Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kovaccss

    tag

    Ez kimaradt: Sosem gondoltam volna, hogy a kormány el akarja tüntetni a rokkantakat, márpedig ez van 2012 óta. A kormánynak mindenki teher, aki nem dolgozik, nem fizet adót, nem lehet kizsákmányolni, lehúzni, nem vásárol sokat, nem fizet sok ÁFA-t. Az öregségi nyugdíjasok a fő teher, mert régóta hitelből kell fizetni a nyugdíjakat, de komolyan nem ártanak nekik, mert nagy szavazóbázis. De ők sem ússzák meg, bárki megnézheti az új alaptörvényt, már elő van készítve a nyugdíjcsökkentésre (ezért lett törvény 2 éve, hogy a gyerekeknek kötelességük rászoruló szüleikről gondoskodni) mert már a kormánynak nem kötelessége nyugdíjat fizetni, és a társadalombiztosítás sincs már, nem kötelessége ingyenes egészségügyi rendszert működtetni, ezért teszik tönkre az egészségügyet. Aki nem akar felfordulni, magánorvoshoz, magánkórházba fog kényszerülni.

    A mostani orvosi béremelés, a kórházi fejlesztések csak kamu, a lopás miatt van az egész, hogy a fejesek tovább gazdagodjanak. A vírushelyzetből is gazdagodnak, a sok lélegeztetőgép tizedét se fogják soha használni, 100 milliárdokat loptak el így is. Az orvosok béremelését bármikor megtehette volna a kormány, amikor nem volt járvány, nem véletlenül most csinálják ezt, így lehet zsarolni az orvosokat. A háziorvosokat kihagyták a törvényből. Szart se ér az egész, aki még nem ment el külföldre, ezután fog kimenni, nem csak az orvosok, a többiek is, asszisztensek, stb.

    Az itt összesen megírtak után jogosan vagyok dühös az országra, a kormányra, az e házban lakókra, a szüleimre, az egész ország lakosságára, stb., mert miattuk szar az életem. Miért hagyták a magyarok, hogy 1990 óta tönkretegyék az országot? Ölbe tett kézzel nézte 10m ember, ahogy a multik bejönnek, és ezek, meg az EU kiszolgáltatja az országot a külföldi cégeknek. Nyugati árak vannak balkáni bérekkel. A kormány pont a legelesettebbeknek árt a legtöbbet, közben a gazdagoknak, meg maguknak kedvez. Sehol sem olvasok olyat a vírusos gov oldalon, meg máshol se, hogy az egyedülállóknak segíteni akarnának. Egy normális országban egy csomó lehetőség van az otthoni melóra (nem éhbérért!), a részmunkaidős munkára, sok GYES-en otthon lévő anya is ezt csinálja, meg rokkantak is, persze ez Észak és Nyugat-Európa, pl. Hollandia.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák