- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petester
senior tag
Megint vissza került a hahura a Lega GT kombi: [link] Csóri nagyon nem talál gazdára...
(ó\_!_/ó)
-
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #10855 üzenetére
ennek a motornak szerintem nagyon
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #10855 üzenetére
Ennek igen ez már erősen az élete vége ha még nem volt felújítva. Amúgy láttad a szervó/fékfolyadék színét? Ez tuti még a gyári lötty benne.
#nincsbennetarcsi
-
Petester
senior tag
A szervo olaj nekem is még gyári szerintem (én nem cseréltem le, de nincs is előírás rá), a fékfolyadék meg 2 év után nekem is hasonlóan nézett ki. Ezekből nem vonnék le messze menő következtetést. Amúgy a leírása szerint 6 éves koráig márkaszervizben szervizelték, ott meg cserélik az fékfolyadékot is 2 évente. Ha meg használva is van, akkor meg mozog a rendszerben a fékfolyadék, könnyebben is koszolódik.
A külső, sőt a belső sincs lerúgva, fotó alapján nem olyan gáz, simán megérne egy próba utat.
De az ára is tükrözi, hogy a méter alapján közel a motor a várható életciklusa végéhez, ezek kint nem ennyiért mennek. Ha most autót keresnék, nekem ott lenne a "nézzükmeg" csokorban.(ó\_!_/ó)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Petester #10858 üzenetére
Szervo nekem is gyári, a fékolaj meg most lett cserélve frissen. Majd nézem mennyi idő után koszolódik be.
Azért arra ne vegyél mérget,hogy valóban lecserélték ott. Nekünk a VW-ben pl simán kihagytak egy olajcserét. Leadtam, másnap hívnak, hogy kész mehetek érte. Oké. Következő olajcserekor meg a digitális szervizfüzetből kiderült, hogy nem cserélték le előzőleg csak simán készre jelentették. Bravo.
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
FB csoportok tele vannak eladó Impikkel, év végén kezdődött, és csak jönnek sorba...
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz Petester #10862 üzenetére
Vmikor majd mindenképpen szeretnék egy kétlityis bubogó kékséget, ezért szoktam őket megnézni. De az OBK praktikumát nem tudnám mivel pótolni. Kb. havonta egyszer tuti asszonynak eszébe jut vmi bútor, amit meg kell venni, el kell hozni, át kell vinni, szal nagy kombi nélkül meg lennénk lőve. Plusz tegnap voltunk Börzsönyben sarazni, hát oda se tolnék be jó szívvel egy ültetett Impit. Az OBK-nak persze meg se kottyant a dagonyában forgás.
Plusz asszony egyre inkább BRZ felé hajlik a Lexus helyett, amit eddig nézegettünk neki, abba meg max egy gyíkbőrnesszeszer fér be csomag gyanánt. Szal szükség van az OBK-ra, de azért nyitva van a szemem.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Jaja, amiket nézegetni szoktam, azok 1999-2004 közötti kétlityis WRX-ek, GT-k és SportWagonok. 2.5-ös nem köll.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
-
nagyúr
BRZ-nek? 190 lityi körül.
Qru: IS volt eredetileg, jól emlékszel, de két GS is meg lett nézve közben a jobb felszereltség miatt.
-
HÁZIGAZDA
-
Petester
senior tag
(ó\_!_/ó)
-
Petester
senior tag
válasz MasterMark #10877 üzenetére
Igen, vannak benne furcsán megfogalmazott részek. Nekem a kedvencem a főtengely borotva megnevezése. Valószínű blade lehetett a forrás szövegben, ami inkább penge, de mindegy, saját maga szórakoztatására ír Petkó, senki más nem ír ilyet, így én elnézem neki.
(ó\_!_/ó)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #10880 üzenetére
Kéne neki egy lektor amúgy meg Google fordító rulez.
#nincsbennetarcsi
-
CB
senior tag
Úgy látom a Subaru motornál is egyre több lesz a műanyag alkatrész, ami pár év alatt elöregszik, na meg egyre bonyolultabb a rendszer (pl. EGR szelep körüli mizéria), hogy a normákat tartani tudják.
Nagy csalódás az is, hogy az olajszűrő visszakerült alulra...Amúgy meg örüljünk, hogy Déri Péter még próbálkozik, egyébként nem sokat tudnánk meg magyar nyelven. Subarus cikkek nem nagyon jelennek meg idehaza.
[ Szerkesztve ]
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
CB
senior tag
Nekem viccen kívül van olyan kollégám, akinek megmutattam a Subaru jelet a kocsim elején, és azt hitte, valami kínai, vagy dél-koreai autó. Mikor felhomályosítottam, hogy japán, csak pislogott .......és hányan lehetnek még itthon, akik ilyen szinten nem ismerik a Subaru márkát.
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Petester
senior tag
-
Petester
senior tag
-
MasterMark
titán
Petester-nek konkrétan hibásak a hangszórói, az azért nem ugyanaz, hogy rosszul szól.
Az enyémben elfogadhatóan szólnak szerintem, bár bal hátul nekem is valami bezizeg, de ott sajna az előtte lévő rács is be van törve.
(#10888) Petester: Király.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #10890 üzenetére
Az enyémben konkrétan Sokol minőséget produkál a gyári cucc.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
CB
senior tag
Tegnap megérkezett az új nyomatékkulcsom.
A kerékcsavarokat eddig is nyomatékkulccsal húztam meg, csak egy sokkal olcsóbb, magam kalibrálta nyomatékkulcsot használtam, aminek sokkal nagyobb volt a szórása az értékekben.
Ez azért pontosabb a papírja szerint.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Petester
senior tag
Olaj szűrőt nyomaték kulccsal? A "kézzel betekerem" pont elég. Mondjuk szűrő betétes olaj szűrővel még nem volt dolgom, de a kézi erő oda is elég. 20 Nm pont az érzéssel betekerős. Amikor a Golf hengerfejét raktam össze, oda használtam csak kis pontosságú nyomaték kulcsot.
(ó\_!_/ó)
-
Qru
MODERÁTOR
Olajleeresztő alátétekből melyik számít jónak? Ezekből választhatok:
Febi-Bilstein
Elring
Ajusa
Blue Print#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.