- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tomacko
senior tag
Ha veszel neki akkor talán a "szomszédok" is szebb szemmel nézik és nem riasztják el a gyerekeiket se oktalanul
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
Tomacko
senior tag
Oké A betörőkhöz talán tanítsd be, hogy verekedjen a szájkosárral De vágod te azt, hogy én csak az utcára gondoltam a szájkosarat offolás vége, és bocs mindenkitől.
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
MartOOn
addikt
Nagyon szép kutya! Es a kep is jo. imadom az allatokat. Nekunk is van kutya is macska is. mint két "hujegyerek"
Persze persze kirandulunk is. Hero csak videozni, penta Asszonyom kezeben. En fotozni csak n5-el fogok. Van kis allvanyom telohoz, probalok fv-5el hosszu zaridoseket loni. Bar meg mindig nincs tul joban 4.4-el...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
pucz
senior tag
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ ѕ ιιι
Lightroom 5Szokásos bóvliskodás. De az árnyékok nagyon tetszettek.
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogyan tudnék a camera fv-5-ben hosszú záridôs képeket 3mp-ben lôni? A beállításokban max. 0,3 MP van nekem, 3MP a kamerám.
Üdv. Johnny
-
bododani
senior tag
válasz jonnyjoker01 #4660 üzenetére
Nálam is sajnos ez a helyzet, nagyon kicsi felbontásban készíti a hosszú záridős képeket. Szerintem csak kis felbontásban tudták megoldani ezt a funkciót. (5MP kamera van nekem)
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
bododani
senior tag
Ma készítettem őket: "Napozik" egyet, Madárpók, Nagyszemű, Kifeküdt, Kukucs
Xperia GO + Picasa (mint általában)
-
MartOOn
addikt
Na Blackpool csalodas volt... nem volt szinte semmi kivilagitva... Naplementere pedig befelhosodott...
Szal nem sok kep szuletett de majd erkeznek par szűrő utan...HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MR007RM
addikt
válasz bododani #4662 üzenetére
Nagyon jók, főleg az utolsó. Simán nyerted volna vele a versenyt. Te tudod mit csinálsz. Szóval a kígyó szerintem tökéletes így ahogy van, nem kell oda semmi. Kinagyítóztam.
Ha nekem lenne otthon ennyi háziállatom. Mostanában a varjakat és a mókusokat hajkurászom az erdőben, hátha összejön egyszer.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Wa2x_
veterán
válasz jonnyjoker01 #4670 üzenetére
10.-én van vége a nevezésnek.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
MR007RM
addikt
válasz jonnyjoker01 #4672 üzenetére
Nekem már mind megvan, csak még ülök rajta, vagy lecserélem, ha jön jobb.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
bododani
senior tag
válasz MR007RM #4669 üzenetére
Köszönöm!
Ezek nem az enyéim A sulinkban volt egy kiállítás és onnan készítettem ezeket. Nekünk otthhon 3 gabonasikló és egy görögteknős van, pók nincs.
A versenyre már küldtem állatos képet. Beküldtem volna innen egyet, csak akkor még nem voltak ezek a képek meg, változtatni meg már nem lehet sajnos. : /[ Szerkesztve ]
-
jampop
tag
válasz jonnyjoker01 #4677 üzenetére
Köszönöm, Johnny!
LG G4 http://www.flickr.com/photos/zsolt_szaloki/sets/
-
pucz
senior tag
Ma ködbe, és fehérbe borult minden (nem hó! ), sajna lemaradtam róla. Pedig annyira tetszett...
Így vakuztam egyet így estére. Telefont kézből tartva a telefon.Az érintetlen kép agyonra kiégett, ahogy visszatükröződött a vaku fénye. Szerkeszteni is furcsa volt, teljesen máshogy viselkedett a boncasztalon, mint egy átlagos kép. De ez lett belőle.
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ ѕ ιιι
Lightroom 5[ Szerkesztve ]
-
jampop
tag
válasz korcsillio #4679 üzenetére
Köszönöm!
(#4680) pucz: Szuper kép!
LG G4 http://www.flickr.com/photos/zsolt_szaloki/sets/
-
jonnyjoker01
veterán
Szvsz nagyon jó lett! Miért is raktad offba?
Egy kérdésem lenne a ceruza téma kapcsán (verseny) : muszáj, hogy a téma a ceruza legyen? Nem lehet csak úgy a háttérben? Mármint illik a témához, csak nem az a fő téma. (Kitaláltam valami tök jót szerintem de ott nem igazán a ceruza a téma hanem a zene.
Üdv. Johnny
-
Wa2x_
veterán
válasz jonnyjoker01 #4685 üzenetére
Csinálj mindenfélét, aztán ha elküldöd, akkor majd elmondom, hogy jó a "zenés" vagy sem.
-
pucz
senior tag
válasz jonnyjoker01 #4685 üzenetére
Csak a feles' rizsát tettem OFF-ba!
-
BigBlackDog
veterán
Egy kérdéssel fordulnék a tisztelt topik lakókhoz. Eszembe jutott egy olyan kósza gondolat, hogy esetleg lenne-e igény egy mobilfotós-topik találkozóra, közös képelésre a jövőben (mondjuk az elkövetkező néhány hónapban). Mivel sokváltozós lenne az egyenlet, első körben az idő és hely egyeztetés okozná a problémákat, gondolom én. Ennél mélyebben még nem gondoltam át a témát egyelőre, és sajnos szervezés terén sem vagyok nagyon tapasztalt.
Ennek ellenére érdekelne, hogy ki mit gondol ezzel kapcsolatban. Az OFFtenger megelőzése érdekében ide lehetne véleményeket írni. -
pucz
senior tag
válasz BigBlackDog #4689 üzenetére
Már anno felhoztam a témát. Mivel úgy konkrétan senki nem írta, hogy jó lenne, fel sem hoztam többet. Pedig gondolkodtam már rajta, hogy zsír lenne. Szóval felőlem oké a dolog.
-
bododani
senior tag
Mai: RGB Pixelek
-
bododani
senior tag
válasz jonnyjoker01 #4692 üzenetére
Semmi baj! Egyébként nem szántam a fontosabb képek közé, csak érdekesség.
-
Wa2x_
veterán
-
MartOOn
addikt
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
bododani
senior tag
Szép let MartOOn, tetszik!
Én egy bogárral zárnám a mai napot.
-
MartOOn
addikt
válasz bododani #4697 üzenetére
Koszi!
Ha a tied a bogar elvihetned egy egesz napos fotozasra! Nagyon fotogen a kicsike!
Új hozzászólás Aktív témák
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest