- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeriHampeR
aktív tag
válasz fi:zi'k #38600 üzenetére
Szintén érdekel az Amazonos opció.
Tudnátok olyan játékokat ajánlani amelyet most érdemes megvenni mivel nagyszerű történettel és megvalósítással rendelkezik? Minden megoldás érdekel, hogy ti mit ajánlotok és miért?
Hitman Collection, Crysis, és Batman packoz néztem ki eddig ,egyéb ötletek?
[ Szerkesztve ]
-
Alien83
senior tag
válasz BeriHampeR #38601 üzenetére
Mind a 3 kiváló játék.
Hogy a 3 közül melyiket ajánlanám ha minden stílus érdekel tegyükfel, a Batman-t. -
lacus83
senior tag
válasz Alien83 #38602 üzenetére
Itt gyűjti a sleepeket a cuccaiért cserébe.
De azért lehe tüzleti érzéke is mert én az 1138 giftje közül az egyetlen BO2jét akartam behuzni de nem adta az istenért sem :-(MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
válasz BeriHampeR #38601 üzenetére
Kingdoms of Amalur
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Alien83
senior tag
-
lacus83
senior tag
válasz Alien83 #38603 üzenetére
Csak arra vigyázz ha steamen is akarod regelni az amazonos játékokat,biztosra menj és inkább online game cod megjelölésű játékokat vegyél amazonon ne download megjelölésűt.
Pl én a Legendel jártam igy 1 dolcsiért.
Megvan persze és digitális tartalmat kaptam,de amazon kliensen keresztül tudom letölteni és a mellékelt seriallal telepíteni.
Lásd régi rendszerű dobozos gamek.
A kapott serialt hiába irom be a játék aktiválása fül alatt a steam kliensben,nem fogadja el.Ismeretlen,vagy rossz kulcsnak dobja vissza.
De a Max Payne 3 online game cod nevű vásárlásommal semmi gond sem volt.Simán regelte a steam és onnan is töltöttem le.Nem amazon kliensről.[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
SenorGrande
senior tag
-
-
Agyzuzo
addikt
válasz maross #38612 üzenetére
Ezek a rohadt spekulánsok, már ide is betörnek. GAMESWAP rulz. Biztos jó lesz majd a SLEEPINGDOGS/BO2 árfolyama.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Niczo
senior tag
Maradt még egy 90%-os Death Rally kuponom, ingyé' van, ha kell pü.
Ugyanitt Dota 2 is vihető, pü-ben küldd az email címed és hogy mennyi kell
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
-
ViharVadász
őstag
Most ezek a játékok lesznek 2 napig még leárazva, vagy még lesz más-más játék is leárazva még? Mert egy GTA Complete Pack leárazásnak még örülnék
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
addikt
válasz ViharVadász #38616 üzenetére
Nem lesz más leárazás. Ezek voltak a legnépszerűbbek, ezért kaptak még egy akciót.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
TommyX_
őstag
válasz ViharVadász #38619 üzenetére
Nekem van egy GTA: Complete Pack giftem, ha érdekel, árban megegyezünk.
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
addikt
válasz bijesz #38615 üzenetére
kérdés, hogy a leendő kínálatot is ismeri-e. gyakorlatilag, ha a következő summer sale-ig nem adja el mindet, akkor ami rajta maradt azon már bukott. ha pedig sokan ráállnak erre, akkor hiába lesz rá kereslet, a verseny lenyomja majd az árakat (nem a steam-es ár lesz a konkurencia, hanem a többi spejzoló).
persze mindig ki lehet fogni egy-két tájékozatlant, de hogy erre megélhetést nem lehet alapozni, de még talán egy jó zsebpénzt se, az is biztos.It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
cashback
őstag
Még mindig megvan: 50%-KAL OLCSÓBB Painkiller Hell and Damnation bonus discount
(Érvényes 2012. december 19. és 2013. január 18. között)Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
Samus
addikt
Valakinek sikerült a Half-Life szériát magyar felirattal játszania? A virágbolti verziót simán megcsináltam, de most nemhogy magyar, de semmilyen feliratom nincs...Akármit állítok be. A "fi" csoport által készített 1.03 (utolsó) verzióval próbálkozom. A játékon belül a menü magyar. De nulla felirat...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
ViharVadász
őstag
Én ezeket használtam, amik ezen az oldalon vannak: [link] A Half-Life 2, Episode 1 és 2 magyarítása is nagyon szépen működött rajtuk. Szerk.: Jaj, most nézem itt is, hogy ezt is a fi csapat készítette. Akkor viszont nem tudom mi lehet a gond
[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Badtor
tag
Tudnátok mondani jó középkorban játszódó stratégiai játékot?Vagy ha nem is középkori feltétlenül,de stratégia legyen.
Szívesen beruháznék egyre. -
-
rt06
veterán
android-os steam klienst le lehet szedni valahonnan android nelkul?
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
albert8
veterán
Szerintetek ma lesz napi deal?
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
addikt
-
kovsol
titán
válasz ViharVadász #38634 üzenetére
Köszi szépen!
[link] ezután lehet már szélesvásznon is játszani és javítja a win7-8 bugokat! Adakoztam is a fejlesztőknek kemény 1€ -t érte.
Beteszem ide is, igaz privátban küldted el az infót, de hátha másnak is új még ez.May the Force be with you!
-
Samus
addikt
Odáig jutottam, hogy már van angol felirat...Most újraindítom a Steam-et, meglátom, mi lesz. Valamiért a hl2/cfg mappában a config fájlt nem tudom módosítani. Minden indítás után eltűnik, ami benne van (ebben van egy cc_land "" sor, ami alapból ilyen, elvileg itt ha a "" közé beírod a nyelvet, és megvan a hl2_nyelv mappa, benne a fájlokkal, akkor ez így megadja a feliratot, és azok nyelvét.
Időközben:
A legviccesebb, hogy van magyar felirat. A http://steam.magyaritasok.hu/ oldalról szedtem le (kamu fiókot megadva, akármit mondanak, nem bízok senkiben). Az egész hl2_hungarian mappát beraktam a half-life 2 mappába (SteamApps\felhasználónév\half-life2), majd a hl2\cfg\config.cfg-ben átírtam a cc_lang sort cc_lang "hungarian" -ra, mentettem, írásvédetté tettem, biztos, ami biztos (ezt lehet feloldom később, meglátjuk). És működik a magyar felirat, a játékon belül is magyar lett minden (menüben is). Olyan birka voltam, hogy elsőre a hl2_hungarian mappát a hl2 mappába raktam...Egyedüli problémám, hogy a grafikai beállításaimat nem nagyon hajlandó megtartani. Random módon egy-két beállítás megváltozik az indítások után...illetve borzasztóan swap-ol (2GB RAM, Win7 Ultimate), a virágbolti nem csinálta, persze abban egy darab frissítés nem volt, ez pedig naprakész...Lehet nem ártana egy töredezettségmentesítés, meg ugye notesz, 5400as vinyó...A mentéseim felmennek a felhőbe, ugye? Játék után mindig csinál egy kis adatforgalmat, egy pillanatra jelzi, hogy tölt valamit.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
DeFranco
nagyúr
Az androidos steam kliens nálatok hogy muzsikál? Nálam valami bitang pusztulat, fél percig karikázik mire haljandó betölteni valamit, akkor is hibásan, aztán bárhova kattintok megint nézhetem a 21. század homokóráját a karikát...
Használhatatlan. Nálatok?
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz kovsol #38648 üzenetére
@maross @kovsol: akkor a vas lesz vékony hozzá (galaxy 3), mert wifivel is pocsék... valahogy majd túlélem
@Samus: opera a sale-s oldalt széttöri, a gyári böngésző meg pont akkor nem megfelelő, amikor szükség lenne rá - vidéken, ahol az edge-t is vadászni kell.
[ Szerkesztve ]
-
Samus
addikt
válasz DeFranco #38646 üzenetére
Használható, de lassú netnél hanyagolandó... A netes változat lényegesen gyorsabb (pedig az komplett oldalakat töltbe mindenestől), érthetetlen. Nálam random újra is indult (nagy feketeség lett egyszercsak, majd újracsatlakozás...), van van alatta (Grand X IN), amikor van sebesség, nincs is baj. Viszont a Steam oldala mobilról nézve egész jó. Talán idővel ez is jobb lesz, a Facebook app most jutott el oda, hogy élvezet használni, mert irtó gyors és gördülékeny. Egyébként is csak a jelvény miatt raktam fel, de lemaradtam, mert már szavazás sincs, egy vagy kettő hiányzott az öt szavazathoz...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest