- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
-
phenomHUN
senior tag
-
Vertigo18
addikt
Dead Island-ról valaki valami személyeset? 66%-on érdemes már megvenni?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
-
Vertigo18
addikt
Haverok nincsenek, de a poszt-apokaliptikus filmeket, némi zombival vegyítve imádom... Legenda vagyok, 28 nappal később....
-
Agyzuzo
addikt
válasz Vertigo18 #38208 üzenetére
Én rácuppantam, kinyomtam 2 nap alatt annyira beszívott a feelingje, nem tudsz vele hibázni. Mondom ezt úgy, hogy már csömöröm van a sok zombis baromságból, de a Dead Island és a Walking Dead nálam TOP listásak voltak 2012-ben.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Vertigo18
addikt
nah, most aztán jól összezavartatok!
-
veterán
Ha Steam giftben kapok egy játékot, ami már megvan a library-ban, azzal mi a teendő?
-
-
BigBlue69
őstag
válasz stevve #38213 üzenetére
Elvileg a felajánlónak észre kellett volna vennie..
Másik megoldás rád van bízva.. Szólhatsz neki, hogy kérjen új nyertest mert úgyis megvan..
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Agyzuzo #38211 üzenetére
Nekem pl. nagyon tetszik a The Walking Dead, a Dead Island-et viszont sosem tartottam elég vonzónak, valahogy nekem Borderlands-szerű hentelésnek tűnik, csak zombikkal, ami egyedül igazából nem olyan élvezetes, mert a sztori önmagában nem viszi el.
Úgyhogy ízlések, és. -
TazLeacher
nagyúr
válasz BomiBoogie #38218 üzenetére
Egy az egyben Borderlands, csak mások a skin-ek.
-
csaba951
veterán
válasz TazLeacher #38223 üzenetére
Azért tegyük hozzá, hogy ez egy dicséret!
-
Agyzuzo
addikt
válasz BomiBoogie #38226 üzenetére
Na látod, én meg pont a Borderlands-el voltam így. Sose tudott annyira beszippantani mint a Dead Island. Jobban bejött a trópusi téma mint a Mad Max-es.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
DeFranco
nagyúr
válasz csaba951 #38225 üzenetére
Hát, azért nem feltétlenül... a Borderlands-et az egyik legszuperebb és legtartalmasabb játéknak tartom, amivel valaha találkoztam, és nagyon sokáig lekötött, de valahogy az alap-knoxx pt1-pt2-től annyira megcsömörlöttem a shoot-loot-bazillion-tól, hogy a robot revo-t hiába vettem meg, egyszerűen nem tudom végigjátszani, egyszer sem.
Az biztos, hogy az elkövetkező két évben nem hogy nem veszem meg a második részt, de a maradékot sem veszem elő, mert egyszerűen émelygés kap el, ha meghallom, hogy kacsarááájd, vagy greetings traveler(tyup tyup tyup tyup tyup tyup tyup tyup).
Jó, az mondjuk lehet, hogy nem kellett volna no-time glitch-el hatszor végignyitogatni az armory összes ládáját lehet ott sokalltam be, de nem bírom ki, ha egyszer ott a loot
-
Agyzuzo
addikt
válasz DeFranco #38228 üzenetére
Engem meg pont azért nem kötött le sok ideig, mert történetileg egy nulla sajnos és önmagában a loot nekem nem elég vonzó. A Dead Island se több történetileg, viszont ott valahogy az egész hangulata engem annyira megragadott hogy nem bírtam abbahagyni, állati jó volt a környezet amit a sztori alá pakoltak.
Azért a 2. rész még kap egy esélyt...
[ Szerkesztve ]
-
-
zseko
veterán
Mintha a közösségi szavazásnál én egy 50%-os CS:GO ra szavaztam volna, most meg csak 25%-on van
No meg a kiírás, ajánlatok végéig 54 óra?
HR24.hu
-
TazLeacher
nagyúr
válasz csaba951 #38225 üzenetére
Bizonyos fokig igen. Frissek az élmények, mert pont a Border után kezdtük együtt ugyan azzal a 2 emberrel a Dead Island-et, és azt kell mondjam, ha már választani kell, akkor inkább a DI.
Ugyanakkor elég koppintás szagú, és az egész játék köszönőviszonyban sincs a trailerével, ami anno teljesen más hangulatot mutatott. Én reméltem, hogy nem egy tömény hent lesz. De az lett, szórakoztató lett, de nekem ez kevés. A történetnek annyi szerepe van a játékban, mint kb. a Diablo-ban vagy a Need for Speedben. Ezen felül van a játékban egy jó pár olyan hiba, ami erősen tönkreteszi a jó ötleteket. Ha ezt ki tudják küszöbölni a következő részben, akkor kiemelkedő lehet, nekem így csak amolyan átlagos, "ezt is végigjátszottuk" kategória. De valószínűleg nem én vagyok a mérce, mert a legtöbb ember oda meg vissza van érte.
A Borderlandsről meg annyit, hogy kifizetném még egyszer a DLC-k árát, ha az emlékeiket kitörölhetném.
-
Niczo
senior tag
Legacy of Kain Collection €6.12 vs. £4.76 mindenki kedvenc Gamersgate-én
Valaki hiányolta steamen a 75%-os akciót rá. Az második résznél nem írja hogy steamworks, nem tudom csak véletlenül maradt-e le. GG-n simán megeshet[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz DeFranco #38228 üzenetére
"egyszerűen émelygés kap el, ha meghallom, hogy kacsarááájd, vagy greetings traveler(tyup tyup tyup tyup tyup tyup tyup tyup)."
Találóan összefoglaltad mindkét Border rész és az összes valaha volt és még érkező DLC-k lényegét. Mégis, a szórakozáshoz egy darabig elegendő. Én 95 óra játék után most szüneteltetem kicsit a Border 2-t, de néha már kezd megint előjönni a hiánya, úgyhogy a következő DLC-nél megint megy fel. Egyetlen hátránya, hogy a második rész már szinte kizárólag coop-ban élvezhető, egyedül elveszettebbnek érzed magad, mint a Fallout-ban (ahol épp az a cél).
-
Agyzuzo
addikt
-
Niczo
senior tag
Front Mission Evolved £2.72 szintén Gamersgate
Az ár nem rossz a játékot nem ismerem, nem tudom megéri-e (metascore 63).Agyzuzo: így már jól hangzik, lehet én is zsákolom
[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Agyzuzo
addikt
-
Niczo
senior tag
válasz Agyzuzo #38243 üzenetére
Behúztam. Nem kellett nagyon győzködnöd
Ezek után tuti leárazzák steamen is , bár ennél jobban úgyse fogják.Most nézem az első része megvan régről PC Guru mellékletként. Atyaég 10 évvel ezelőtt adták újságmellékletként (2002/10-11). Hát igen, tényleg klasszikus
[ Szerkesztve ]
-
olly
aktív tag
Csak nekem tünt fel, hogy 50%os szavazáson volt a cs:go, megnyerte és egészen mostanáig 50%on volt míg most csak 25%ot ír?
-
KubanitoS
veterán
Ma lesznek utoljára új címek a napi akcióban?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
KubanitoS
veterán
válasz BomiBoogie #38247 üzenetére
Engem csak és kizárólag a Heroes 6 gold pakk érdekelne. Ha jól látom ez most fless szélen van -50%-os áron, ami három óra múlva jár le. Ezek szerint, ha most ezt kihagyom, akkor nagy eséllyel nem is lesz már hasonló áron?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendszergazda topic
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest