Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WindyJoe

    aktív tag

    válasz Ubul86 #19422 üzenetére

    Csak nem sikerült a reball sem? :(

    maláj: több lenne az napi 100k-nál, hacsak nem úgy gondolod, hogy 100k/buszmeg...
    De nézhetnék az iskolák utcafrontját is, netán a játszótereket, mert ha nem is az apuka fog a mászóka meg a hinta mellett dohányozni (bár olyat is láttam már, de elég ritka), de a sok nyikhaj 1x éves beül a játszón a padra és füstöl, meg eldobálja a csikket.

    ben800: Azon a szakaszon eléggé átestek a ló túloldalára, azon az 1 m-es járdán, ami ráadásul túzcsapokkal van tarkítva nem lehet elférni. Az más dolog, hogy egy csomó gyalogos nem is tud róla, hogy ott kerékpárút van. Bár inkább kerékpár sávnak mondanám, mert a Mars tér felé menők mehetnek az úton (is?). Legalábbis a Tisza Lajosnál a felfestésekből és a táblából ez derül ki.

    biomassza: Már rég jártam arra keróval, gondolom a nagy dögök széttúrták az utat. Volt olyan is, hogy fölfelé a járdán tekertem, de a lejtő résznél lementem az útra. Ki lehet fogni, hogy nem jön semmi, mert a lámpa megfogja a forgalmat rendesen.
    Vannak ilyen idióták, bár buszosnál azt gondolná az ember, hogy türelmesebb jószág.
    Csak hogy a Szűcs utcánál maradjunk épp egyenesen mentem a körút felől, még csak a parkoló autókat sem kerülgettem, mikor egy furgon rámdudál hátulról, majd megelőzött, úgy, hogy a kormánytól kb 20 cm-re volt a kocsi. Persze mentem közben vagy 30-al, tehát a stop táblánál utolértem, majd illedelmesen oldalbarúgva és anyázva továbbtekertem...

    Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:

Új hozzászólás Aktív témák