Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz Motion_Blur #24901 üzenetére
Még semennyi,keresgélek,nézelődöm.Nem sűrgős szerelő szerint még 1-2 ezret elmegy.Kuplungal együtt a legolcsóbb is 80K.
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
Vitara
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
roberto211
őstag
Én helyedben bemennek egy szalonba a 4millával és el hoznék egy gl+ vitarat. Nagyon jó verda és nem csak azért mondom mert szeretem a suzikat,jól felszerelt , parkolási gondjaidat is megoldja mert van benne tolatókamera , designos,trendy, és meg megyeget is. Nekem is ez lenne a bestbuy ha lenne rá ennyi keretem mar holnap itt állna de sajna nincs.
Ez a "ne vedd meg mert Suzuki " kb a régi swift idejébe (se) volt igaz. Baromsag,idiótaság , nem tudok rá mást mondani. Szerintem a Suzi jópár gyártónál jobb ár /értek arányú autókat gyárt . Neveket nem írok a vita elkerülése végett.
Ahogy Kornél is mondja 15 evet simán elgurul nagyobb hiba nélkül ha karban van tartva ..
Sok sikert ,bármi kérdésed van írj ide nyugodtan és válaszolunk
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
addikt
Most szórakoztok? Hogy lehet egy nőnek pont Vitarát ajánlani? Nem a pasijának vesz autót, hanem magának. Egyértelműen egy szép színű (é. csajos) Swift, vagy Baleno...
Jó szerencsét!
-
Kornel
veterán
Pfff..
4M-ert balenot még pláne swiftet ajánlani .
Hol éltek?!?!
Vitara pont jó ár érték arányban van, na de egy baleno?!?!?!😠
Meg a swift se nagyon ár érték bajnok, magasabb felszereltségnel....
Akkor inkább jazz/i20/rio... -
HUNPSP
aktív tag
Mit ajánlanátok 2001-es szedánhoz, honnan lenne érdemes középső plusz hátsó kipufogó dobot szereznem (gyakorlatilag komplett kipufogó rendszert)?
Középkategóriásig mennék el max, és bár eddig minden minimum közép volt, mostmár a kipufogó nem izgat, lehet akár legolcsóbb kategória is.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
Sziasztok. Azt szeretném megtudni hogy a 2002-es Suzuki Swift (Sedan)- ebben az évjáratban van ABS?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Studi
veterán
válasz Luck Dragon #24913 üzenetére
Felszereltségtől/extráktól függ, nem mindegyikben.
-
-
addikt
válasz dedike #24909 üzenetére
Te szórakozol? Nem egy nőt láttam már Vitarában. De kinek, mi a fontos... 4mFt-ért egy "csajos" szappantartó, amibe egy nagybevásárlást bepakolni is felér egy tökön szúrással vagy egy tényleg élhető autó.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Siriusb
veterán
válasz Dark Archon #24916 üzenetére
Rózsaszínben kell kérni vagy egy plüssállatot illetve doboz papír zsebkendőt a szélvédő mögé rakni, oszt csókolom, csajos az autó.
-
addikt
válasz Kornel #24911 üzenetére
Suzuki, hölgynek...
Szó nem volt ár-értékről, meg ilyen úri huncutságokról...
A Vitara pasi autó, ha tetszik, ha nem.
(#24916) Dark Archon:
Közvéleménykutattam. A közelemben lévő 21 lány/asszony közül 17 inkább választana egy Swiftet, mint Vitarát. Más autókat nem kérdeztem...
(Halkan jegyzem meg, hogy "nagybevásárolni" a családi autóval kell menni, nem a mami szaladgálósával. Az egy-két kisebb táska meg bármibe befér, és különben is a nő magát nem szúrja tökön... )
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Studi
veterán
válasz dedike #24919 üzenetére
Akkor ők még nem ültek magasabb építésű autóba. Mert bizony aki hord magasabb sarkú cipőt, rövidebb szoknyát, annak kínszenvedés a konkurenciához képest igen alacsony építésű Swiftbe beülni. Ugyanebből az okból a gyereket sem könnyű a gyerekülésbe bepakolni, bekötni. Míg a Vitaránál ezek nem kihívások. És vannak jó színek belőle, egyáltalán nem pasi autó, abszolút unisex.
-
-
roberto211
őstag
-
Motion_Blur
félisten
válasz Luck Dragon #24922 üzenetére
Én meg inkább egy 4-5 éves Accordot vennék 4M-ből, ha új autót szeretne és Suzukit akkor a Vitya adja magát.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
nagyúr
válasz Luck Dragon #24922 üzenetére
-
Trial
újonc
Sziasztok!
Na itt vagyok. Elolvastam kaptam vicces és komoly válaszokat tőletek. Az tetszett, hogy a Vitara pasi autó ami szerintem nem igaz mert apám kocsiját is eltudom vezetni ami egy 2013-as Mitsubishi Outlander
és...
Szerintem nincs olyan, hogy pasi autó vagy női autó, mert már láttam egy smartban pasit és egy bmw e46-ba nőt...
A vitarával kapcsolatosan mennyit fogyaszt városban és mennyit országutakon? Mert apám kocsija rengeteget eszik.
Amúgy gyerekről és családról még ne beszéljünk mert még csak 25 vagyok és magamnak lesz az autó leginkább a munkám miatt.
Suzuki balenoval az a baj leginkább külsőleg, hogy a hátulja hasonlít egy bmw series 1-re
Mi a helyzet a Suzuki Celerioval?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ja, speciel nálunk én járok a toyota iq-val ha egyedül megyek valahova, és a feleségem a hyundai i30-al.
Vitara kifejzetten jól (keveset) fogyaszt.
Én is erősen gondolkoztam rajta, nálam ott hasalt el hogy túl sok lett belőle (sose volt tömegautóm, és nem is szeretnék).De ha tetszik teljesen racionális választás.
A celerio elég aprócska, vékonyka (mármint szélességében, olyan kicsit gnómnak érzem). Akkor inkább egy i10. Szerintem.
-
őstag
Hát ha a golffal a technikai problémákon kivül nem volt bajod (méretben) akkor a hyundai i30, kia ceed páros is jó lehet (az enyém már 9 éve mindjárt, soha cserben nem hagyott, egyetlen baja hogy alacsony az alja durva fekvőrendőrön könnyen leverhető). De 1,6os motorral ezt az új szériát. És kicsit több lesz mint 4 milla...
Bocs az offért, de még korábbi vitarás érdeklődésem miatt látótérben maradt ez a topic
-
addikt
Ha az neked kontra, hogy egy jó autót vesznek a népek (meg nyilván kevés autó készül direkt limitált szériában), akkor gyakorlatilag mindegy, mit veszel. Vegyél valami jó különlegeset, aminek a fenntartása és a szervizelése is ez miatt horror áron van.
Ezzel az erővel Toyota Auris / Avensis is kilőve meg még egy rakás minden... női logika
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
yanna
addikt
válasz Dark Archon #24931 üzenetére
Egy csodaszép, egyedi jó Alfa...
-
Trial
újonc
válasz Dark Archon #24931 üzenetére
Imádom...az olyan pasikat mint te aki nem tud más érvelhető dolgot mondani csak azt, hogy
női logika....Ti se vagytok jobbak tisztelet a kivételnek (de te nem vagy kivétel....)
-
biker
nagyúr
Vitara automata 6-6,6 közt, én nyomom is neki, nem érek rá
kézi váltó, nagyapó stílus 5,3-5,6l közt elmegy
diesel meg 4,5l/100kmElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Vesztor87
senior tag
Sztem ezzel ne foglalkozz. Igazából mindegy sztem majdnem hogy abból az adott autóból amit megveszel, abból 6.000 db van vagy 36.000 db... gyakorlatilag 3 vagy 10 sarkot kell autókázni azért hogy egy ugyanolyan modell (más színben esetleg) szembe jöjjön. Vitaránál lehet a színeket is kombinálni.
Swifteket a hahu-n 3 milla körül láttam, szal az olcsóbb a Vitaránál.
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
1999-es évjáratú Suzuki Swift 3 ajtós kocsin mik lehetnek a nagyon figyelendő dolgok? Kocsivásárlás előtt álok (első verdám) és van egy kocsi itt a közelben ami tetszik. Pezsgő színű de mondjátok miket kell figyelni rajta. Tapasztalt autós embörkét viszek magammal (bátyám) de Suzukija neki sose volt.
Amúgy hihető az hogy csak 100.000KM van benne 240k-ért? 2017.12. hóig műszakis.
Smoke some weed nigga!
-
balaaa88
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #24937 üzenetére
Küszöbök, alváz rohadása, rozsda. (Legalábbis én ezzel szívtam anno.)
-
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #24937 üzenetére
Kizart hogy annyi van benne.
-
dnelb
veterán
Gyári 15os aluval - 30/30at ültetve ugye nem ér bele sehova? ugye a /60 elég magas.. csak futomu állításig kéne rajta lennie utána menne rá a nagyobb kerék.
-
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #24943 üzenetére
Nem, de ne is ez erdekeljen. Muszaki allapot a fontos. Szeret rohadni, nezzetek at rendesen az aljat!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz tboy93 #24944 üzenetére
Ha nem egy ellentétes irányba lenne tesóm lakásától akkor sima ügy lenne mert van nála szerelőakna. És ha neki fontos az eladás akkor az a 20km-t kibírja, persze a tankot én állnám vissza is inkább. De mivel nincs így vihetjük a krokodilt.
Én a küszöböknél láttam hogy nagyon szeret rohadni.
Smoke some weed nigga!
-
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #24945 üzenetére
Kipufogó is rohad. Nekem anno 3 helyen adta meg magát + küszöb is
-
HUNPSP
aktív tag
válasz Luck Dragon #24915 üzenetére
Nekem 2001/decemberi sedanom van, és nincs ABS, tényleg típus függő, ha nincs feltüntetve akkor nagyobb eséllyel nincs, egy kérdést mindenképp megér (bár ha választhatnék, akkor én inkább szervót kérnék, nekem az sincs ).
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
roberto211
őstag
Celeriot én elfelejtenem. Nem rossz de akkor mar + parszaz és egy gl swift.
De ha 4milla a keret akkor egyértelmű vitárááá..
Fogyasztása 5,8-7 között ha nem vagy versenyző.
Én nem rég béreltem 3 napra egy régi 1.3 8v swiftet, 20at beletankoltam és akkor meg nem is siettem annyira. Egy egész plusz egy fel
Tank volt kb.Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz tboy93 #24946 üzenetére
Jah meg nagyon sok hirdetésben látom hogy a lábtér is nagyon ki szokott rohadni.
Amúgy kérdésem az hogy úgy tudom hogy az 1998 előtti szuszkákhoz olcsók az alkatrészek bármi is kell. Elvileg az 1998 után gyártottakhoz drágábbak az alkatrészek. Ez igaz?
Smoke some weed nigga!
-
Thome
veterán
válasz roberto211 #24948 üzenetére
Azért nem annyira egyértelmű. Nem mindenki SUV-ol.
Egy fullra felszerelt GLX Swift vagy a GL Vitara egyébként nyerő lehet, el kell dönteni hogy kicsi vagy nagyobb autóra van igény?
Én ezek alá nem mennék, más márka élből kizárva, max Honda, esetleg egy Toyota Auris amibe pénzt ölnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest