Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beni2360

    félisten

    válasz OldMike #127053 üzenetére

    Azért ezt nem állítottam, hogy nem lehet szabályozni a hangerőt (HD nél is) mivel a feleségem azt használja. De ha a TV-n le van véve alacsonyra a hangerő akkor van az, hogy keveset változik a hang az iptv-n. És én úgy tudom, hogy nem az alap hangot erősíti fel a stbox ha feljebb tekerd hanem az alap hangerősség 25-n van és abból vesz le az állításnál. És hiába veszed lejjebb ha a TV-n kicsire van állítva a hang kimenet az dominál. Nálam az IPTV táv OK gomb + hangerő gomb együttes nyomására a TV-n változik a hangerő vagyis nem kell a TV távját kézbe venni.
    Az optikához meg annyit, hogy a TV optikai kimenetre kapcsolva a hangerő nem állítható. Anno amikor soundbarom volt a TV-n be volt állítva egy hangszint és az optikán azt adta ki de már csak a soundbaron lehetett változtatni a hangerőn.
    Androidos boxon meg nehéz beállítani, hogy csak az optikán küldje ki a hangot és ne a HDMI-n is. Habár amit most adnak azt nem ismerem.

    [ Szerkesztve ]

    Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

Új hozzászólás Aktív témák