Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • squir

    aktív tag

    válasz von toth #170756 üzenetére

    A megjelenési "hyp"-al nem értek egyet, már elindította-csinálja egy ideje, de csak az utóbbi kb egy évben kapott reklámot (asszem 2014-ben készült el az első modell) az FB óracsoportoknak, meg a találkozóknak köszönhetően.
    Szépség más kérdés, nekem bejön. Ízlésről ne vitázzunk, nincs értelme.
    Szerkezetben igen, valóban sokkal-sokkal jobb lenne a 9015. Azt nem igazán értem, miért nem váltott át rá (mondjuk állítólag a 9015-ből hiány van, mert a keresletet nem igazán tudja teljesíteni a gyártó. Az tényleg jól sikerült, nem drága és ezt sokan is tudják)
    Nekem valahol bejön ez az "ipari" megoldás, nem találom baltával formázottnak. Amit korábban írtam a Samurai tokjáról, az egyszerűbb megmunkálás miatti íves átmenet kevésbé tetszik.
    Megéri? Az óra nem befektetés ezen a szinten. Ez szerintem nem jó kérdés. Vízálló? Igen. Mutatja az időt? Igen. Zafírüveg? Igen. Karcálló bevonat? Ha kéred igen. Van pro és kontra. A többi szintén ízlés.
    Máskor azért van ekézve egy-egy gyártó, microbrand, mert kiderül hogy Kínából vannak egyes alkatrészei. Most az a baj, hogy nem onnan jön. :F
    Drága? Fene tudja, nem olcsó. A hazai átlagkeresethez és vásárlási szokásokhoz mérten drága.

Új hozzászólás Aktív témák