Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomy Yayo

    senior tag

    válasz Serpiko #35978 üzenetére

    Még egy kérdés. Ha a pakkban a steamen aktiválható példányok vannak, akkor miért van az, hogy a pakk oldalán, ahol felsorolja a játékokat, rákattintva a CivIV-re vagy Stroghold linkjére behozza ezen játékok oldalát, de nem a steam verzió oldalát, és van egy ilyen kis bekeretezett üzenet:

    "Please note: This version of the game does not utilize any form of DRM. This means that once you download and install you can start playing without any additional steps. We also sell a version that utilizes the Steam DRM which requires activation to use the Steam service. Customers interested in the Steam version can click here to purchase it."

    Ha steam verzió van a pakkban, akkor miért a non-steam oldalára visz? Vagy mégse az van a pakkban? :F

    GabN73: Most olyan akció van amazonon, hogy nagyon sok játéknál, ha megveszed kapsz vissza egy 5$-os kupont, amit majd januárban lehet felhasználni. Nekem már van 10-15 dollárom. Okosan csinálják, mert a karácsonyi hajrá után januárban gondolom nem lesz semmi akció, és a teljes árakból jönnek le az 5 dodók. Én legalábbis így csinálnám :DDD Ja, és meg lesz határozva, hogy melyik játékokra használhatók fel ezek a kuponok, de ez is csak januárban derül ki, amikor indul a buli.

    [ Szerkesztve ]

    Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo

Új hozzászólás Aktív témák