Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz bager13 #86652 üzenetére

    Az átlag ember akkor lesz barmi ideges, amikor telefont cserél/elromlik/ellopják. Szerez új telefont, szám maradt ugyanaz. Letölti az app-ot és jön a meglepetés! Ezen a telefonon már nem lehet megnézni az egyszeri belépési kódot. Recovery code-ot meg vagy megjegyezte vagy nem. Jó eséllyel nem, mert nem kellett eddig használni sehol. Origin fórumban meg lehet nézni, hány embernek nincs fogalma róla, hogy mit is állított be titkos kérdésnek! :)

    >Egy aktív/átlag steam felhasználó azért számítógépet
    >már látott és gondolom telefont is.

    Meg is tanulták, hogy elég tudnod a felhasználóneved/jelszavad és be tudsz lépni bármelyik gépen. Na, most a mobil authenticator ezzel teljesen szembe megy, mert csak 1 konkrét készülékről működik.

    Egyébként jobban belegondolva rengeteg ember még a felhasználónevét/jelszavát se tudja, mert bekapcsolta az automatikus beléptetést.

    Szóval geek-eknek remek, technikailag bravúros, csak éppen az átlagembereknek baromi kényelmetlen/használhatatlan.

    Egyébként Steam-en se csak tudatos felhasználók vannak. Múltkor beszélgettem haverral, mondta, hogy megadta Steam-en a mobil zámát. Mondom, minek?! Azért, mert belépésnél állandóan a szemébe nyomta és idegesítette. Na, szerintem a mobil authenticator-t is ilyen alapon állította be egy csomó ember. :DDD

    #86649 Vesa
    Azért, mert jól jövedelmező és kicsi a lebukás veszélye. Gondolj bele, mennyivel veszélyesebb pl. kábítószert csempészni/eladni! Állandóan zargatnak a hatóságok, le akar vadászni a konkurencia, és még a saját embereidtől is tartani kell. Ehhez képest egy mennyország a számítógépes bűnözés! :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák