- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecskebégető
aktív tag
Relax srcok ez a topik mindenkié.
Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő
-
Quasi_modo
nagyúr
-
MartOOn
addikt
válasz Quasi_modo #4554 üzenetére
A bekules jegyeben valami kepet toljal fel de iziben!
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MR007RM
addikt
Köszönöm mindenkinek!
Akkor kaptok még egy fotót. Gondoltam várok vele pár napot, hogy legyen mit adnom, de nem bírok vele várni.
Photoshop szempontjából ez lenne az eddigi legnagyobb alakításom magamban gondolván. Már volt ilyenem korábban, de most sikerült valamivel szebbet varázsolnom. És a késöbbiekben hasonló témák még előfordulhatnak szerkesztésileg tőlem.
Nem jutott eszembe jó cím neki. A versenyre (fények/árnyékok) már megvan a fotóm, egy korábbi feljavítva.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
jampop
tag
válasz MR007RM #4558 üzenetére
Korábbi levél kitűnő! Le a kalappal!
Kapualj/átjáró ebben a formában felesleges, engem zavar (klíma, tábla, barna - talán pinceajtó jobb oldalon). Szimmetrikus, kevésbé diszponált, esetleg határozottabban elmosott falsíkok jobban vezetnék a szemet a középpont felé. Főtéma és a háttér képminősége és részletessége megdöbbentő[ Szerkesztve ]
LG G4 http://www.flickr.com/photos/zsolt_szaloki/sets/
-
MartOOn
addikt
válasz MR007RM #4558 üzenetére
igen. még egy kis mosás kellett volna neki. de nagyon jó! a részletesség meg már szinte felháborító!
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MR007RM
addikt
Lehet egy kissé elszáltam ezzel a képemmel, mert egy nehéz elképzelésemet oldottam meg, illetve fejlesztettem egy kicsit tovább. A külső fotó Debreceni, a másik belső pedig Balatonfüredről való vágott rész. A kapualj, mint lépcsőház késő este készült, ami a lámpák világításából látszik. Persze lehetne egy fokkal élesebb(főleg ha nappal készült volna) és hitelesebb kapcsolás, de most még jelenleg ez tellett tőlem. A főtéma középen helyezkedik el. Ennél a fotómnál, mint sok másnál mostanában olyan misztikus képzelgéseim voltak, szóval ez van. Két kép összekapcsolásánál bizony fontos az arányok eltalálása, a hiteles látnivaló érzés miatt, mit vagy elhiszünk, vagy rögtön észrevesszük miszerint nem egy fotóról van szó vagyis csalás. Célom az lenne egy késöbbi hasonló munkámnál, hogy ne lehessen megmondani 1 vagy 2 fotóból készült-e. Ennél ez még nem sikerült(főleg belenagyítva látszik), de majd gyakorolok tovább és talán lesz majd olyan is.
A külső rész elképzelésemben, és nem akartam mást teljesen hétköznapi színezet, míg a belső egy nagy talány akart lenni, némi kontraszt a kettő között. Mind két fotó saját azt is vedd figyelembe.
(#4560) MartOOn: Pont mosást nem akartam, hanem inkább annak az ellenkezőjét. A mosást hagyjuk a mosógépekre.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MartOOn
addikt
válasz MR007RM #4561 üzenetére
Nekem csak a ket kep szogen tunt fel hogy egyaltalan ez ket kep. Szoval sztem ez a resze 5-os.
-
jampop
tag
válasz MR007RM #4561 üzenetére
Én azt hittem, hogy ez egy kép!
Nem talányokat, hanem mondanivalót kerestem...
A belső olyan mint egy frigyláda, vagy oltár, vagy nem tudom, hogy mi...
Nekem gyógyvizes ivópavilonnak tűnt.
Mindegy, a szerkesztés nekem mesteri, a kép mondanivalója és súlypontja nem kerek.
Nagyon várom a hasonló megnyilvánulásaidat és gratulálok![ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
A belső pavilonszerűség valóbban gyógyvízet rejt és közvetlen mellete egy szívkorház van.
[link][ Szerkesztve ]
-
ghost364
senior tag
válasz koboldozat #4548 üzenetére
Ezek nagyon jók!
-
pucz
senior tag
Egy nem mai kép, eléggé elszúrt fókusszal, és minőségben sem a legjobb. De szerintem a feeling nem rossz!
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ ѕ ιιι ❤
Lightroom 5[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz jonnyjoker01 #4566 üzenetére
Ime! [link]
Bocs a sz@r minosegert csak tetszett ez a szinosszeallitas... Olyan mint valami fantasy...
Pucz zsir lett!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
pucz
senior tag
válasz jonnyjoker01 #4568 üzenetére
Kemény, tényleg nagyon zsír lett. Jó lett volna, ha valami komolyabb telefon lett volna nálad. De tényleg állat, olyan mintha parázslana.
Amúgy THX!
-
pucz
senior tag
válasz jonnyjoker01 #4570 üzenetére
Akkor kérünk ma pár tesztfotót!
-
Wa2x_
veterán
válasz jonnyjoker01 #4570 üzenetére
Jó lesz az estére!
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
MR007RM
addikt
Kiválló összhatás.
(#4568) jonnyjoker01: Fantasy a kedvenc műfajom. Érdekes dolgok mehetnek a felhők felett.
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
Hat nem igaz... Most kaptam a hirt hogy a note meg varat magara.
Üdv. Johnny
-
irgum
addikt
Ezt az eredeti képet is megszerkesztettem kicsit Aperture-al.
Ez lett a szerkesztett kép: link
iPhone 5S
Jó a szerkesztés? Vagy tűlhúztam a színeket? Talán jót tesz az efféle képnek ha húzok a színeken. Nem?
-
pucz
senior tag
Jót tesz, és a kép is király. De miért telefonon szerkesztesz? Gépen sokkal szebbet kilehetne hozni a képeidből, és egy hatalmas nagy tudás sem kell hozzá.
(#4577) jonnyjoker01:
Ez így szokott lenni, hogy ha valamit halogatnak, tolnak, abból általában semmi nem lesz! Bírom, amikor ajánlanak egy munkát, és csak "majd", meg most "nem bírtam elérni a tagot", és hasonlók. De a poén kedvéért rászoktam kérdezni jóval később, hogy na mivan a munkával? Válasz erre, "á semmi, nem jött össze, ezért meg azért"
[ Szerkesztve ]
-
irgum
addikt
Köszi szépen!!!
Aperture nem telefonos, hanem OSX-re írt képszerkesző. Nem tud túl sokat viszont jó sokba került...
MR007RM: Azt hallottam a rádióban még régebben, hogy attól lesz piros az ég, mert a szél fölkavarja a port, a poros levegőn átszűrődő fény lesz ilyen.
Tehát szeles időben látunk ilyet.
jonnyjoker01: Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
jampop
tag
Pár, zömében tegnap készült kép
felhő
A betű
A betű sátorban
naplemente1
naplemente2
ablak
csarnokNe tessenek belenagyítani, nem túl jó minőség. Inkább csak a hangulat kedvéért...
Huawei P6 - Pixlr Express és Aviary
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
-
paperboy
senior tag
Köszi mindenkinek!
pucz: ...és ráadásul nem ezzel indulok az avar/fűszál témában a versenyen , azért raktam fel most (bár attól még lehet rosszul döntöttem ).
[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
Már sokan küldtek be képet, pedig van még több, mint egy hét. Ráértek, most szép az idő!
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
pucz
senior tag
Nézegetem a tripod állványokat. Megéri beruházni egyre? Sokszor beleremeg a kezem, és eléggé zavaró, hogy a fókusz már nem is az igazi. Sajna, a ma reggeli talajmenti fagyokról lecsúsztam.
-
BigBlackDog
veterán
Én i9305-höz nem vennék. Nálam itt pihen a fiókban egy, nem nagyon használom, mivel 1/4 sec vagy ennél hosszabb záridőknél már nagyon mos valamiért a telefon szoftvere. Így az esti, kevés fénynél való fényképezést már hanyagolom. Valamiért SII-nél még szép élesek voltak az általam látott hosszú záridős képek is, de SIII-nál (és az LTE-nél) is nem nagyon jön össze a hosszú záridős éles kép.
Egyébként Androidra létezik valami app, ami hasonlót tud, mint a Nokia refocus nevű csodája?
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest