Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
expo problema: mehetsz mondjuk airclose fele, s mivel neked - mint zerg - van a leginkabb mozgekony sereged, megfelelo derites mellett meg is fogod tudni azt vedeni
a masik problemad pedig innen nezve ugy tunik, hogy a derites hianyabol adodik, mert a harom faj kozul pont a zerg az, aki egyik pillanatrol a masikra hatalmas sereget tud eloallitani, a masik ket fajnal (foleg a t-nel) ez hosszabb idobe tellik
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Alg
veterán
gyik pillanatrol a masikra hatalmas sereget tud eloallitani,
Épp ez a gond close-nál, mert ez egyik pillanatról a harmadikra változik, csak közben a 2. pillanatban odaér a támadó sereg... (és még ki is expel a közeli 3. bázisra, főleg ha T-ról van szó)
Nem azt mondom, hogy nyerhetetlen, de jóval nehezebb felállás a Z-nek mint a másik két fajnak - persze lehetne mondani hogy a cross-map meg a zergnek könnyebb, mert "szabadon" expelhet, de ez inkább szükség, mint előny.
És ebben kb. minden Z egyetért, és itt nem IdrA-ra meg Destiny-re gondolok, az ilyeneket még Sheth is csak egy "well, close positions, what can you do?"- val intézi el. Nnem véletlenül vették ki a close spawn lehetőséget minden komolyabb versenyen.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
rt06
veterán
felreertettel
Épp ez a gond close-nál, mert ez egyik pillanatról a harmadikra változik, csak közben a 2. pillanatban odaér a támadó sereg... (és még ki is expel a közeli 3. bázisra, főleg ha T-ról van szó)
eppen azt irtam, hogy sem a terran, sem a protoss nem tud fel perc alatt legyartani nagy szamu sereget (az a zerg), eppen ezert, ha meglepetesszeruen ott terem az expodon egy akkora sereggel, amit nem tudsz megfogni, az valoszinuleg a derites hianya miatt van (ugyanis abbol, hogy nem tud gyorsan nagy segeret termelni, magaval vonja, hogy tobb idod lett volna felderiteni azt, hogy egysegeket halmoz fel a bazisan)
igen, tudom, a derites zerg-gel nagy mumus, mindig jonnek az ervek, hogy "de a toss-nak ott a lathatatlan felderito", viszont ahhoz kulon tech ag kell (ami pl templar jateknal egy epulet csak erre), meg hogy "a terran meg barhova bescan-el, ingyen", viszont az egyreszt meg nyersanyagkiesessel jar, masreszt ha ellotted, nem tudod korrigalni a poziciot
ezekhez kepest tokeletes alternativat tud nyujtani az overlord, ne adj isten az overseer+changeling kombo, akar overlord bealdozasaval isaz a baj a legtobb zerg jatekaval, hogy nem latnak a 6pool es a 4base macrogame (a.k.a. 300+ supply) kozott atmenetet (sot, leginkabb csak ez utobbit tartjak elfogadhatonak), es ennek megfeleloen nem is hajlandoak ilyen modon megprobalni jatszani, inkabb csak egy "well, close positions, what can you do?"- val intézi el
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Alg
veterán
Ezt is írtam:
Ha meg annyi sereget tartok, hogy meg tudjam védeni magam, lemaradok gazdaságilag.
Általában figyelemmel kísérem az ellen seregének összetételét, nagyságát - de hát az a fránya lárva ugyebár...
az a baj a legtobb zerg jatekaval, hogy nem latnak a 6pool es a 4base macrogame (a.k.a. 300+ supply) kozott atmenetet
Ez valószínűleg azért van, mert egy ésszel játszó P, de főleg T gyakorlatilag beüthetetlen nagy gazdasági előny vagy tier3 egységek nélkül - P ellen még talán van egy kis "ablak" egy burrow +1 roach, vagy creep/nydus + hydra push-ra mikor a gateway/robo váltást csinálja, de ezt sem egyszerű elkapni, inkább csak FFE esetén sikerült nekem eddig.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
rt06
veterán
"Ha meg annyi sereget tartok, hogy meg tudjam védeni magam, lemaradok gazdaságilag.
Általában figyelemmel kísérem az ellen seregének összetételét, nagyságát - de hát az a fránya lárva ugyebár..."
tehat figyelemmel kisered ugyan, hogy az ellenfelnek mennyi serege van, megsem tartasz magadnak sem sereget, sem larvat? 100 supply-ig csak drone-olsz, vagy hogy?
a masikra meg: max vs max beuthetetlen, nem szabad hagyni, hogy osszeszedje az ellenfel a szukseges deathball-t, amire vannak remek egysegeid (ugymint muta, bane+ovi, vagy akar kimozdulaskor egy kisebb ling counter a parasztok koze), amikkel sulyos karokat okozhatsz a gazdasagaban
a close position-t amugy nem azert vettek ki a bajnoksagokbol, mert imba, hanem mert a kozvetites miatt senki nem orulne, ha 5-10 perces merkozesek lennenek
-
föccer
nagyúr
Killercsákó, Fekete Péter: Köszi a meccseket, jók voltak.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
rt06
veterán
tolja valaki ptr-en?
-
rt06
veterán
válasz zuzu000 #23359 üzenetére
public test region, ahol a kovetkezo patch (jelenleg az 1.3.5) van ervenyben
sajnos amennyire tudom, csak NA (north america) account-tal rendelkezo jatekosok tudnak belepniazert erdekelne, mert ha dobna valaki egy-egy replay-t az uj palyakrol, azt hipp-hopp fel lehetne tolni az eu szerverre is (igaz csak custom jatekokhoz, de a semminel tobb)
-
föccer
nagyúr
válasz killerjohn #23363 üzenetére
Azt hallottam
Egyébként visszanéztem a rep-et. A HT-k valami brutális pusztítást vittek véghez a dupla MMM-be.
Alg: Köszi a linket, lehet megnézek én is 1-2 mappát.
üdv föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz killerjohn #23365 üzenetére
Az első 2v2-ről a két terran ellen.
üdv, föccer
-
killerjohn
addikt
válasz killerjohn #23367 üzenetére
mind1, már nyomunk egyet WiLDflash-el, aztán jönnek a gyerekek fürdeni
-
Alg
veterán
Destiny koreai ladderen, placement után, jelenleg plat no.1 helyen
-
-
rt06
veterán
válasz Winner_hun #23373 üzenetére
tudod, mit? atdobom messengeren, te majd feltoltod, es keresgelhetsz te ;p
szerk.: kozben nezem, hogy mas mar megelozott, "PTR1v1Test"-re keresve megtalalhatoak a palyak
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz Winner_hun #23375 üzenetére
az éles kockáztatás, ne félj, nem lesz semmi baj!
btw köszi a mai meccselést!
-
DarthPeeter
aktív tag
Mi van itt ma kérem, ilyenkor már mindenki alszik? Senki nem akar kockulni?
-
föccer
nagyúr
válasz DarthPeeter #23377 üzenetére
Tudod, van élet a Starcrafton túl is
üdv, föccer
-
DarthPeeter
aktív tag
Na mondják ezt az 1000 winesek Egyébként kb 6-7 meccset játszottam ma, főleg délelőtt, szóval azt sem mondhatjátok hogy éjjel-nappal ezt tolom ( sok más játék is van a gépemen még )
-
föccer
nagyúr
válasz DarthPeeter #23380 üzenetére
Kikérem magamnak a gyanúsítgatást. 543 liga győzelmem van. Meg mellette 503 Custom game és 829 coop vs a.i. győzelem. De ezek nem számítanak, mert átlagban 6-7 percesek voltak
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz DarthPeeter #23383 üzenetére
Régi szép idők
Szerinted hogyan lett 4255 acsi pontom? Vettem az ecserin?
üdv, föccer
-
rt06
veterán
válasz DarthPeeter #23385 üzenetére
majd kell kesziteni achievement-eket, pl.:
rush distance: 5 mp-en belul erj oda a lakas barmely pontjarol a siro gyermekhez
penetrate the wall-in: tanulj meg kozlekedni a gyerekbiztos lakasban
won't be denied: aludj egyhuzamban 4 orat
bag it 1: cserelj 45 mp alatt pelenkat
bag it 2: cserelj 30 mp alatt pelenkat
bag it 3: cserelj 30 mp alatt pelenkat...fel kezzel
silent templar: csitisd el a siro gyermeket 1 percen belules hasonlok
-
föccer
nagyúr
-
rt06
veterán
válasz föccer #23387 üzenetére
jah, megegy (bar ez majd leghamarabb a kovetkezo season-ban lesz esedekes):
imbalanced: kapj el repteben legalabb 3 poharat, vazat, cserepet, amit a gyermeked vert le (vagy rantott le az abrosszal) a lakasban
coop vs baby / silent night: paroddal felvaltva felugyeljetek a gyermeket az ejszaka (este tiztol reggel hatig) folyaman, ugy, hogy fel percnel hosszabb ideig egyeszer se hangoskodjon
coop vs baby / need supply: a gyermeket tartva fejezd be a bebikajat elokesziteset, mig parod elrohan valami surgos teendo miatt (ajtot nyitni, wc-re, egyeb halaszthatatlan ok miatt)[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Hot Run: 15 perc alatt pótold az elfogyott pelenkát
ON: White-Ra az Orosz szerveren: [link]
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz killerjohn #23393 üzenetére
Még éppen nem. De nem csodálkoznék rajta, hogy ha még az éjszaka elindulna
Whitra-t most 3x is elpicsázták
üdv, föccer
-
killerjohn
addikt
válasz föccer #23395 üzenetére
az pont akkor indul, amikor még számítasz rá, vagy már meguntad a várakozást, és épp feladod hogy ébren izgulsz egész éjjel. Na PONT akkor indul meg a szülés
Első fiamnál: már este 10-kor majd elájultam az álmosságtól, de mondom fent maradok éjfélig, hátha beindul a buli. Erre semmi, lefeküdtem, fél 1 körül el is ájultam. 00:45-kor ébresztő, indulás a kórházba. Kb a nevemet tudtam, meg hogy taxit kell hívni.
Második fiam: már feladtuk napok óta a várakozást, erre reggel szépen megreggelizünk, minden szuper, indul a nap, 11-kor indul a fájás, délután 4-re már kint is volt Picit egyszerűbb volt, mint első fiamnál -
AlyArkhon
őstag
7 re itthon vagyok, DarthPeter Oxox tolhatnánk pár meccset .
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest