc múlva folytatódik, vagy elkap-visszakapcs után egyből.
2) minden kikapcsolás után visszaállítja a felbontást 1080p-ről 480pre.
-
szaboi6512
őstag
Üdv!
Ha elhordozom a mobilt, akkor ugye nincs tovább Magenta.
1000/25 net van és vezetékes telefon.
Milyen árral számolhatok?ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
Kaba
veterán
-
blackmajesty
aktív tag
válasz Atomantiii #146519 üzenetére
Az MT azonosítót nem írják át másik névre, a szolgáltatásokat pakolják át másik MT azonosítóra átírásnál. Így az új előfizetőnek ha még nem volt neki vezetékes szolgáltatása, akkor csináltak neki új azonosítót. Azzal kell belépni online, akkor fogod látni a dokumentumokat, számlákat és minden egyebet. A régi MT-n nem maradt semmi, az innentől nem használható.
-
tuto558
aktív tag
válasz blackmajesty #146547 üzenetére
Ez nem igaz, hogy MT-t nem írnak másik névre.
5 éve írattam át a jelenlegi előfizetésünket az édesapám nevéről a sajátomra (bár nem öröklés, csak simán át akartam venni tőle hogy tudjak én intézkedni) és megkaptam az MT azonosítót.
T 2000/1000 (Optika), Technicolor FGA2235 MAG
-
Atomantiii
addikt
válasz blackmajesty #146547 üzenetére
Most nem tudom hogy mi van, az adott MT azonosítóval betudok lépni az oldalra, de semmi nem jelenik meg az előfizetés adataiból. Tegnap este chaten ügyintéző ránézett erre az MT azonosítóra, az új néven látja az előfizetést és annyit látott, hogy papír alapú számlázást állítottak be a T pontban, de hogy minek nem tudom, azt most visszaállította nekem elektronikusra.
Lehet van valami átfutási idő vagy ki tudja, de majd a számlán kiderül. Egyébként hogy érdekesebb legyen a történet van másik MT azonosítóm is, anno külön volt fizetve a net egy időben az én nevemen és az úgy néz ki megmaradt, múltkor aktiváltam a TV Go-s cuccot és azt meg ahhoz kötötte hozzá, holott a másik MT azonosítóval voltam belépve.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Farming Simulator 25
- Építő/felújító topik
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest