- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
Értem, de egyenes választ szeretnék, mert bár nem szoktam használni, most előttem van és nem mondanám színesebbnek, mint a múltkor pár épületes konstrukció bizonyos árnyalataival. Nem nagyon világos a pontos határ színileg ezért kellene az igen vagy nem. Nálam azt jelentené, hogy benyomnám gyári photoshop szépiára, hogy azért ne legyen már ronda fekete-fehér, mikor színesen állat lenne. Na mindegy.
Ez a autót kijelölöm és megóvom színileg úgy ahogy van, míg a többit megváltoztatom nem nagyon megy még.
(#3849) YamatoVTEC: Királykodunk a lumia képszerkesztő appal mi? Szerintem színesen, illetve ahogy van lenne a legjobb és természetes.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
Ok legyen. (
Bár megjegyzem kár hogy az effekt fontosabb szempont mint a téma. Én így látom.) Akkor így készülök.(#3853) YamatoVTEC: Tegyen fel mindenki magáról egy fotót.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
jampop
tag
-
törölt tag
válasz MR007RM #3851 üzenetére
A Creative Stúdiót nagyon ritkán használom, szinte csak vágásra, méretezésre Persze előfordul, hogy egy adott kép egyéb módosítást kíván Nem vagyok az agyonszerkesztés híve. Egy Nikon fotópályázat rávilágított pár dologra, kaptam rengeteg tanácsot profiktól.
[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
A következő versenyen, ami majd november végén lesz, úgy gondoltam, hogy nem lesznek ilyen kötött témák, hanem csak irányt mutató témák. Ott majd lehet kreatívkodni!
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
koboldozat
senior tag
Üdv.
Akkor hogy is van az autós téma ?
En úgy értelmeztem hogy akkor a kocsi esetleg maradhat az eredeti színeiben es a többi fekete-fehér jol értettem ?Víz kicsit tág fogalom akkor az is jó ha lefotózom a Tiszát?
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
Wa2x_
veterán
válasz koboldozat #3862 üzenetére
Az autóst jól értelmezed, víz téma nincs. Vízcsepp az.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz koboldozat #3864 üzenetére
Víz, de le lett szűkítve esőcseppre!
Mert amúgy egy Jana ásványvizet is le lehetne fotózni -
Wa2x_
veterán
válasz koboldozat #3864 üzenetére
Úgy volt írva, hogy víz- vagy esőcsepp, ez annyit tesz nyelvtanilag, hogy vízcsepp vagy esőcsepp.
-
Tuninger
addikt
válasz #18001664 #3865 üzenetére
Régebben néztem hogy a jpg tömörítő mennyire szól bele a képminőségbe, és a 100% és a 80% között konkrétan nem láttam különbséget, pedig SLR-el készült képet néztem. 60-70%-on a színátmenetek már kezdik megsínyleni, illetve a részletesség is csökken. De ezt mondjuk egy 18 MP fotónál 100%-os nagyításban látod igazán. Vagyis ha egy telefonos 8MP-s jpg-et ami gyári appal készült (tehát nem külső appos 100%os) összenyomsz 3MP-re és mégegyszer ráküldesz egy jpg tömörítőt ami 70%-os, nem kapsz látványosan rosszabb eredményt.
Az a cél a 3MP-vel hogy ne arról szóljon a verseny hogy mindenki jól belenagyítva vizslatja a fotókat hogy mennyi a zaj, és milyen az élesség, mint ahogy ez általánosságban történik.
A verseny témák jók, de azért mák hogy Wa2x_ nem játszik, mert neki van 1-2 egészen hihetetlen "levélben megált az esőcsepp"-es képe, aztán tarolná a mezőnyt.
-
jonnyjoker01
veterán
Nagyon tetszenek, fõleg az elsõ!
Tôlem is van egy alkotás, keletiben pont jól állt a nap
Üdv. Johnny
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #3873 üzenetére
Elnézést
-
jampop
tag
válasz jonnyjoker01 #3874 üzenetére
Köszi!
Szimpi a képed színvilágaLG G4 http://www.flickr.com/photos/zsolt_szaloki/sets/
-
andaxin76
aktív tag
Nem indultam a versenyen,most pótolom két kategóriában a fotókat.
Épület:
A Nagy Ben
Westminster apátság LondonFelhő:
Fehők felett1
Felhők felett2Épület Sgs3/aviary
Felhő Xperia Ratyi Sola/AviaryNikon D3100/Lg G2 fotózás okostelefonnal: https://www.facebook.com/szakeephotos
-
jonnyjoker01
veterán
Köszi
Annyira elbizonytalanodtam amikor megláttam a telóm minõségét sz.gépen... Asszem nincs kedvem fotózni annyira sz@r. Mobilról nem volt gond a minõsséggel, persze HVGA Majd meglátom
Andaxin szvsz az épületek jók lettek, de a felhõsnél az 1. kompozíciója és a 2. színvilága jön be
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
andaxin76
aktív tag
válasz bododani #3884 üzenetére
Jók lettek
British múzeum belűlről
Széteffektelve
Sgs3/aviary/Pixlr expressNikon D3100/Lg G2 fotózás okostelefonnal: https://www.facebook.com/szakeephotos
-
jampop
tag
Köszi!
Tele van az előkert gombával, meg pitypanggal. Már régóta tervezem, hogy naplementében fotózom őket csak ahhoz előkészületek kellenek (nedvességálló pokróc, statív). Pillanatnyi ötlet volt, mikor hazaértünk.
Csak letartottam a telefont, de a képmező esetleges volt...LG G4 http://www.flickr.com/photos/zsolt_szaloki/sets/
-
jampop
tag
válasz jonnyjoker01 #3883 üzenetére
Amint korábbi munkásságomból látszik, én lesz@rom a minőséget. Csak a mondanivaló számít, legalábbis nekem, ebben a szegmensben...
Ha valakinek tetszik örülök, de én ezt látom a világból...
Életem párja műszakilag és technikailag analfabéta, de komponálásban az egész díszes kompániát lealázza.
Mondjuk ezt még a kisfilmes korszakra alapozom...[ Szerkesztve ]
LG G4 http://www.flickr.com/photos/zsolt_szaloki/sets/
-
BalanceR
addikt
Wow
Eltaláltad a hangulatát a gyermekláncfű-bóbitának!
Nagyon tetszik, a színek is jók!
Énis lőnék hasonlót, de errefelé sajnos a Pity-pang!
Utólagos engedelmeddel egy picit belenyúltam az utolsó ilyen képedbe:
Pitypang edited#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
Bár főleg csak a másik topikba szántam.
(Az autós fotóm a versenyre már megvan. Innentől már csak csiszolom. )
(#3890) BalanceR: Varázslatos. A kedvenc témám volt valamikor.
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz andaxin76 #3877 üzenetére
Főleg a 2. tetszik a legjobban.
(#3880) jampop: Pitypang betyár.
(#3857) jampop: Csak kényszerítésre fogom. Legyen versenytéma és akkor muszáj lesz.
[ Szerkesztve ]
-
andaxin76
aktív tag
Hát ha ott lennék,már dögivel jönnének a képek
Tavaly decemberiek,akkor voltam.Sajnos akkor még nem volt ez a mániám,így elég kevés jó kép készült.Pedig téma az volt dögivelDzsoni,Jampi,Bodo köszönöm.
Jampi igen az ott Nagy Ben StillerNikon D3100/Lg G2 fotózás okostelefonnal: https://www.facebook.com/szakeephotos
Új hozzászólás Aktív témák
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest