- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz 0xmilan #3043 üzenetére
Igen, egy képet kiválasztani a sokból - nem könnyű (főleg, hogy mindegyikben van valami, amiért tetszik). Most hogy melyiket indítom a játékban, igazából mindegy, egy elismerés/"tetszik" legalább ér annyit, mint egy "5" pont
A második utcakép így néz ki eredetiben. Amúgy egy expo, 2,5s, attól vannak az elmosott alakok. Ebből a képből csináltam olyan verziót is, aminél kicsit elmostam a hátteret, és a középen lévő fickót emeltem ki. Wa2x_ kollégának már mondtam, hogy egy idézet ihlette a képet: "Zeit fühlen: nichts tun, nichts wollen - das ist Luxus" - azt hiszem tökéletesen passzol hozzá (de a nevezett képhez is).MR007RM: profizmus, hehe - de azért köszi Az "emberesnek" van egy színes verziója is (páromnak az tetszik nagyon), csak ugye az nem passzol a FF kategóriába.
Utómunkában viszont nem vagyok valami profi (még ha 1-2 képem annak is tűnik ), meg mostanában nálam az utómunka szimplán telefonos szerkesztés, de ja...vannak ötleteim, nagyon sok képben látok lehetőséget, csak lusta vagyok szerkesztgetni.MartOOn: viszont megosztottam
Wa2x_: annyian írjátok, hogy kezdek elgondolkodni, hogy miért nem ezt küldtem a játékra
paperboy: igen igen, eltaláltad Ne rólam szóljon ez a játék, hanem rólatok
hito: asszony is azt küldte volna. Fentebb amúgy linkeltem az eredetijét is
Wa2x_: na, megjött az állvány? Vagy ez még a régi kicsi? Így is hangulatos, de milyen fasza lett volna, ha még hosszabb a csík
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
dionaea
őstag
jó képek. Sajnálom hogy nem küldtem be a képeket amiket készítettem de a sok 808 meg lumia mellett túl erősnek tűnt a mezőny.
-
dionaea
őstag
-
MR007RM
addikt
válasz paperboy #3063 üzenetére
(#3053) rizso: A színes mégjobb. Ilyen témájú, jellegű fotót, illetve amin emberek vannak nem nagyon raktunk még fel, és nem is egyszerű téma szerintem. A minőség meg káprázatos Egyébként pl "az egyik az ősz színei" kategóriánál jó elcsesztem a kapkodás miatt, mást kellett volna küldenem vagy legalább jól megcsinálnom. Már egyáltalán nem tetszik. Sebaj fő a részvétel.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
rizso
addikt
válasz paperboy #3063 üzenetére
Na, tök fasza, főleg az első!
MR007RM: tervezem, hogy csinálok majd minél több képet, amin emberek (is) vannak. A 10x zoomnak köszönhetően rengeteg lehetőség/téma van, ami egy hagyományos mobilnál kizárt.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
Az ősz színei (különkiadás)
levél (csak egy legény van talpon a vidéken) Igaz már az is sárgul.MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
-
MartOOn
addikt
Amit nagyon szépen koszonunk Neked! mert mi csak lődözunk aztan meg csak elvarunk hogy itt egy vegletekig kigondolt profi jatek legyen. A hatter melo meg rengeteg. Sztem ahhoz kepest hogy ez volt a 2. jatek teljesen profi. Sot mar az elso is az volt.
A kov jatekban lehetne mondjuk vmi targy makro... Vagy vmi brand fotozas... Csak hogy nekem is kedvezzunk.Szoval ezer hála!
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
B-L-A-C-K
titán
iPhone 5 + Aviary app
-
Ricsko :D
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #3078 üzenetére
A Porsche az jó Az R8 se rossz de az már úgy néz ki minthogyha úgy vágtad volna bele a kocsit...
Esetleg Androidra van ilyen app amivel így meg lehet szerkeszteni a fotót? Egyáltalán hogy csináltad meg?
Mert nagyon mutatósak[ Szerkesztve ]
LG 4X HD The Best Phone :DDD
-
B-L-A-C-K
titán
válasz B-L-A-C-K #3078 üzenetére
Most nézem az R8-as elég sz@r lett, egy csomó részt kihagytam, telefonról nem láttam, na mind1 már így marad...
Ricsko: Pont most írtam az szar lett... Az a baj ezzel az alkalmazással nem lehet visszavonni, azaz körbe megcsinálom a kocsit, belemegyek véletlenül a végén és már kezdhetem előröl...
[ Szerkesztve ]
-
dionaea
őstag
-
andaxin76
aktív tag
Egyébként minden kép tetszik amit most hírtelen feldobtatok.
Nikon D3100/Lg G2 fotózás okostelefonnal: https://www.facebook.com/szakeephotos
-
jonnyjoker01
veterán
Egy leveles kép: Levél
Zte kis plus+aviary
Üdv. Johnny
-
M@te
senior tag
de jó hogy rátaláltam erre a topikra [link] mind saját
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
M@te
senior tag
válasz BigBlackDog #3094 üzenetére
bocsánat. iphone 5. program általában a Fotor vagy iPhoto vágáshoz a Cropic.
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Ricsko :D
aktív tag
Na a verseny eredmények mikor lesznek kinnt???
LG 4X HD The Best Phone :DDD
-
andaxin76
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #3099 üzenetére
Hát akkor nagyon gyorsan
Nikon D3100/Lg G2 fotózás okostelefonnal: https://www.facebook.com/szakeephotos
Új hozzászólás Aktív témák
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.