- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Mi van a Steammel? A raktárban a bélyegképek helyett csak kis kocka van a bal felső sarokban. A kitűzőknél is némely helyen. -
tomsolo
addikt
nem tudom, hogy csak nálam, de semmit nem tudok felrakni a marketre, a kiba megerősítést állandóan visszadobja a rohadék
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
joe-ker
senior tag
-
stfx
aktív tag
Nekem sem megy se androidon, se a desktop a mobil autentikator. Mobilon mar ujrainstallaltam, de rabokok a confirmra es semmi se tortenik.
-
Иван
őstag
Sziasztok!
Valszeg már 600x elkérdezett kérdés, de van egy játék (Injustice: gods among us) ami Magyarországon le lett blokkolva a steam által. Nincs ötletetek hogyan lehetne esetleg megvennem?
G2A-n nézegettem global kulcsokat, de hát ugye G2A eleve egy nagyon shady biznisz minden szempontból, amiről még soha nem vettem semmit, és igazából nem is akarok. Plusz nem tudom mi van, ha egy régiózáras játékot beaktiválok a blokkolt régióban. Elég sok játékom és itemem van ahhoz, hogy bekockáztassak valami bant vagy szankciót.
Foggalmam sincs, hogy tudnám ezt a játékot legálisan a steam fiókomba berakni... Valakinek valami ötlete?
Köszi
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
Tybor66
tag
Javasolom a játék megvásárlását a BundleStar vagy az IndieGala-ról. Jelenleg mindegyiken 19.99€, de van mikor akciózzák és akkor 4.99€-ért megvehető, nem régiókorlátos.
iPhone SE (2016) & iPhone SE (2020) -> Samsung Galaxy A54 (8/256) & MacBook Air M1 (2020)
-
Иван
őstag
válasz Tybor66 #90110 üzenetére
Rendben, köszi a válaszokat! Akkor majd innen választok. És ha egy global kulcsot aktiválok itt, abból nem lesz gond? Steam nem balhézik a régiózár sértésem miatt?
[ Szerkesztve ]
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
Źşë'
addikt
azt nem írtam h kb 1éve vettem most már lehet raktak rá paypal vásárlási régiókorlátot, azt akartam ezzel mondani ill előző kommentel hogy steam megeszi a kódot, csak nem engedi megvásárolni a storeból
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Enyhen kapcsolodik, tegnap vettem eszre, hogy alice madness returns is elparolgott a vasarolhato jatekok listajarol.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
olly
aktív tag
Másnál mi a helyzet a letöltéssel?
Ugyanis megvettem a KF 2-t de 14.3gb-nál megáll le esik 0 ra nem tölt semmit..
Letöröltem újra elindítottam most 11gb-ig jött maximum sebességgel és most megint bumm le esik 0-ra meg van hogy csak 200KB/s-al jön.. Régió váltás megtörtént. -
KubanitoS
veterán
Én még ilyesmivel nem találkoztam. Ha le is esik nullára, ez nem azt jelenti, hogy az eddig letöltött adatmennyiség elveszne. Onnan folytatja, ahonnan abbahagyta. A játék maga 30 giga, szóval próbálkozz harmadjára is és menni fog az.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
olly
aktív tag
válasz KubanitoS #90120 üzenetére
Számomra is meglepő az ilyen. de akkor az első 11gb-t miért szedi max sebességgel és utána kezd el rosszalkodni. Megállítom újraindítom semmi javulás
steam restart után is ez fogad.
rendszergazda módban való indítás is volt a letöltés gyorsítótárat is ürítettem
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
>11gb-ig jött maximum sebességgel és most megint bumm le esik 0-ra meg van hogy csak 200KB/s-al jön..
Mert lehet, hogy közben a disk usage értéke megy fel nagyon.
A Steam szerverekről tömörített formában töltöd le a fájlokat. A gépeden ezeket már kitömörítve írja a hdd/ssd-re. Ha ez a folyamat valamiért lassú, akkor a letöltési sebesség is visszaesik ideiglenesen. Ilyen egyszerű!
-
őstag
-
törölt tag
Használja itt valaki ezt ? SlaloM
-
olly
aktív tag
válasz SenorGrande #90126 üzenetére
Bőven 150gb fölött van.
Úgy van egyébként h a C meghajtón van maga a steam és az E-re szedek le mindent mert egy új win esetén csak a steam-et törlöm a játékok maradnak. Eddig is így volt és semmi probléma nem volt.szerk: Ki próbálom, hogy a steam-et is oda rakom ahol a játékok vannak. (csak az exe-t másoltam át szépen le frissítette magát) Viszont a kf letöltését pedig 500mb-tól kezdte újra nem attól a maradék 1gb-tól folytatta.. érdekes na mindegy így kiderül majd remélem jó lesz..
[ Szerkesztve ]
-
olly
aktív tag
Ugyan az.. Hát akkor várok.
Csak ami érdekes nekem, hogy 13.8gb-ig maximumon repeszt és MINDIG akkor utána lesz probléma.. mi lehet ott, hogy mindig akkor.....
Annak mi köze lehet, hogy egy Gébetűvel kezdődő kulcsos oldalon vettem? (early access néven) gondolom semmi mert beaktiválva teljes játéknak mutatja. -
Arcképgyáros
Ahányszor belépek CS:GO-ba kidobja ezt az xbox-os közvetítés akármit. Hol tudom kikapcsolni? Sehol sem találtam.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz -secret- #90134 üzenetére
Van a steamnek külön erre egy oldalra, hogy ezt az orbitális nagy f@#đágot ki lehessen kapcsolni.
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6239-DZCB-8600
We are only Stardust...
-
Źşë'
addikt
de egyébként már jó ideje nem kapható storeban az alice játék, több hónapja sztem, még valamikor nyáron vettem észre
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Kasya
nagyúr
Hatha tudtok segiteni.
Melyik az a jatek, aminek nem reg jelent meg a masodik resze? Valami "Magic" nev remlik... Diablo szeru a jatekstilus, kontrollerrel is jatszhato, es kis varazslot kell iranyitani benne. -
Kasya
nagyúr
válasz EmptyParadox #90143 üzenetére
Koszonom!
Feneert sem talaltam -
Sirandrish
legenda
Heyho. Lenne két kérdésem.
1. A Steam szokott fekete péntekezni?
2. Nem-e tudjátok melyik játékra gondolhatok?Kb két hete találtam rá...akkor még nem jelent meg (lehet azóta sem). Úgy jellemezték hogy a Diablo 3 találkozik a WoW-al. Steamen fent volt, de én hülye nem raktam kívánságlistára most meg nem találom. Elméletileg egy H&S MMO-ról van/lesz szó..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Out
addikt
válasz Sirandrish #90145 üzenetére
1. Külön nem szokott, de beleesik az Őszi szélbe, ami a héten fog indulni.
2. Sajnos nem tudom.Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
wjbhbdux
veterán
válasz Sirandrish #90145 üzenetére
van jó kis kereső: meg nem jelent + hack and slash + mmo = 1 találat
/s
-
Sirandrish
legenda
Köszi mindkettőtöknek
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tybor66
tag
Amennyiben még érdekel az Injustice Gods Among, most 4.99€.
iPhone SE (2016) & iPhone SE (2020) -> Samsung Galaxy A54 (8/256) & MacBook Air M1 (2020)
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kupon kunyeráló
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest