- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dawide@axele
aktív tag
-
tl-x
őstag
válasz Dawide@axele #8701 üzenetére
Én spigen rugged armort vettem egy hete, még barátkozunk. Belefér a gyári tokba, bár kicsit passzentos. Rendeltem hozzá egy fehér Tomtoc tokot, majd meglátom abban, hogy fér el. Nem melegszik jobban, a szellőző nyíllások szabadon vannak. Sokan a Skull & Co gripet (ez nem fér bele a gyári OLED tokba) és a Jsaux Modecase használják.
[ Szerkesztve ]
-
kisda
aktív tag
válasz zoltannagy #8697 üzenetére
Milyen beállitások mellett van meg az 50 fps? Illetve neked nem lépked ki a játék mindenféle indok nélkül? Játszós pc-n és oled deck-en is kidob engem (asztalin haverékat is)
Köszi!
-
zoltannagy
aktív tag
Előzőleg is írtam, nem állítottam át semmit sem.
Mikor letöltöttem a játékot már játszottam is semmihez nem nyúltam. Nekem egyszer sem lépett ki a játék bár azt hozzáteszem, idáig csak pár óra játék van benne időhiány miatt, de viszem majd folyamatosan.A Far Cry 5 látom nem támogatott Decken, ettől függetlenül valaki játszik vele? Akciós még és ha menne rajta kisebb hibákkal akkor megvenném
-
yodee_
őstag
válasz zoltannagy #8705 üzenetére
Nekem szépen megy. A 6 is.
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
yodee_
őstag
válasz zoltannagy #8708 üzenetére
Igen. Nem windows-ozok decken. Felesleges. Melyik áruházban akarod megvenni?
[ Szerkesztve ]
-
Semin
senior tag
Nos hát hivatalosan is csatlakoztam
Egyelőre tok nélkül fogom tolni, de egy matt fólia majd jön hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
yodee_
őstag
válasz zoltannagy #8711 üzenetére
Ott szerintem semmi teendő nem lesz, max proton. Nekem epic-en van meg.
-
stickermajom
addikt
Na nekem nem jött be ez a matt JSAUX üveg. Pest környékén nem akar valaki cserélni egy tisztára?
-
Skynet258
veterán
válasz stickermajom #8713 üzenetére
Adj neki időt, jó az, nem látszanak az ujjnyomok.
Telón amúgy én sem szerettem régen, pedig tapintásra jók voltak ezek. -
Skynet258
veterán
válasz stickermajom #8719 üzenetére
Telon ahol sok a szöveg én sem tudnám elviselni, itt játéknál még nem zavaró számomra. Plusz ha egyszer kicserélem viztisztára megint meg fogok lepődni milyen szép a kijelző.
-
tl-x
őstag
Megjött a Tomtoc amiben kényelmesen elfér a gép spigen rugged armorral együtt -
tl-x
őstag
-
cibere11
tag
Üdv!
cod4-et próbáltam decken de nem az igazi az irányítás.Melyik cod a régiek közül ami kompromisszum mentesen irányítható?
kösziHTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
tl-x
őstag
válasz nincsnév007 #8728 üzenetére
Szerintem nem. De nem próbáltam annyira.
-
rumkola
veterán
-
tl-x
őstag
válasz nincsnév007 #8728 üzenetére
Bekapcsolni szerintem csak a célhardver a PS portal tudja egyedül.
-
nincsnév007
őstag
És a PS menü hogy hozható elő ? Hogy be tudjam zárni a játékot ?
-
rumkola
veterán
válasz nincsnév007 #8735 üzenetére
steam gomb + dpad BAL
-
Peaceliker
addikt
Ha már tok téma. Valami lowbudget tipp nincs valami "mocskos nagy" táskara? egy 3d nyomtatott gripel szerelt ally hoz keresek, de ahogy nézem így szélesebb mint egy deck
"Oh my Goa'uld!"
-
Maxtreme
addikt
Kis érdekesség/info hogy más ne essen abba a hibába amibe én. Gondoltam felteszem ma a Rise of the Tomb Raidert a deckre, és ha már van hozzá honosítás azt is, mert miért is ne. Ezt a szokásos módon ugy (akartam) oldottam meg hogy deckre és pc-re is felpakol a játék, majd fel a pc-s verzió 1 pendrivera, és mappástól átmásol a deckre, (vagy ha külön álló fileban van a mod/honosítás mint az ue motoros játékoknál, akkor nyilván csak azt) ez módszer eddig mindig működött (miért is ne működött volna). A mostanival ellentétben... bármit csináltam, a játék decken az istenért sem lett magyar, holott az asztali gépen tökéletesen működött a lokalizáció.
Kb 20-25p szarakodás után jöttem rá miután belenéztem a játék mappájába hogy baze'.... a játék pc-s és deckes verziója totál más. Deckre a linuxos verzió települ, én meg ebbe másoltam bele a pc-s verziót nagyon ügyesen.
Viszont van megoldás. Telepítés előtt a Compatibility fülnél, proton verziót experimentalra kell állítani, és akkor deckre is a wines verzió települ. Ez minden olyan játéknál működik aminek van linuxos verziója is, és esetleg defaultba az települne.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Ma játszottam először Decken a Jusant című játékkal. Hát nem mondom, hogy nem izzadok le benne, ahogy egyre magasabbra mászok még a s**em is ökölbe szorul (igen, durván tériszonyos vagyok).
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest