- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nostromo73
tag
válasz NoOne1976 #25145 üzenetére
Az eladónak sok eladása és négy semlegese van, negatívja nincs, ez így biztató.
Egy ilyen kategóriájú és értékű Fossilnál, szerintem az eredeti és a hamis között, nem sok különbség lehet....legalábbis a beltartalmat illetően biztos nem.egyébként valóban, nem nagyon szokták ezeket hamisítani, mert nem éri meg.
[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Dzsana #25149 üzenetére
"Gyurcsány Ferenc más alkalommal egy pilótaórára emlékeztető, feltehetően Fossil márkájú időmérőt viselt. A modell azonban mégsem pilótaóra, mindössze stílusában emlékeztet arra, hiszen a valódiakra nem a pici felhúzókorona és ház jellemző. A nagy hagymakorona és a zsebóra méretű tok híján "csak" egy 100-150 dolláros divatórát gyanítunk."
Fossil...
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
nostromo73
tag
válasz Miamiquake #25156 üzenetére
Korábban egy Bertolucci órát viselt......úgy látszik akkor jobban ment neki.
[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
válasz afgk2012 #25148 üzenetére
Szerintem te már jártál itt,akkor kitették a szűröd...
Nem értetted meg,amit ezidáig sem sikerült megértened,hogy,hogy ragaszkodhat valaki egy "pontatlan mechanikus" eszközhöz..
Akkor is valamilyen általad nagyon faja óragyártónak tartott órákat linkelgetted naphosszat.I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Dzsana
senior tag
-
seiko
senior tag
válasz Miamiquake #25162 üzenetére
Sok gazdag amerikai Timex-et, vagy Casio-t hord.
-
Miamiquake
aktív tag
Az oké is, nem erről van szó. Pont nemrég mondtam én is hogy ismerek olyan milliomost aki Q&Q karórával küzd.
Itt magáról a személyről van szó, ez érdekes
főleg így:Kóka János - Jaeger-LeCoultre Master (becslések alapján 1-1,5 millió forint)
Sajnos nem látni egészen jól Kóka János óráját a talált fotón, de egyes hírek szerint a gazdasági és közlekedési miniszter egy 1-1,5 millió forint értékű Jaeger-LeCoutre karóra tulajdonosa.
Medgyessy Péter - feltehetően Patek Philippe
Az exminiszterelnök kapcsán többször is lehetett hallani, hogy egy drága Patek Phillippe ketyeg a csuklóján. Ezt látszik megerősíteni az az EPA-felvétel, amelyen Adrian Nastase román miniszterelnökkel találkozik, és öltönye alól egy holdfázis-kijelzős, nagy valószínűség szerint Patek-modell villan elő. Az óra értéke minden bizonnyal jelentős, hiszen egy ilyen jellegű Patek-modell ára 2 millió forintról indul.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Szizol
tag
Ez is egy normális vélemény, de nem értem, hogy miért ide írod. Ha nem szereted a sportautókat, akkor nem érdemes a porsche fórumra beírkálni, hogy az opel astra is tudja azt a mindennapokban amit a porsche és még csak nem is fogyaszt annyit Nyilván aki egy automata órát vesz, annak van valamekkora érdeklődése az óraszerkezetek iránt és még ha költeni is kell rá és nem is olyan pontos, mint egy quartz óra, akkor is szívesebben hordja azt.
[ Szerkesztve ]
-
seiko
senior tag
válasz Miamiquake #25167 üzenetére
Szerintem Fletónak van nem is egy drága órája.
-
Zozzer888
addikt
Agg Te vagy az?
Persze, van ráció abban amit mondasz,de az a baj hogy ez ÓRÁS forum, Te meg IDŐMÉRŐT keresel.
Érted, senki nem mondja azt hogy az R8as Audi egy szar,mert városba ugyanúgy 50van neki is, azt mégis 15litert eszik, mikor a Prius 3,5-let...ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
seiko
senior tag
válasz Miamiquake #25170 üzenetére
Lehet, hogy egy IWC volt, hiszen nekik is van kisméretű, kis koronájú pilótaórájuk.
-
Zozzer888
addikt
Amúgy itt senki nem azért hord órát,mert olyan marhára megoldhatatlan neki máshogy az idő leolvasása...Nem értem ilyen helyre mért jön kötekedni.
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Empsepo
senior tag
Tisztára mint egy jó krimi!
Összeesküvés elméletek, ez egyszer ez, aztán meg az...Én már azt se tudom, itt ki kivel van.
Seiko!
Ezt az óraforgató témát érdeklődéssel olvastam.
Mégiscsak beszerzel egyet? -
Attila!
tag
válasz Miamiquake #25167 üzenetére
Putyinnak van ízlése
http://trendmagazin.hu/cikk/az-elnok-oragyujtemenye
-
jannuss
tag
Sziasztok,
a NAUTICA órákról van valamilyen infó? Föleg a 100-200m-ig vízálló quartz érdekel. Láttam pár szép órát, olyan tengerészeti zászlós motivumokkal mint a Corum, csak gagyibb kiadás. Azokról valaki valamit?
Előre is köszi!
-
Dzsana
senior tag
válasz jannuss #25179 üzenetére
Ez a Nautica nem igazán óragyártó cég, a ruházati termékektől kezdve a táskákon át a napszemüvegekig kezdve mindent gyárt. Magyarán egy divatóra, itt mi semmire sem értékeljük, játszós órának jó lehe pár évig, ha annyira tetszik Neked.
[ Szerkesztve ]
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
afgk2012
tag
válasz busman #25154 üzenetére
Ellentétben a te posztoddal, a válaszomat beszürkítem, mert OffTopicnak érzem ilyesmiről beszélni itt.
Nem is értem,ha így vélekedsz az óráról akkor minek neked egyátalán óra,ott van a telefonodban is.
Az óra arra kell, hogy megnézzem az időt, telefon pedig arra, hogy telefonáljak.
A postjaidat sem értem,egy órakedvelők topicjábanban jársz....ez meg aztán no comment"Tőlem az összes órásmester éhen halhat"
Pedig érthetnéd. Én órakedvelő vagyok. De az a véleményem, hogy az óra és az órásmester már nem tartozik össze úgy mint régen, amikor még csak mechanikus órák voltak. Hasonlóan más kompakt műszaki termékekhez, ma az órához az óragyár és a forgalmazó kereskedő tartozik. Senki más. Elemet cserélni ugyanis nem kell szakértelem, csak egy nyitó-szerszám és egy picike kézügyesség. Ezt ma már az óraszalon eladó-személyzete végzi, nem órásmesterek. 2012-őt írunk, nem 1912-őt. Ébredjetek már fől órakedvelő uraim!
A többi flamera-heccelődésre nem is reagálok. Semmi értelmét nem látom.
-
Misi1979
őstag
válasz afgk2012 #25185 üzenetére
Azért, mert vastagított betűmérettel és tőmondatokban írsz, a mondanivalódnak nem lesz több súlya.
Sőt.Véleményed van, elég markáns, ezt még tolerálnánk is, ha nem próbálnád azt leerőszakolni a torkunkon, ha nem írnál olyan gusztustalan dolgokat egy megbecsült és ritka szakma képviselőiről, mint amit idebüfögtél.
Igen, tudjuk, hogy nem egy mainstream szakma az órásmestereké. Tudjuk azt is, hogy mechanikus órát hordani szinte luxusnak számít manapság.
Te órakedvelőnek mondod magad, én inkább azt mondom rólad, hogy kvarcóra-fanatikus vagy. Viszont ha értenél egy kicsit is hozzá, tudhatnád, hogy az általad nagyrabecsült kvarcóráknál is szükséges az órás tehetsége, hacsak nem gyári szervizbe akarod horror áron küldeni a játékórád.
Ugyanis egy kvarcóra is meghibásodhat, mechanikai hibákon túl elektronikai zűrjei is lehetnek, amik ugye vagy javíthatóak, vagy nem.
Persze ha az eldobható
hétzenéskvarcórák dobogtatják meg a szíved, akkor a fentieket hagyd figyelmen kívül.A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
tupacamaru
veterán
válasz Misi1979 #25186 üzenetére
Persze ha az eldobható hétzenés kvarcórák dobogtatják meg a szíved, akkor a fentieket hagyd figyelmen kívül. Nekem megdobogtatta.........25 évvel ezelőtt, de azóta felnőttem.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Misi1979
őstag
válasz tupacamaru #25187 üzenetére
Nekem volt 19 zenés is Casion volt a "márkája"
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
busman
veterán
Pff..órakedvelő...ezt erősen kétlem,mert ha tényleg az lennél(márpedig nem vagy az)akkor tudnád, hogy az igazi óra ketyeg...
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Dzsana
senior tag
válasz afgk2012 #25185 üzenetére
Hú de lövésed sincs az órákról! Egy elemcsere sem csak annyiból áll, hogy kicserélik az elemet, az jónapot. A quartz szerkezeteket sem árt kitakarítani, és a vízálló óráknál az összes tömítést ki kell cserélni, majd nyomáspróbázni! Szóval nem elég egy nyitó szerszám, és igenis kell a szakértelem! Megnézném, hogy cserélsz ki egy korona tömítést a szakértelmed nélkül!
-
Miamiquake
aktív tag
-
Dzsana
senior tag
válasz Miamiquake #25193 üzenetére
Ne izgulj, majd afgk2012 kicseréli Neked, hisz nem kell hozzá szakértelem!
-
afgk2012
tag
válasz busman #25191 üzenetére
Jó, legyen hát fekete.
ha tényleg az lennél(márpedig nem vagy az)akkor tudnád, hogy az igazi óra ketyeg...
Ha te(ti) pedig tényleg értenétek az órákhoz, tudnátok, hogy az igazi mechanikus óra tourbillionos és perpetualos. Ti meg itt szar Seikokat imádtok a hatalmas óraszeretetekkel. Ehhez is kell ám aztán ész.
Ez például egy óra:
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest