Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • psg5

    veterán

    Sziasztok!

    Kérlek segítsetek.

    Adott egy 215j NAS.
    Kérdéseim:

    1., Mindig konvertálja a képeket, videókat melyeket felmásolok a NAS-ra? Ezt kikapcsolni nem lehet? Konvertálás közben kilépni sem lehet ha jól látom, pedig viszonylag sok képet töltenék fel, de így konvertálással nagyon nagyon hosszúnak tűnik.
    2., Kéri a Java telepítést a NAS ha beállítom, hogy a windows-os pc-n is böngészhessen, de ha telepítem a java-t, akkor valamiféle parancs leállással dob fel ablakot. Ezért letöröltem a JAVA-t. Be lehet állítani, hogy normálisan menjen vagy majd egy idő után nem dobálja fel az ablakot?
    3., Ami az egyik legfontosabb lenne: adott egy Dune HD TV 101 és egy Rabspberry PI2 külön tv-knél, lan hálózatba kötve, de egyiken sem tudom betallózni a NAS-on lévő anyagokat. Olyan mint amikor a windowzos gépen nem osztottam megy egy mappát és ezért nem látja. Magát a NAS-t látja mindegyik eszköz, de belül semmit. Mit kellene állítani?
    4., Mindig kijelentkezéssel lépjek ki a NAS-ból?
    5., Ha torrent töltés megy akkor kijelentkezhetek?
    6., Mindig be kell állítani a torrent letöltése után, hogy vissza is töltse? (megosztás) vagy be lehet állítani, hogy ezt letöltés után megtegye automatikusan?
    7., Melyik az az alkalmazás mellyel felhőként használhatom a NAS-t és pl távol egy windowzos vagy droidos mobillal készített képet nem a onedrive-ba, hanem a NAS-omra menthetek azonnal? (ez a legutolsó ez ráér)

    Kérlek segítsetek, amennyiben tehetitek.

    F.K.T.

Új hozzászólás Aktív témák