- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
válasz Wiz Khalifa #87399 üzenetére
Hol vetted?
-
kemotox
addikt
válasz Wiz Khalifa #87403 üzenetére
Basszus. Erre csak azt tudom mondani, hogy hojdo picsi ti kokot. Semmi személyes, csupán ennyiben merül ki a szlovák tudásom
-
szami777
addikt
válasz tomsolo #87404 üzenetére
böngészőbe nincs nálam ilyen könyvtár menü, ahol meg tudom nézni a játékaimat.
Böngészőbe mutatja a játékaimat, de a kliens is, ha a profilomon kattintok a játékok fülre. De ugye onnan nem tudok játékot futtatni.
A könyvtár mappám viszont üres.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
De4d
őstag
válasz wjbhbdux #87396 üzenetére
Köszi. Tényleg, és elég szomorú hogy a 2x-re tervezik emelni :\
“We plan to gradually raise the price as we ship new content and features. The final price of the game should be about twice the current amount, so it is time to grab a copy now !”
Ahogy jönnek a tartalmak egyre emelkedik, majd a végére mikor teljes lesz 2x-re emelik, most kéne megragadni az alkalmat kb ezt írják ennél.
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó!
-
addikt
válasz szami777 #87397 üzenetére
Az a furcsa, hogy keresőmező mellett nincsenek ott a kategóriák [link]
Nekem is ezt írja, de csak azért, mert nincs egy darab 'Szoftver'em se. Ha átállítom Játékokra, akkor jó. Szerintem tedd újra a klienst (ne uninstalláld! Mert akkor mennek vele a játékaid is. Csak tedd újra).[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
szami777
addikt
válasz genndy #87410 üzenetére
Az lesz, amint lesz időm, megcsinálom. Köszi.
Érdekes, ha a nézet menüben rá megyek a "kis nézetre", akkor meg mutatja őket. [kép](#87408) tomsolo
Nem vált be, azért köszönöm.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
joe-ker
senior tag
Nálam lehet hiba vagy tényleg így van: eladni kívánt kártya 8, cent kapok belőle 5 centet,eladni kívánt kártya 11 cent, kapok belőle 9 centet. Többet von le az olcsóbb kártyából,Hogy is van ez?
-
etejedu
őstag
Most nagyon tudnám szidni ezt a ....
Van/volt mobilhitelesítőm. Sajnos úgy alakult, hogy a mobilomon törölni kellett a steam alkalmazást. Új Windows vásárlása miatt a gépemről is eltűnt a steam, de még a windows.old mappából sem tudom visszatenni.
Mindegy , letöltöttem újra a steamet a gépre. Erre mindent helyesen beírva - név, jelszó - kéri a mobil hitelesítő kódot. Mondom hurrá, a telómra letöltöm a steamet, vagyis csak próbáltam, mert nem találom rajta sehol!!! Király, keresgélek mindenhol se a teló se én nem találom de továbbra is a Play áruház azt írja "telepítve". Visszamegyek a laptopon ; írom: sajna nem jön össze a hitelesítés! Sebaj így is megoldható, erre addig baszakszik velem amíg le nem tiltott majd írja próbáljam meg még egyszer!Hogy a frászba töltsem le újból a telóra, hogy azt a rohadék hitelesítőt megszerezzem végre???
-
edgR
őstag
válasz etejedu #87415 üzenetére
Most szopok vele pont én is. Én mondjuk közben be voltam jelentkezve Windowsos kliensben, és megvan a recovery kód is. Én "csak" telefont cseréltem volna. De így is eljátszadoztam vele pár percet...
A Te esetedben én csak a "support" segítségére számítanék, mert mobilról még recoveryvel sem akart menni a dolog, nálam sem...
-
Vertigo18
addikt
Szerintem ilyenkor semmi gond sincs. Visszaállítod emailes hitelesítésre és ennyi...
Aztán hozzáadod az új telódon az appot (attól, hogy oda van írva, hogy "telepítve", attól még újra le lehet tölteni, ráadásul vannak oldalak, ahonnan a play áruházon kívül lehet tölteni apk-ket - csak nem tudom, hogy steam-et is...) és kész is minden.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
maddionmax
senior tag
Egy kis segítséget kérnék:
Egy ismerősöm gyermekének lenyúlták a Steam fiókját. Nem vagyok már én sem amatőr, de lövésem sincs, hogyan tudnám megtalálni a fiókot, amikor átírták a nevét, email címét, törölt minden bejegyzést és nem volt köztünk tárgycsere sem.
Tehát adott egy fiók, amit meg kellene találnom, de semmi keresési opciót nem tudok hozzá.
Valakinek lenne ötlete?
-
Zolás
addikt
válasz maddionmax #87423 üzenetére
Kell a fiók neve, amit készítés közben adott meg. Az egyedi, és nem változtatható később sem.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
marcusa
addikt
Fiók bejelentkezési név alapján nem lehet keresni. A steamID64 az ami alapján lehet keresni és nem megváltoztatható, pl: http://steamcommunity.com/profiles/76561**** viszont ha jól értem ez sem áll rendelkezésre. Ilyenkor 1 dolgot lehet tenni, keresni kell egy steam guard email-t aminek a tárgya: "Your Steam account: Access from new computer" és ezzel az egyedi linkkel zárolni kell az accountot:
http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/XeyVSIr.png[ Szerkesztve ]
:-)
-
maddionmax
senior tag
Uraim, köszönöm!
A tiltás megtörtént, de szerettem volna megtalálni magát a fiókot, amit még reggel használt az eltulajdonító.Sajnos sokszor vált nevet, így követhetetlen, a Steamből pedig nem tudom kikukázni a régi SteamID-t, Google cache sem rögzíti.
-
szami777
addikt
válasz maddionmax #87426 üzenetére
Nekem is volt hasonló. Akkor a raktár előzményben vissza tudtam keresni azt az illetőt, akit nagyon meg akartam találni. (Ebben az esetben ez csak úgy működhetne, ha mondjuk van egy haverja, akivel már cserélt steamen és vele felvenni a kapcsolatot.)
Más megoldás nem ugrik be.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
félisten
válasz maddionmax #87426 üzenetére
Esetleg nincs olyan játéka, amit DVD-s kiadásban vett meg egy itthoni boltból (pl. CDgalaxis), aztán aktiválta a kulccsal STEAM-en?
Mert ha megvan a doboz a kulccsal, akkor a support által küldött ticket-tel (höhö) tud fényképet készíteni, így talán megtalálhatják és visszaadhatják a fiókját.
Persze csak support-tal működik, ami elég döcögős.. evvan.
Vagy ez a módszer nem működik?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
-
félisten
válasz maddionmax #87429 üzenetére
Azt hittem nem tudtátok azonosítani az új névvel futó fiókot.
Akkor viszont nincs gond, csak várni kell a supportra.Az achik/rangok meg... meh. Világvége.
Legközelebb ügyeljen jobban a biztonságra."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
edgR
őstag
válasz AxBattler #87432 üzenetére
lol? Nem arra kéne inkább figyelni, hogy ne "123" legyen a jelszó...?
Szerinted kell egyáltalán "vizsgálni", hogy ki és miért csalt az adott accounton? Steam support amúgy sem arról híres, hogy bármit elintézne, majd pont a csalókkal fog foglalkozni, meg annak vizsgálatával, hogy vajon tényleg az igazi tulajdonos csalt-e, vagy sem. Igazuk is van. -
félisten
Ha ellopták, akkor kellene szvsz. Persze a júzernek is meg kellene tennie a megfelelő megelőző lépéseket:
- firewall, encrypt, stb.;
- erősebb jelszó;
- zéró nyilvános hálózat.Kéne ide is valami authenticator, mint Battle.net-nél...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Lackki
őstag
válasz EmptyParadox #87441 üzenetére
Igen erre gondoltam, és aki megakarja oldani, az meg is tudja. Csak ilyen ez a mai felfogás... Ha egy termék nem megy rendesen amit elénk tesznek, nem keresünk másikat, egyszerűbb felháborodni.
Kényelmes társadalom vagyunk/lettünk
Privátot hamarabb észreveszem
-
DjEszti
tag
Sziasztok!
Miért van az hogy ha el akarom távolítani steamről a telefonszámot hiába írom be a kódot, nem fogadja el
Érvénytelen sms-kód[ Szerkesztve ]
-
Robokutya
senior tag
Srácok kezdek begolyózni
Hol lehet a steamen Gyűjteményt készíteni.
Valahogy baromira elásták ezt a funkciót pedig már párszor megtaláltam de mindig elfelejtem. -
[Prolixus]
addikt
-
Robokutya
senior tag
válasz [Prolixus] #87446 üzenetére
Nem erre a gyűjteményre gondoltam
Hanem a profilod alatt levő Műhely-elemek menü alatt ahol az alkotásokat tárolja a steam az ott lévő menük között van egy Gyűjtemények lista
Azé vagyok gázba mert már csináltam ilyen gyűjteményt de most nem találom ezt a funkciót. -
Robokutya
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest