Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz TazLeacher #18198 üzenetére

    Ez már olyan dolog,hogy tulajdonképp a Steam az égegyadta világon nem díjaz benned semmit,semmiféle extrát nem kapsz se virtuálisan(pont,akármi),se a valóságban(pl.kedvezmény vagy kupon),bármennyit vásárolsz,játszol,online vagy vagy bármi egyéb,és ez gond.
    Van egy semmitmondó steam minősítés(ami a fene tudja,mi,de 1-2 óra cooptól fent is van 10-en),vannak az acsik,amiket előásni is nehéz,meg nem is arányos,van,aminél 10,van,aminál meg 300 van...és szintén nem jár érte semmi.
    Legyünk őszinték,a Steam tudása,fejlettsége,lehetőségei kábé 5 évvel! ezelőtti szintet érik el!!! Csak annyi a külömbség,hogy elvagyunk vele,mert egyszerű,letisztult,megszokott,és sok esetben köelező.DE ezt már egy Xfire 5 éve tudta,szebben,okosabban...
    Acsira meg: olyan játékoknál is van ilyen %,amit még ki se adtak..gondolom mert tesztelik.
    De a büdös életbe meg nem tudod,hogy az a stat ér-e valamit,avagy a top acsit tényleg elérte-e valakimvagy bennrekedt a tesztelési fázisból...ráadásul eleve nem tudod meg,kinek van meg,én azt se hiszem,hogy ezek reális számok egyáltalán.Tök mindegy,úgyse tudsz villogni vele/úgyse érdekel senkit,max meglátják,hogy valamiben többszáz órád van,bólintanak egyet.
    De pl.én x év steam alatt sose néztem meg még senkinél,milyen acsija van...

    [ Szerkesztve ]

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák