Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csoszogi

    tag

    válasz DarkByte #75900 üzenetére

    Szerintem ez az elavult nem elavult dolog azért nem olyan fekete/fehér. Volt egy adott technika, ami bizonyított, SMS vásárlás, én nem tudom évente hány embernek okozott problémát, de túl soknak nem mert akkor cikkeztek volna róla. A Paypassos kártyákról is írkálnak ilyet, hogy feltörhető olvasható stb. No és a hitelkártyákkal történő visszaélésekről ne is beszéljünk. Az okostelefonok korában, mikor az életed a telefonon van, szinkronizálva a számítógépeddel, meg a "felhővel" meg még tudja a jó Isten mivel, ha valamire valakik kiváncsiak megszerzik így vagy úgy, használhatsz te bármiféle szuper titkosítást..

    Azt szeretném kérdezni, hogy szerinted a papír alapú csekkel történő számlakiegyenlítés/fizetés, az elavult, vagy sem? Mert nálunk dolgozik egy külföldi, és mikor rendelt valamit az egyeteme nem átutalással rendezte, hanem küldött egy dollárcsekket, hogy akkor váltsuk be. Amit persze nem lehet lásd:[link]
    Akkor most őket hova lehet sorolni a 21-ik században? Állítólag igen fejlett népségnek tartjuk őket... :D Hiába hivatkoztunk az adott törvényre, nem tudták elképzelni, miért nem lehet beváltani azt a dollárcsekket... Azt hiszem náluk meg ez az utalás dolog túl drága.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák