- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Új Indie Gala:
You Are Empty (DRM free)
Trine (Steam)$5.99 felett:
Cities in Motion (Steam)
Deponia (Steam)
Magicka (Steam)
Painkiller Black (Steam)First Bonus - Magicka Vietnam
Nekem csak a Cities in Motion meg a Deponia nincs meg, kérdés, hogy megérnek-e 6 USD-t.
A Painkiller önmagában megér 6 USD-t.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Ilsyde
őstag
válasz huskydog17 #38851 üzenetére
Nekem nem az iranyitassal volt a bajom, hanem a zs-kategorias bugyuta jatekmenettel. Ahogy olvasgattam a legtobb ember ugyanigy velekedik, viszont a tortenet meg a mondando miatt elvileg mindenkeppen megeri vegigvinni.
Nekimentem ketszer is de olyan primitiv a jatekmechanika hogy abba kellett hagynom mert kinlodtam :/@ollie ha nem nemetul van akkor nem. Szornyuek a nemet Daedelic angol szinkronjai.
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz DeFranco #38852 üzenetére
Tudtam, hogy erre felkapja a (most még) vicsorgó kék fejét az úr.
Nos, egy alapvető difi van, ez TPS és nem FPS, VISZONT a játékmenet, a pörgés, az akció, az nekem nagyon a Bullettstorm-ot juttatta eszembe. Ilyen ostoros rugdalózás persze nincs, de van helyette az ellenfélre homokrobbantás. Nekem nagyon bejött, állati jó a helyszín (Dubai egy homokvihar után, kissé leharcolt luxus felhőkarcolók, magasságok, mélységek, vakító nap, stb). És még történet is van, még ha nem is Deus Ex szintű, de így a sztori felénél azt kell mondjam, hogy engem leköt, érdekel a vége.Szigorúan kontrollerrel ajánlom, viszont úgy tökély. 5 eurót szerintem MAGASAN megér - a Modern Warfare 2-nél minden téren jobb (csak hogy épp számodra aktuális témát hozzak fel ).
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
huskydog17
addikt
válasz Ilsyde #38854 üzenetére
Na igen, az is hozzá jön pluszba, egyet értek. Nekem abban a játékban semmi sincs, amire azt mondom, hogy ez már nem semmi. Az egyetlen pozitívum amit fel tudok mellette hozni, hogy jó a német szinkronja.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
-
Youri
veterán
válasz BomiBoogie #38858 üzenetére
Én egy jó 6-7 éve próbálok barátkozni a kontrollerrel, hiába. Nekem a bill+egér az etalon mindennél.
RTX ON
-
Ryder62
őstag
Az egészséges hogy töröltem a gépről a HL2 Episode One-t, Two-t és utána ott maradt a játék mappája fejenként 500 megával? Ráadásul az Xfire még mindig úgy érzékeli hogy az Episode Two telepítve van
-
félisten
Külön kulcsokat ad?
Szerk.:
Azóta már megtaláltam...
Every game with the Steam icon comes in form of a key you can use to redeem the game on the Steam digital store.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz BomiBoogie #38866 üzenetére
Lara Croft, Tomb Raiderek (főleg az UW), Assassin's Creedek, Batman, Rochard, Shank és surprise még a Portal2 is!
-
DeFranco
nagyúr
válasz BomiBoogie #38868 üzenetére
Pedig végig lehet vinni, ha máshogy nem vannak jó tutorialok a neten. Én is végigvittem, pedig nem szeretem, ha valami nagyon hard. Könnyen repül a gófákjószelf...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz DeFranco #38870 üzenetére
Volt egy rész, ahol több sorozatban jöttek nagy emberek, gépfegyverrel, mindenféle husángokkal, és egyszerűen nem volt elég életem, akárhogy ugráltam, nem tudtam továbbmenni, aztán meguntam. Nem vagyok nagy kontroller bajnok és túl gyors sem, nekem kicsit nehéz lett az a játék. De addig a pontig élveztem.
-
eami
Topikgazda
nekem a dead space 1 alatt sikerült nagyon megkedvelnem az xbox controllert. Nagyon nagy élmény az amúgy is parás játékot force feedbackel kiegesziteni. azóta amit csak lehet azt controller tolom. Most pl SS3FE, teljesen korrekten irányítható. de általában az is igaz hogy ami konzol port, vagy konzolra is megjelent, azt remekül lehet controllerrel is .
De hogy extrémebb példát hozzák, CS:GOban a múltkor osztottam a fejeseket controllerrel :-) persze azt normálisan csak egér billel lehet ;-)
[ Szerkesztve ]
-
lostprophet
aktív tag
Nincs valakinek felesleges Dungeon Defenders Collectionje a Humble Bundle-ből?
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
TazLeacher
nagyúr
Force Feedback az Xbox kontrollerben? Keress már rá, hogy Mit jelent a Force Feedback?
-
Agyzuzo
addikt
Én azér' szoktam rá mert sokszor rátolom a képet a TV-re (117 centi + 5.1-es rendszer erősítővel, stb) és azért úgy mégiscsak más játszani a kanapén elfetrengve. De FPS-ek esetében én se vagyok képes elengedni az egeret.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
eami
Topikgazda
válasz TazLeacher #38879 üzenetére
látom sikerült megfogni a mondandóm lényegét...
egyébként frappánsabb ezt a vibrás visszajelzést force feedbacknek hívni, mint haptic / tactile feedbacknek. A force feedback lehet 1 vagy 2 irányú, ez esetben a játék nyomja a kontrolleren keresztül feléd az infót.
[ Szerkesztve ]
-
eami
Topikgazda
válasz TazLeacher #38882 üzenetére
a lényeg, hogy vegyétek a nem/majdnem-forcefeedbackes ám sokfelé rezgő xbox360 controllert, mert simán megéri azokhoz a játékokhoz amik támogatják
-
cskamacska
addikt
válasz huskydog17 #38859 üzenetére
Mert a SpecOps: The Line nem is jó játék. Én szenvedtem a játékkal, többször abbahagytam, mert idegesített a játékmenet(zs kategóriás modern military chest high wall szimulátor). Mégis azt mondom utólag, hogy tán a legértelmesebb játék ami kigurult tavaly a garázskapun.
Viszonylag ritka az olyan, hogy klasszikus történeteket ültetnek igen jól játék formába, és utólag a gagyi játékmenet még meg is erősíti a mondanivalót.Szóval mint szórakoztató játék kis félórás tunyuláshoz, abszolút kukszi. De ha az ember Apocalypse Now: The Game-re vágyik, akkor nagyon rendben van.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Spet
addikt
Nemrég cseréltem le a videokártyámat (5670-->7750) csak egyetlen egy bajom van vele, hogy a Shogun 2 10-20 percenként csontra lefagyasztja a gépet (csak reset gomb "oldja" meg a problémát). Találkozott már valaki hasonló problémával videokártya csere után? Minden más nagyobb igényű játéknál semmi gond nincs vele (Skyrim, Deus Ex, Alan Wake, Dirt 3, Metro 2033 [itt a legjelentősebb a gyorsulás +30 FPS ]).
Driver eltávolítás, újra telepítés a kártya beszerelésekor megvolt. Verify of integrity game cache is le lett futtatva, utána le is töltött 11MB-ot, de a fagyás ugyanúgy fennmaradt.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ennek a VGA topikban a helye.
Furmark tesztnél is ugyanígy lefagy? Ha igen, akkor valószínűleg túlmelegszik. -
fi:zi'k
nagyúr
válasz BomiBoogie #38887 üzenetére
Vagy simán a VGA driver szarakodik. Én is elég sokat szopok ilyenek miatt- Bár nekem csak kisebb fagyások vannak.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Spet
addikt
válasz BomiBoogie #38887 üzenetére
Nem értem miért kéne feltétlen a VGA topicban feltennem a kérdést hiszen:
a., Csak ennél fordul elő nem hibázik más játékoknál (ahol direkt felhúztam a beállításokat, hogy a GPU terhelve legyen amit el is ér szépen 98-99%-al és nem fagy ki) nincs problémám.
b., "Szegény" gép csak ennél fagy ki teljesen nem csak a játék maga fagy ki, a crtl+alt+del-re sem reagál semmit a gép, így akár az azonnali kérdések topicban de akár a shogun 2 topicban is feltehettem volna a kérdést, csak a második topic ki van halva.
c., mivel steamből van futtatva a játék gondoltam itt érdemes feltenni a kérdést.De a tanácsodra akkor lefuttatok egy Furmark tesztet hogy arra mit fog reagálni.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
sirdenis
tag
Mit kell csinálni ha minden egyes játékindítás előtt directx-et telepít a steam? így baromi lassan indulnak a dolgok.
-
mrhitoshi
veterán
válasz sirdenis #38891 üzenetére
ööö semmit ?
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy a steam-es Bioshock 2-et elindítva elkezdi a steam indítani a játékot, aztán semmi nem történik ?
Most fejeztem be az 1-et, és kezdeném a 2-őt, de ez a hiba megfogott. Keresgéltem a neten, de eddig annyit találtam, hogy valami a GFWL-al van baj. Most próbálom felrakni, de ha ez sem jön be, akkor nem tudom mi a baja.
Próbáltam -nosound -al indítani, -nointro-val, kompatibilást állítottam, tényleg majdnem mindent megnéztem, de eddig semmi.PS4
-
sirdenis
tag
válasz BomiBoogie #38892 üzenetére
Mindig ugyan azt indítom és úgy csinál mint ha most indítanám először.
-
mrhitoshi
veterán
válasz sirdenis #38894 üzenetére
Akkor az probléma. Ezen talán elindulhatsz: [link]
(#38893) mrhitoshi: Probléma megoldva!
Hogy bővítsük a PH! Steam tudástárát, így természetesen leírom mi volt a probléma. [link]
Valami miatt nem telepítette fel a steam rendesen a GFWL rendszert a gépre, így nem is tudott elindulni normálisan a játék, mert hiányoztak a fontos fájlok. Szóval egy gyors GFWL uninstall + a linken megadott helyről gyorsan letöltés, install, és megy is a játék.[ Szerkesztve ]
PS4
-
mrhitoshi
veterán
válasz BomiBoogie #38897 üzenetére
Nagyon szívesen! Amúgy úgy gondolom, hogy ha már beírom, hogy sikerült megoldanom, akkor le is írom hogyan is sikerült, hát ha majd egyszer valakinek sikerül.
PS4
-
csaba951
veterán
válasz mrhitoshi #38896 üzenetére
Én egyelőre offline profillal használom a Live-ot.
A Bioshock 2 Steames változata nem tartalmazza a legújabb patchet. Kézzel kellett leszednem, és telepítenem. Utána már semmi technikai gondom nem volt a játékkal. Online Live profillal ezt gondolom automatikusan megcsinálja.
És persze én is hangsúlyozom, hogy Live-os játékoknál fel kell tenni az MS oldaláról a legfrissebb klienst. A Steames verzióban mindig a játék megjelenésekor elérhető legújabbat teszik be. Viszont ha 2-3 évvel később kezdesz el vele játszani egy frissen telepített Windowson, akkor nem fog indulni a játék, mert nem a legfrissebb klienst használod.
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Azt nem tudja valaki, hogy játék közben hogyan lehet offline windows live profilt létrehozni?
GTA IV-ben kéne, csak nem tudom, hogy ezt játék közben lehetne-e, mert ugye anélkül nem tud menteni a játék....
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest