-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Most próbálok ismerkedni a steammel. A kliens programot kötelező rendszer meghajtóra telepíteni? Ha nem rendszer meghajtóra megy a steam akkor rendszer meghajtó újratelepítés esetén valahogy használható a másik meghajtóra letöltött, telepített játék mondjuk ha az a helyén a steam mappában van?
-
szabadoslac
tag
Üdv urak. Kellene egy kis help. Coh2 nem indul el amióta vga csere volt a gèpben.Amd lap fm2+ r7 370 volt benne lecseréltem azóta diretx hibára hivatkozik. Mostvgtx 1050 ti van. A win7 től kezdve mindent ujra telepitettem de semmi?
-
SH4D0W2011
őstag
Beaktiváltam egy halom bundleszökevény kulcsomat, és kipróbáltam most ezt a végigkattintós módszert Idle Master-ben a 2 óra párhuzamos játékfuttatás után. Párszor végignyomtam, és elég gyorsan kidobálta a kártyákat, viszont az utolsó 5 db kártyát (egyik játékban egy, másikban négy darab van még), nem hajlandó így kiadni. Tudom mekkora problémának látszik, de nem lehet ezt is felgyorsítani?
-
1 among many
tag
Üdv!
Droidos autentikátoron hogy lehetne egyszerre több tétel eladását megerősíteni? Van még vagy félezer eladó kártyám és megnyúvadok, mire így egyesével végignyomkodom.
Ue. kérdés eladásra is, nem lehet valahogy kijelölni egyező tételekből többet egyszerre, hogy ua. áron tegye fel mindet?
-
csaba951
veterán
válasz 1 among many #90558 üzenetére
1) Nem!
2) Nem!Van egy 3 party Windows-os authenticator, ami elvileg tud automatikus megerősítést. Viszont ha most erre átállsz, jó eséllyel kapsz 1-2 hetes Market korlátozást. Az meg nem jó.
Meg ezentúl a Windows-os géphez lennél kötve, ami megint nem biztos, hogy jó neked.
Egyszerre tényleg baromi nagy munka a kártya farmolás, felrakás. Ezért érdemes 1-2 héttel a summer/holiday sale vége után megkezdeni a munkát, és akkor több hónapja van az embernek apránként elszöszmötölni vele. Így nem annyira unalmas/fárasztó.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz 1 among many #90558 üzenetére
Hello!
A Steam app-ban a Megerősítéseknél jobb oldalt be tudsz pipálni egyszerre többet is, ettől gyorsabb módszert sajnos nem tudok.
[ Szerkesztve ]
-
1 among many
tag
válasz SH4D0W2011 #90560 üzenetére
Áhhh! Kösz!
Nálam nagy fehér négyzetek vannak a kipipálós helyen, és mivel jellemzően ez a kiváló alkotás (...) csomó elemet nem v rosszul tölt be, azt hittem, azok is csak valami be nem töltődő elemek...
Mivel a lassú wifire kell mindig sokat várni, ezért ez így nagyobb adagokat egyben megerősítve kb. 30x gyorsabb. Köszönöm még1x!A korlátozás miatt új eszköz valóban nem jöhet szóba. A farmolás, szöszmötölés stb. megvolt apránként. Annak az eredményét kell most részben feltennem a piacra egyszerre.
-
Bandit21
addikt
Üdv,
A steam a c:\ meghajtómon van, a steam library a játékokkal (30-40 gb) pedig egy másik meghajtón volt, de azt most le kell kapcsoljam. Próbáltam utánanézni a mozgatásnak, de a steam oldalon lévő leírás nem volt megoldható, mert nincsenek olyan mappáim, a steam movert próbáltam, az át is másolt mindent oda a c-n, ahol akartam. A baj, hogy ha elindítom a steam-et mégis csak a telepítést ajánlja fel a játékoknál, nem látja őket.. Ha megadom a könyvtárat a letöltésekben, ahova áthelyeztem (c\progfiles\steam\steamapps) a steam moverrel a dolgokat, akkor pedig hibaüzenetet ír, hogy nem üres a mappa, nem jó neki.
A régi vinyón a mover ellenére ottmaradt minden, ha azt megadom a steam-ben akkor indíthatóak a játékok.
Tud valaki egyszerű megoldást? Nincs kedvem 40 gb-ot újra letölteni.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
AtHoS
nagyúr
válasz Bandit21 #90562 üzenetére
Szerintem nem kell bohóckodni a steam moverrel, mivel az nem erre való. Másold át fájlkezelővel oda ahová akarod. Kapcsold le a régi winyót, majd win restart után állítsd be steam alatt az új mappát és ellenőriztesd az ott lévő játék fájljait. Elviekben így rendben lesz
read-only mode on the forum
-
Sempronius89
tag
Sziasztok!
A következő problémám volna az egyik játékommal (AOE 2 HD):
Tegnap óta mikor a Steam kliensben a könyvtárból indítanám a játékot először minden rendben megy indítás után kiírja, hogy fut a játék pár másodpercig, majd megjelenik, hogy szinkronizálás aztán vége nem indul a program.
Próbáltam a C/Steam/steamapps/common/AOE2HD/launcherrel is indítani ott a következő hibát dobja:
"api-ms-wik-crt-runtime-l1-1-0.dll hiányzik a számítógépről telepítsem újra a programot"
Nos a játékot magát töröltem és újraraktam, de nincs változás. Újra kéne rakni a Steam-et, vagy van egyéb megoldás? Eddig egy év alatt semmi gond nem volt a játékkal van benne 90 órám. Holnap meg jön az új DLC plusz nekem is lenne időm...
Ha valaki tud segíteni, azt megköszönném és Boldog Karácsonyt.
-
senior tag
válasz Sempronius89 #90564 üzenetére
Az ilyen jellegű hibát mindig a vcredist telepítő probléma okozza. Telepítsd újra a Visual C++ 2015 verzióját, mert kijött valami windows update, ami borította az eddig hibátlan cuccot.
-
Gyula84
veterán
üdv
nem megy pár játék nem tudom egyedi-e a jelenség
bit.trip runner, cs:go, gta:sa, portál 1-2
cs:go pl elindul de a háttérbe megy (feladatkezelőben látom) a többi elindul aztán bezárja valakinek volt ilyen esetleg?Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Ryder62
őstag
Kiváncsi vagyok idén milyen ficsőr lesz a vásár ideje alatt. A tavalyi kukkolósdi kifejezetten újdonság volt. Valaki kész vagyonokat tárol a fiókján, láttam 400-500 eurós accountokat is.
-
EVL2
aktív tag
válasz Ryder62 #90568 üzenetére
Sziasztok!
Nem vagyok valami nagy Steam mágus előre leszögezném. Ha nagyon banális kérdésnek tartanátok amit most felteszek nem fontos válaszolnotok.
Kérdésem a következő: Idén karácsony környékén lehet számítani valami Steam-es kedvezményes napokra elképesztő árengedményekkel?
Konkrétan erről nem találtam infót pedig a googli egészen jó barátom.
Ha jól tudom tavaly volt ilyen. Remélem most is lesz, mert Witcher 3-at szeretnék vásárolni. Sajnos most nincs rá akció a Steam-en. tudom hogy a GOG-os most akciósan megvásárolható 8e környékén de ha lehet inkább Steam-eset vennék de nem 15e-ért.
Szeretném ki kérni a véleményeteket hogy van e értelme várnom most a leárazást vagy inkább vegyem meg a GoG-ost mert nem igazán várható jelentős akció a Witcher 3 Wild Hunt Game of the Year Edition-re.[ Szerkesztve ]
-
EVL2
aktív tag
válasz maross #90571 üzenetére
Nagyon hálás vagyok! Köszönöm!
Neki állok reménykedni!Szerk: A második amit linketél Witcher 3: Wild Hunt alap játék. Engem a Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition érdekel. Mind a kettő csak GOG-ban aktiválós és jobb lenne számomra steam-en.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Csütörtök 19:00-tól várható a kezdés. Első este jó eséllyel esik-kell majd az oldal, inkább ne vásárolj. Másnap reggeltől viszont bátran vásárolhat. Végig ugyanazok a százalékok lesznek, egészen az akció végéig (január). Ennél nagyobb villám akciókra ne nagyon számíts!
Én a helyedben most már egyből GOTY-t vennék! Sima alap változatot csak horror áron lehet GOTY-ra bővíteni.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Mindenki mondja, hogy "régenjobbvót", valóban több volt a nagyobb akció, de azért 50-60%-ra így is lehet számítani a legtöbb címnél, kisebbeknél/régebbieknél 80%-ra is, arra mindenképp jó, hogy az ember csökkentse a wishlistjét pár vásárlással, amin amúgy hezitálna
, de így megveszi a sale-en, aztán nézi a backlogban 10 évig anélkül, hogy el is indítaná -
Sirpi
senior tag
válasz Amantius #90577 üzenetére
Amióta lehet refundolni, azóta nem jönnek ki túl jól a villámakciókból, hiszen csak a pluszmunka van vele, és mindenki, aki árérzékeny, refund után úgyis meg tudja venni a cuccot alacsonyabb áron. Szerintem azóta nem is volt villámakció egyáltalán.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
törölt tag
válasz BomiBoogie #90575 üzenetére
Azota, hogy letezik a visszarites lehetoseg mindig mindent kiprobalok szinte azonnal es bizony jo dolog mert nem minden jott eddig amibe belenyultam.
Regen az AAA cimek jobbak voltak de miota vannak minosegi indie jatekok nalam elsobbseget elveznek[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz #57919488 #90579 üzenetére
Igen, ez teljesen jó taktika, én valahogy még nem tudtam ráállni erre a refundra, mert félek, egyszer beragad mondjuk 50 EUR, ha egy AAA címet kipróbálok és nem jön be.
Bár, gondolom, ha mondjuk valaki 2 hetente refundol, azt nem tekinti visszaélésszerűnek a Steamnél. -
Amantius
senior tag
Nem, nem villámakcióra gondolok. Én úgy emlékszem, hogy nem volt minden akciós az elején. Később, már egy-két nap eltelt, mire kapott százalékot, ami maradt is végig. Lehet, hogy pack-kok voltak, külön kiadói akciók. Több is volt, de azt nem tudom, hogy bug, vagy szándékos volt. A lényeg, hogy érdemes ránézni később arra, amin nincs az elején mínusz.
[ Szerkesztve ]
Nagy gáz, kis szerencse!
-
törölt tag
válasz BomiBoogie #90580 üzenetére
"Bár, gondolom, ha mondjuk valaki 2 hetente refundol, azt nem tekinti visszaélésszerűnek a Steamnél."
Nincs is mar annyi jo jatek, hogy ezt ki lehessen hasznalni ha letezik is ilyen limit
-
[Prolixus]
addikt
válasz Amantius #90581 üzenetére
Valóban volt ilyen, asszem pl. egy Ubi játékkal is (valamelyik AC). Szóval ilyen tényleg előfordulhat, de nagyon kevés játék volt érintett. Erre alapozva gyakorlatilag felesleges várni a vásárlással (másik részről persze sietni is felesleges, ha nem akar valaki azonnal játszani).
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Franklin
addikt
válasz BomiBoogie #90584 üzenetére
Úgy tudom kártyák már nem is esnek a refund ideje alatt (2 óra?)
-
Samus
addikt
válasz [Prolixus] #90588 üzenetére
Tegnap vettem egy játékot, most játszottam 22 percet, és egy kártyát már dobott. Nálam ez rendszeres. A sok kártyásoknak kell kicsit több idő, de múltkor pont kulcsos játéknak kellett hat óra, mire mind a hat kártya kijött (pedig ott ugye alapból nincs refund).
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
[Prolixus]
addikt
És utána is rendszeresen dobálja a kártyát? Mert olyan nekem is előfordul, hogy 20 perc környékén dob egyet, utána 2 óráig a nagy semmi.
"de múltkor pont kulcsos játéknak kellett hat óra, mire mind a hat kártya kijött (pedig ott ugye alapból nincs refund)."
A zárójeles megjegyzést nemtom mire írtad, kártya független attól, hogy refundolni lehetne az adott játékot vagy sem.
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
pjohnny
csendes tag
Hello. Windows újratelepítés alkalmából van vmi trükk, hogy ne kelljen mindent újra letölteni és telepíteni?
-
Out
addikt
válasz [Prolixus] #90590 üzenetére
Ha nem vetted meg a játékot, hanem kaptál egy kulcsot valakitől, azt tudod refund-olni?
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Samus
addikt
válasz [Prolixus] #90590 üzenetére
"kulcsos játék", third party helyről, nem refundolható, mert nem a Store-ból vett.
Általában 20 perc után is dobálja tovább. Kb. 2 óra alatt szokott kiesni 4 kártya, néha sokkal tovább tart, de ez ritka. A Resident Evil 5 volt a kulcsos játék, HB bundliból.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Assimilator
őstag
Mi most a legjobb cucc kartyafarmra a piacon?
Idlemaster meg megy vagy meghalt teljesen? SAM? Valami mas?
(a Steam ID-s launcheres mokat ismerem) -
SH4D0W2011
őstag
válasz Assimilator #90597 üzenetére
Az IdleMaster-t már nem updatelik, de attól még ugyanúgy használható, én pl. maradtam is ennél. Ráadásul most van valami bug, hogy ha lejár a 2 óra a játékoknál, akkor végigkattintgatod, és csak úgy dobálja ki a kártyákat. Sokan áttértek viszont ArchiSteamFarm-ra, állítólag van egy csomó fícsör, de azt még nem is próbáltam.
-
Assimilator
őstag
válasz SH4D0W2011 #90598 üzenetére
Koszonom szepen!
Raneztem erre az ASF-re. Config wiki: Ird bele egy "sima szoveges dokumentumba" a felhasznalo nevedet es jelszavadat ha nem akarod minden inditasnal beirni.
Koszi fiuk. Fo a biztonsag. -
SH4D0W2011
őstag
válasz Assimilator #90599 üzenetére
Ha meg is szerezné valaki a beleírt információkat, az authenticator kód nélkül sokra nem megy vele, úgyhogy szerintem ez ne tartson vissza, ha az ASF szimpatikusabb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest