- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HourHand
csendes tag
válasz blt.62 #25032 üzenetére
Te a saját elmondásod szerint egy jól menő ügyvéd vagy. Ennek némileg ellentmond, hogy még alapfokon sem tud sem tudsz angolul. Egy jól menő ügyvéd nem itt kuncsorog magyar nyelvű használati útmutatóért hanem vesz egy Rolexet. Akkor vagy te ügyvég amikor én orvos. Az igazság az, hogy össze-vissza hazudozol.
-
csabulaxi
senior tag
-
WiZARD
addikt
válasz HourHand #25051 üzenetére
Ismerek olyan tényleg jól menő, jó nevű ügyvédet, aki 1 szót se beszél angolul...
Igaz nem hogy számla/áfa nélkül vásárolna, és hirdetné ezt magáról, hanem minden létező támadási felületet védeni próbál, konkrétan annak se örül, ha a fia mellé az autóba beül valami, mert mi van ha bármi történik, és ezért a fiát veszik elő. (akinek amúgy 10+ éve van jogsija, és sose volt balesete, és mindig is nagyon visszafogott/megfontolt volt, neveltetéséből adódóan is)Az meg hogy ki mit vesz, az egyéni preferencia, attól még hogy valakinek sok pénze van, vehet olcsó órát, mert hülyeségnek tartja, hogy épp erre költsön, meg olyan is van, aki erőn felül vesz sokkal drágább órát, mint amit valójában megengedhetne...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Pinya007
aktív tag
-
afgk2012
tag
válasz WiZARD #25062 üzenetére
100ezer?
(#25065) seiko: Az LBS-ben 115 ezer egy Submariner nagyszerviz.
Ha még egyszer születnék, tutiba órás lennék. Nem egy koszos munka, nehéz terheket sem kell cipelni, idegeskedni sem kell, emberek problémáival sem kell küzdeni, stb. Akkor? Talán rettenetesen sok ész kell hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
-
WiZARD
addikt
seiko, dzsana: pls írjatok 1-2 megbízható, korrekt, olcsó órást, ahol 5-10ezer forintból megvan egy szerviz + polírozás...
én eddig ahol kérdeztem/megfordultam, ott inkább 25-50-70ezrekről beszéltek. (hantos, walther krono, orak.hu)
(igaz a 70ezret a 7750 szervizre mondták)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
seiko
senior tag
válasz afgk2012 #25066 üzenetére
Én a tragacs kocsim szervizelésére többet költök évente 100 ezernél, pedig az már nem ér csak max. 500ezret.
Aki nem vállalja a magas szervizköltségeket, az vegyen kvarcórát , és cseréltesse benne az elemet a sarki órásnál.
Mert egy komoly órában és szakszervizben az is többezer Ft! -
Dzsana
senior tag
válasz WiZARD #25071 üzenetére
Én pestieket nem ismerek, csak vidékit tudok ajánlani, ahová postáznod kellene.
Ezt meg sosem fogom megérteni, hogy mitől kerül többe egy 7750-es szervize, mint egy bármilyen más, pl egy AS automata szervize. Semmivel nem bonyolultabb.http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
-
Dzsana
senior tag
válasz WiZARD #25077 üzenetére
Majd megkérdezem az én órásomat, hogy mennyiért vállalná el a 7750-est, most már kíváncsi vagyok.
Ha beviszek a ford szervizbe egy 500.000 Ft-os fiestát, vagy egy 7 millás mondeot, mindkettőnek 9500 Ft+áfa/óra a szerviz díja!
Mellesleg milyen óráról lenne szó?[ Szerkesztve ]
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
WiZARD
addikt
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
válasz Dzsana #25078 üzenetére
A Fortisom miatt kérdezgettem a szervizt, orak.hu 70ezret mondott rá, hantosék 35-40 körül. (Fortis Pilot Professional Chorongraph)
(Walthernél meg faterom Rolexét csinálták 50ért)
még 2 évig ráér a szerviz, csak kíváncsiságból kérdeztem árakat eddig...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
hmm most látom, hogy Sumoból is van 1-2 limitált cucc.
SBDC019színre se rossz, zafír üveg, küklopsz
(van egy full citromsárga verzió is, az túl sárga imho)
-
jannuss
tag
Sziasztok,
merre tudok jó minőségű kaucsuk szíjat venni + tissot csatot. T-race-re kellene. Előre is köszi.
-
expander
senior tag
sziasztok, hallott mar valaki Hamberg&Söhne orarol ? talaltam hivatalos honlapot, de nem ugy nez ki, mintha valami nagyobb fajta gyarto lenne. nezegettem itthoni es kulfoldi aukcios oldalakat is de ott sem talaltam egy modellt sem. letezik ez egyaltalan ?
-
csabulaxi
senior tag
válasz Tothgera30 #24971 üzenetére
Tegnap óta ezen agyalok, hogy a belinkelt Monster gyári-e.
Először a korona gondolkodtatott el, mert az enyémen nem ilyen van, ezért elkezdtem keresgélni és tényleg van ilyen(ek).Más az index és a korona, mint a régin.
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest