Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigi
őstag
válasz roberto211 #24948 üzenetére
Szegény Celerio nagyon ronda lett, tegnap jött velem szembe egy és kérdeztem magamban, hogy te jó isten mi ez, utána láttam, hogy mi az.
Az aláírásoddal csinálhatnál már valamit.
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
roberto211
őstag
Én se csipem annyira a suvokat de a vitára kifejezetten tetszik.
Tigi: Így jó ?? . Nem lett rossz a celerio azért. Keveset fogyaszt ,motorjahoz képest jól megy , gazdaságos ,helyet kihasznaltak és olcsó. Ennyi a lényege sztem. Akinek ez szempont annak bestbuy. A-b be autó.
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #24949 üzenetére
Bahh, nekem 98-as volt, anyámnak 2003-as, lezúzták muterét hátulról, 30-ból megvettem a fél autót másnap Színazonos elemeket! Filléres hozzá minden. Pofán is vertek utána a 7gen civic alkatrész árai
[ Szerkesztve ]
-
Tigi
őstag
válasz roberto211 #24952 üzenetére
Alakul, de remélem hamarosan valami értelmes négykerekű fog ott szerepelni.
A Celerio-ban engem csak a belseje fogott meg, az valóban tágasnak tűnik.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
addikt
Fel lett sorolva korábban (nem feltétlenül általam, de minek írjam le még egyszer ugyanazt) egy rakás érv, erre jössz ilyen baromsággal, hogy tömegautó. Magyarul érvelhet bárhogyan az ember, nagyjából ugyanaz, mintha azt írtad volna, hogy sajnos nem rózsaszín. Ugyan miféle logika alapján hoz döntést az ember ilyenek alapján az ár / érték arány, műszaki jellemzők, felhasználás jellege, stb. helyett?
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
addikt
-
yanna
addikt
Na, ezért a milyen Suzukit vegyek kérdéssel kapcsolatban egy karakter írása is fölösleges volt...
-
Motion_Blur
félisten
Gombóc Swiftben szerintetek hogy lehet elérni a klíma hőcserélőjét (elpárologtató)? Ugyanis hiába az ózonos tisztítás, fizikailag a büdös mocskos retek még ott marad amit aktív habbal kéne eltávolítani.. utastérből a pollenszűrő mögül elérhető szerintetek?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #24960 üzenetére
Muszáj lesz befujnod a pollenszűrő mögé alá...
De nem habot javaslok.
Homasitaban a srác mutatott egy sprayt, ami ugyan károsíthatja a szivacs tömítést, de cserébe antibakterialis és gomba olo szert is tartalmaz, teljes klíma tisztítás után most így értem el eddig kézzel fogható eredményt. -
Trial
újonc
roberto 211: nem vagyok versenyző de szeretem ha van a kocsiba lóerő... eléggé sokat előzgetek, mert szeretem ha nincs előttem senki de szerintem egy vitara is tartaná azt a tempót amit én szeretek
Thome: GLX Swift nem igazán tetszik akkor már inkább a sport suzuki
Tényleg mit gondoltok a sport suzukiról?
jaa és
Dark Archon: nem én hoztam fel először, hogy tömeg autó lenne....nézz utána(I)
Tőled nem kaptam semmi érvet csak azt, hogy női logika....[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Sport már 4,5 főleg ha 5 ajtósat szeretnél.
De nálam ez lenne az ideális autó jelenleg, imádnámde hogy realisták legyünk: lopják őket és drága az alkatrész hozzá - bár erre is van megoldás: pajzs, illetve el kell adni 4-5 éves korában
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
dnelb
veterán
válasz Motion_Blur #24965 üzenetére
jaja a pajzs nagyon jó bár még igyis próbálok olyan helyre állni ahol nem fér el egy treler
-
Trial
újonc
Hogyan értitek a pajzs kifejezést? Vagyis hogyan működik a pajzs?
-
Doze
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #24949 üzenetére
98 után talán volt egy "frissítés" kb ami kimerült egy motorháztetőben, meg egy 1-2 műanyagdarabban. , Amúgy talán a kasznit módosítgatták egy kicsit (merevítés itt-ott, sz*rnak egy pofon )
Nem hiszem hogy jelentős árkülönbség lenne, sőt kopó/fogyó alkatrészek ugyan annyi. (kivéve az első gyári ködfényszóró kapcsoló hangsúlyozom ELSŐ.... tudja valaki miért ilyen veszett dráááááága??? Tehát egy utángyártott kapcsoló 8-10k, egy váltó meg 15k... )
-
huliganboy
addikt
Üdv!
Hamarosan felfüggesztés felújításra kerül sor... tervezem a lengőkarokat cserélni. Mit érdemes még? Kormányösszekötő vagy mit még?Mióta nálam van nem volt cserélve csak a lengőkarok, de mostanában kopog az eleje rendesen.
Továbbá a szelephézag állítást is időszerű lenne már, viszont itt érdemes lehet felújításon gondolkodni? Nincs bajom a motorral, csak kezdenek hangosak lenni a szelepek...
Vezérlés is esedékes, itt szíj, görgők cserén kívül érdemes vízpumpát is cserélni, vagy ami benne van maradhat is,
2000 swift 1.3 8v
Köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Elég ritkán ülök új típusú autókban, úgyhogy a fenti sorokat így tessék mérlegelni, amúgy egy B corsát hajtok már több mint 8 éve.
Ma ültem az új balenoban. Ahogy minden autónál ez is egy kicsit szebb élőben! Oldalról, de főleg hátulról kimondottan teszik. A fara igencsak emlékeztet az új A osztályú mergára, de tényleg! [link] [link] Az elejét meg szokni kell
Az első benyomás elég vegyes. Hátul nagyon tágas, szélvédő itt is kicsi és alacsony a tető vonal is épp úgy, mint a swiftnél, lámpánál biztos szokni kell. A GL felszereltség volt kitéve. A középkonzol kissé gagyi (anyaghasználatra és kinézetre is), rádió is alap, de már van BT kihangosító is, ami a swiftnél csak a legmagasabb szinten adott, itt viszont nincs tempomat, nem úgy a swiftnél. Ezt lehet okkal cserélték fel.
Az a bizonyos ajtó: amikor először meghúztam a kilincset majdnem kiszakítottam az ajtót a helyéről. Nagyon könnyű a karosszéria része, mert mintha valami habbal teli lemezlapot mozgatnék. Számomra elég meglepő volt. A B corsám ajtajában szerintem több anyag van, vagy pedig itt már tényleg sok, nagy szilárdságú könnyűfémet alkalmaztak, nem tudom. Az ajtó csapódás hangja viszont teljesen rendben van, "nagyautós", komoly komfortot ad vissza.
Kuplung és a váltó vaj puha, jó a kapcsolási érzet is, tetszik a kormány fogása is. Még a karosszériára visszatérve a küszöb is elég szélesnek tűnik, ide gondolom kicsivel több anyagot raktak.
Ár.: a GL, - tehát nem az alap - már most 3.2M, úgyhogy a listaár elég túlzó adat. Komoly vevőknek lehet még belőle faragni szerintem, vagy ha az árat már nem is, de egy metál fényt tuti.
Mindent összevetve nekem bejött, még így sima grafit színben, dísztárcsákkal is. Ha a vitara sláger lett, ennek is megvan az esélye! A motor az értékesítő szerint a swiftből ismert 1.2-es továbbfejlesztett típusa. Hengerfej és a sűrítési arány módosított. Meg lehet faragtak egy kicsit az elektronikán.
T
[ Szerkesztve ]
-
Doze
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #24976 üzenetére
Elektronikai cuccok drágák.... pl egy injektor cca 30k/henger, meg ha ki van rohadva a kaszni... főleg a mester 7500 forintos rezsiórabére.
-
lfabian
tag
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen motorolajat érdemes rakni egy 2004-es 220.000 km-t futott Ignisbe? 1.3-as benzines és a motórkódja M13A. Jelenleg 10w-40-es Olaj van benne. Esetleg vissza lehet váltani 5W-30-ra vagy 5w-40-re?
-
envagyok
veterán
2005-ös swifthez bluetoothos hibaolvasóval és torque androidos programmal hogyan kell hibát kiolvasni/törölni?
BMW-vel megy, de a suzukit nem ismeri fel. -
Feenyx
aktív tag
válasz roberto211 #24983 üzenetére
Köszönöm a tanácsod, én is erre gondoltam, de azért gondoltam megkérdezem
-
nagyúr
5w40 szerintem is! Nem kérdés, hogy egy szintetikus olaj jobb-e egy félszint. vagy ásványi olajnál, viszkozitásról nem is beszélve.
-
negroo
aktív tag
válasz tboy93 #24988 üzenetére
SZIASZTOK A SUZUKI 98AS SEDAN 1.3 kocsim hoz melyik ablak törlő lapát passzol? Köszönöm. itt venném meg
-
Sátán44
addikt
A Suzuki Baleno szíjas, vagy láncos?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
dReFiX
senior tag
Tescóban kapható total 5w40 65ekm 2006 swiftbe télre ajánlott vagy felejtős
? Köszi! -
Doze
aktív tag
válasz huliganboy #24992 üzenetére
Elég sok.... most nippartsot neztem 10k ért, az mar szerintem jó.. a nagyon olcsó már veszélyes, pl nem meretpontos stb.
-
roberto211
őstag
válasz dReFiX #24994 üzenetére
Felejtod. Elhiszem h olcsó , de ne az olajon akarj spórolni egy valóban 65e km es ,hibátlan motorral rendelkező swiftnel. Tegyél hozza 3 ezret es vegyél az olaj webshoprol egy eneost.
Ne ilyen ,atmosott, tescos total olajakat. Amiben biztos vagyok h nem is szintetikus.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
gerii
addikt
válasz roberto211 #24996 üzenetére
Szerintem is, ilyen futás mellett, ennyire minimális szervizköltséges Suzukinál nem kell szarrágni ilyen dolgokon.
-
Motion_Blur
félisten
Baleno bejáratós fogyi: [link] ha fél literrel több a valóság, akkor se rossz az
Ettől persze maga az autó nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ukrajnai háború
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest