- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
Lackki
őstag
válasz FollowTheORI #86251 üzenetére
Nem nézek rosszat, én azt mondom hogy egységesen emelték EU1 és EU2ben!
Tudom hogy 10.99 volt nálunk, EU1ben meg 13.99, de attól még emelték EU2ben az árát...ezzel zárom a vitát:
Euro 13,99€ $15.58 +3.94% 4,13€ at -82%
Megszűnt az EU1 és EU2... egységes EU van és ennyi
[ Szerkesztve ]
Privátot hamarabb észreveszem
-
nagyúr
-
Lackki
őstag
-
-
EmptyParadox
senior tag
Elvileg 16-ától megszűnt a két EU tier, és mindenhol egységesek az árak.
Érdekes... -
Heavyrain
őstag
válasz EmptyParadox #86257 üzenetére
-
lappa86
aktív tag
válasz EmptyParadox #86257 üzenetére
Kb egy hónapja elfogadta az Európai Parlament a Digital Single Market Act-et, ami 2016 végére egységesíti a digitális piacot. Elvileg nem lehet az EU-n belül kétféle ár egyazon digitális termékre, szerintem épp ennek egy példáját láthatjuk.
Always with the negative waves.
-
nagyúr
válasz Lackki #86256 üzenetére
Nem. Anno az euro-t használó (gazdagabb) és nem használó országok (szegényebb) szétválasztása volt, csak később össze vissza pakolták bele az országokat, így értelmét vesztette.
(#86261) lappa86
Igen. Valószínű ilyesmi volt a háttérben... de amugyis értelmetlen volt a két régió, mert többnyire ugyanazok az árak voltak benne.
Mostmár csak a valutával lehet játszani. Kíváncsi leszek tényleg jön e még több valuta és ezáltal más más árak. Pl a norvég árak jobbak a korona miatt gyakran, mint az euro árak. Az angol font meg változó... van ami olcsóbb van ami drágább fontban.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Lackki
őstag
válasz FollowTheORI #86262 üzenetére
nem értem én ezt, pont a minap linkeltem, hogy mostmár van olyan játék (tomb raider) ami oroszoktól vett gift is aktiválható és játszható szerbia és bosniában... Erre most jön ez
Hát ők tudják, sokat nem tudunk ellene tenni, minden drágább lesz, így marad a pár hétig tartó hőbörgés és a megszokásPrivátot hamarabb észreveszem
-
nagyúr
-
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
19:00-tól lesz elérhető a Make War Not Love újabb ingyenes játékcsomagja.
A 3. pakk pedig ezeket tartalmazza majd:
Live-Die-Respawn
-
őstag
-
Assimilator
őstag
válasz DrTechnoid #86270 üzenetére
SG dollar alapu arakat vesz figyelembe. Azok EU arak lennenek?
-
szami777
addikt
Egyik barátom megvette Humble Store-ból a world at war steames változatát majd csinált egy steam fiókot is.
Sikeresen aktiválta, de engem nem tud hozzáadni a barátaihoz.
Mit kell tennie még, hogy ez a megszűnjön?
Én azt hittem, ha egy játékot hozzáad, akkor már menni fog.(#86273) Csapoati
Köszi a választ, ez így eléggé érdekes, 6 ezer forintos cd kulcs nem jó nekik
Mert értem, hogy az ingyen kulcsokat beregisztrált spammereket ki akarják űzni, de ez így nem megoldás.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Csapoati
nagyúr
válasz szami777 #86272 üzenetére
5 euro értékben vásárolnia a Steamen. De asszem fordítva megy a dolog, mármint legutóbb valami ilyesmivel javítottak ki (és tényleg működőképesnek tűnt a dolog).
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Vertigo18
addikt
-
Csapoati
nagyúr
válasz szami777 #86274 üzenetére
Nem, azon a fiókon kell vásárolni. A megoldás nekem sem tetszik annyira, de így szűrhetik ki a scammereket, akik mondjuk egy 1 dolláros bundliból származó kulcsot aktiválnak be. A Steam nem tudja nézni, hogy neked honnan van az a kulcs és mennyiért vetted.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
szami777
addikt
Köszönöm a válaszokat.
Már mindegy, de ha legközelebb ilyen lenne, jó tudni: Ha mondjuk csinál egy steam fiókot, ahová azonnal hozzáad egy bankkártyát, majd a steam store-ból veszi meg a játékot, akkor semmilyen korlátozás nem lenne? Mert volt ilyen is anno, hogy új fizetési eszközt hozzáadtál stb stb..
Nem vagyok már annyira jártas a rendszerben, azért kérdem.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
szami777
addikt
válasz Csapoati #86279 üzenetére
Köszönöm, világos.
(#86278) Vertigo18
Ezt értem, ez is egy opció, de plusz pénz ez is, és mivel mást nem akar venni, ezért ez ugyanaz, mintha kinyitná az ablakot és kidobná rajta a pénzt.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
válasz szami777 #86280 üzenetére
Ha igy erez, akkor majd vehet belole 2 csgo vagy tf2 kulcsot a piacon, kb 5euro ertekben es eladhatoja cirka 1100 forintert, es igy csak 500-at dobott ki az ablakon. A steam minosegi szolgaltatasait meg ko fizetni . (alternativakent keres majd valakit akinek vehet 5 euronyi jatekot ugyanannyi penzert, mert a) a srac jo fej, vagy b) nem tud valamiert vasarolni steamen).
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
djculture
félisten
Amúgy az orosz régiókért ne sírjon senki Putyinék nemsokára tiltani fogják a steam és google és sok más használatát is. Leakarják választani az ottani hálózatot ez a legújabb ötlete az orosz diktátornak. Minket annyiba fog érinteni hogy az orosz giftek és az általuk üzelemtetett játék szerverek is lefőnek.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz djculture #86282 üzenetére
Lol
Max csinálnak 1-1 alternatívát a monopóliumokra. Új világban, új internet, új unio, talán lesz új steam is, de kétlem, hogy az a régit kizárná.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
veezibartis
újonc
Sziasztok! Segítségeteket kérném az ügyben hogy a frissen újratelepített gépemen a frissen letöltött Left4Dead nem működik rendesen.Betölt,indulna a játék de egyetlen egy billentyű vagy egér gombra újraindul a betöltés de már lassabban,aztán kilép a L4D.Illetve az egér fordítva müködik,lefelé nyomnám fölfelé megy,jobb helyett balra megy .Frissítettem VGA drivert,de a probléma továbbra is fenn áll. Léci ha van v.mi ötletetek,segítsetek!
-
nagyúr
válasz veezibartis #86286 üzenetére
Rendes steam-ről letöltött? Az egér probléma az beállítás kérdése, azt settings-ben ki kell szedni az inverse x/y axis-t. De ha 1 bill/klikk-re újraindul, akkor odáig el sem jutsz. Én letölteném a helyedben újra, vagy megnézném eseménynaplóban, hogy milyen hibát ír, ami miatt újraindul.
-
shaddy1027
tag
válasz szami777 #86274 üzenetére
Pont ezt beszéltük korábban is, ha küldesz neki egy giftet akkor téged automatikusan felvesz barátlistára. Viszont piacozni és másokat felvenni nem fog tudni, ahogy a többiek is említették kell az a bizonyos 5 ójró.
Vagy az ingyen verziót csaba951 leírta már.
[ Szerkesztve ]
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
veezibartis
újonc
Rendes Steam játékom van,netről letöltőm a Steam-et,majd a L4D-t.Vagy inkább lemezről kéne? A feladatkezelőben a folyamatoknál 3 db steamwebhelper szolgáltatás is fut." hete még játszottam,de újratelepítés után már nem tudok(1 hete,napi 2-3x telepítek)
-
nagyúr
válasz veezibartis #86289 üzenetére
OS-t is váltottál esetleg?
.NET 3.5 fent van?
DX frissítve van?[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
ruti
Közösségépítő
másnál is van ilyen, hogy a kulcsvisszavonásról kapott (egyébként örömteli) értesítő nem akar eltűnni??
felül a "menüsorban" ott éktelenkedik vörös háttérben az "Értesítést kaptál a Steam Támogatástól",
az ablak pedig nem zárható be,
kipipálom, hogy "Elolvastam ezt az üzenetet" (ami szükséges a bezárhatósághoz), de szürke marad a bezárás gomb.Jobb felső iksz-re bezár, de köv. indításkor újra megjelenik...
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
-
Niczo
senior tag
A steam mobilalkalmazásban még mindig nem lehet kulcsot aktiválni?
Kórházba vagyok, csak a mobilom van velem, jól jönne.Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Niczo
senior tag
válasz budo82 #86298 üzenetére
Nem ninjázás, az egyik oldalon nyertem egy kulcsot, de nem tudom beaktiválni és így visszajelezni sem hogy jó-e.
Hasnyálmirigy gyulladás miatt sajnos még 4-5 napig benntartanak fogyókúrázni.Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest