- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Sracok keres vki egy 99es renberakott swift-et?
(S)elvtarsak osztrakoknal nincs rendszamfelismeres sehun? mod: bocs nemide
(/S)udv
neduddki
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Autó csere előtt állok és bejött a képbe az SX4 is. Érdemes játszanom a gondolattal vagy ne nézegessem őket? Mennyit esznek ha valakinek van itt? Mire kell oda figyelni vásárláskor? Van valami típus hibája?
Köszi! -
-
Anulu79
addikt
-
batai15
félisten
[link]
szerintetek is elkopott a fék betét?
2001 1.3 swift. -
Hego
tag
válasz Anulu79 #16352 üzenetére
Hello!
Faternak SX4-e van. 5 éves 90e km-el, eddig baja nem volt. 1.5-ös benzines 6,5 a vegyes fogyi. Kb télen nyáron ennyi, mert nyáron a nagyobb kerekek meg a klímázás dobja meg télen meg a hideg.. Napi ingázáshoz használja kb 60km-t.(oda-vissza)
Nekem személy szerint nem tetszik mert olyan műanyag az egész belseje, de ha egy megbízható, olcsó nagy kisautót akarsz akkor ajánlom.
Üdv,
Hegoi5 3450, 2x8GB @1600mhz, 1050 Ti
-
addikt
-
Hego
tag
válasz Anulu79 #16363 üzenetére
Hát ezt az 1.5-ös motort pörgetni kell ha ki akarod használni a benne rejlő 99 LE-t. 4400-nál adja le a maximális forgatónyomatékát és 6000-nél a max teljesítményét. Mondjuk a váltó elég rövid benne, de így meg 5.-ben 3000 fordulatnál 107-108 km/h a sebesség. Menj vele egy kört mielőtt megveszed
i5 3450, 2x8GB @1600mhz, 1050 Ti
-
batai15
félisten
Srácok ma észre vettem valami furcsaságot.
Ha a kocsim üresbe van és nem nyomom a kuplungot kicsit furcsa surmáló hangot ad.
Köze van annak ahoz hogy kicsit magasan fog és üresbe esetleg hozzá ér valamihez és csak állítani kell rajta?
Ha esetleg kinyomó csapágy akkor kb meddig fogja még bírni? ha kajak ez a baja eladom aa brantba és veszek mást.
Kezdtem ugye a kötelező szervízzel, most fékek, lehet torony csapágy is lesz , küszöb nyulványok is lesznek majd. Ha még valami meghibásodik akkor kajak össze töröm.
akkor vagy 150 körül lesz rá költve-.-"[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz batai15 #16367 üzenetére
Évjárat?
Nyeles tengely csapágy gyanús a dolog, ha üresben (is) csinálja.
Annak a cseréje alsó hangon egy százas, de inkább több.Én is ettől tartok már régóta, ezért akarok egy fiatalabb modellt venni még idén. Most 130e van az autóban, van egy jóbarátomnak egy GS-es modell, 5 éves és még 40e km sincs benne + patika állapot. Lehet átülök abba.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
batai15
félisten
válasz Motion_Blur #16368 üzenetére
2001 1.3 8v gc.
310ért vettem, elvileg olyantól aki vigyázott rá .
Jó nem volt tökéletes a kocsi, mit is várhatok tőle.
Akkor még a fék volt valószínű, na meg a kötelező szervíz és a küszöb.
Na de most ez, akkor kormány index kapcsoló egy bizonyos állásba nem is kattan(kormány álásba)
torony csapágy, most ez, kellene akkor hátsó ajtóba teleszkóp is.
Na már most ha 100 a váltó akkor vagy eladom a hóhérba vagy veszek bontott váltót kompletten.
És még ki tudja mi fog előjönni.
Kva sokáig kuporgattunk aszonnyal a kocsira, meg nem is az hogy nem akarom rendbe rakni , de az hogy 2 hónapja van meg és jönnek a hibák előfele kezd sok lenni.
nem erre számítottam.
Vagy ezek mind kopó alkatrészek? mással is ez van? utána meg minden rendbe lesz rakva végre meg nyugodhatok?
Ja és nem is említettem hogy még akkor generátor csapágy is, meg a kézifékem is alig fog.
ha ezeket vagy 150ből nem uszom meg nem tudom mit csinálok.
Mondjuk ha egy 4-5 ezres suzukival van ez akkor tuti hogy baltát állitok bele..[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Hozzá teszem a legtöbb kezdeti státuszban van szvsz, de figyelek, hátha kihuzzák pár hónapot amig rendbe rakosgatom vagy nem tudom :S
-
dudika10
veterán
válasz batai15 #16369 üzenetére
" kormány index kapcsoló egy bizonyos állásba nem is kattan"
Akkor nem kattan, ha éppen oda van tekerve a kormány, ahol visszakattanna. Ez eddig mindegyik swiftben így működött amiben ültem.
"meg a kézifékem is alig fog"
Lehet állítani, lekapod a kézifék házát és ott van alatta. 10-es kulcs meg csillagcsavarhúzó kell hozzá azt hiszem.
"kellene akkor hátsó ajtóba teleszkóp is."
Úgy láttam ez is elég gyakori jelenség (pont holnap rakok/rakatok be újat én is).
A 100k az újabb szériára vonatkozik. A tiedbe 20k-ért van bontott váltó a sarki fűszeresnél is.
Egy 13 éves autónál azért előfordulnak ilyen hibák.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Tomics
addikt
-
Kornel
veterán
válasz Tomics #16374 üzenetére
Ennyi.
Egyesek úgy vannak vele, hogy most megveszik a tutit, amire nem kell költeni.
És akkor utána csodálkoznak, hogy mégis kell
Én 4 évesen és 60k km-nél vettem a Splash-t , mégis szépen költeni kellett rá.
Kuplungcsere 60k, fektárcsa és betét 20k, törött rúgó 40k, toronygumi 10k.
Mondjuk a fék és a kuplung vételkor is látható volt, le is aludtam, még többet is.
Aki ezeket nem bírja elviselni vegyen új autót, ha meg nem telik rá, akkor bkk/MÁV /volán -
Anulu79
addikt
Ignist érdemes még venni? Nem túl lutri? Konkrétan erről érdeklődöm.
-
batai15
félisten
Az ukrán benzin tankolásról mi a véleményetek?
Szeretnék legálisan tankolni, mivel a határ annyira nincs messze.
Mondjuk elég sok negatív dolgot olvastam, de sokak szerint hogy nem roszabb, sőt talán jobb is mint a magyar. -
Jadro
veterán
válasz Anulu79 #16376 üzenetére
Szerintem ez drága, mert sok a km. Valószínűleg ez azért valós már. Nekem teljesen megfelel az Ignis, bár függ a használat típusától is. Költeni alig kell rá, de elég fapados. Pedig nekem a GS van. Mondjuk ha már Ignis, akkor szerintem csak a GS. Szebb is ha rajta van a tetőcsomagtartó léc illetve a szoknya illetve a ködlámpa is jó szolgálatot tesz. Legalább ebben már van klíma.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Jadro
veterán
válasz Mercutio_ #16390 üzenetére
2011 februárban vettem. Persze hogy megvan. Alattam fog szétrohadni. Teszi a dolgát, szeretem, nincs gond vele.Mennek bele a kilométerek, jövő héten elviszem a tengerre nyaralni.
Eddig csak generátor csapágyakat kellett cserélni ami nem volt tervezett, meg most kapott új akkut. Ki tudja mikori volt a benne lévő Perion. Csak nálam három éve van, gond még nem volt vele.
Agglomerációból bejárni tökéletes. Egyébként mi az a T?
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Kornel
veterán
na megvan az országúti etap eredménye, sajnos kicsivel 4,5 felett lett, 4,51 lett a vége, ugyanazok a kútfejen tankoltam, ahol előzőleg is. sajnos innentől csak rosszabb értékek jönnek, mivel 90%-ban bp-en fog futni a kocsi, havi 1 országúti etapra redukálódik a futás.
más:
milyen olajat rakjak a kocsiba? lassan itt az ideje az olajcserének, 11k km körül futott a mostani eneos 5w30, nagyobb bajom nem volt vele, viszont a suzuki fb csoportban már arról beszélnek, hogy az eneos-t is hamisítják nem tudom mi lenne a jó, szívem szerint beleraknék valami jó kis 0w20-at, de ha abból hamisat rakok bele, akkor megnézhetem a kenést
-
Kornel
veterán
ez a mostani gps 85-90 között volt, még előztem is párat.
klíma csak kis szakaszon volt bekapcsolva, az azért megdobta volt 3-5 decivel minimum.
szóval ilyen lightos nagypapás szabályos tempó volt, de most nem siettem sehova, se odafele, se visszafele.
egyébként ezen még lehetne javítani, országúton 4 liter alá lehetne vinni, 0w20 olajjal, az alját leburkolva, illetve a kerekek elé ford-os példára kis légterelő gumikat rakni.és akkor még nem hajtottam be a tükröt, és nem fújtam 3 barra se a gumikat
-
neduddki
nagyúr
-
Kornel
veterán
válasz neduddki #16399 üzenetére
most nagyobb terhelest fog kapni, tobb lesz a varosi rovidebb ut (10 km).
gyari csereperiodus 15k, most nem bukok sokat, ha lecserlem 12k-nal.
eddig is 10-15 kozott csereltem, de inkabb 10-hez kozelebb.
amugy szilkerauto lesz akkor, ha kozvetlenul onnan hozza, mivel ott olcsobb, mint a szakal-nal.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest