Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • föccer

    nagyúr

    válasz rt06 #14370 üzenetére

    Jaja, a roach hidra kombó ismert taktika Z-nél. Bár ritkán használom, de nemrég alyarchon-nal ilyen buildet csináltam. Igaz nagyon lassan épült a seregem, viszont, ha elér egy kritikus tömeget (10-15 roach+10 hydra), akkor takarít rendesen).

    Az ellen TP volt. Elég jól bevédekeztek az elején, így nem támadtunk early game-ben. Inkább rágyurtunk a gazdaságra, és elkezdtünk techelni. Az ellen nemsokára fel is tünt a bázisunk előtt egy szép nagy thore, marin, tank, zealot stalker sentry combó menüvel. A mi oldalunkról hydra roach, némi ling támogatással, pár immortál, mass zealot fogadta őket, mikozben pörögtek a male sebzés fejlesztés, és a páncél upgrade. Az ellenből nem maradt túl sok, amire legyűrte a seregünket. amire végzett vele, és neki ált voltna az első expet leszedni, addigra megjött az első adag, majd maxra fejlesztett ultra, ami bedarálta a maradékot :)

    Ezután megindult a kontra. Az ellen lázasan próbált expelni, de azokat gyosran lekapkodtuk. Megjött a következő adat ultra (volt már van 10-12 db), egy fél tonnány linggel támogatva. Jött mellé alyarchon részéről pár sentry, meg vagy két tucatnyi stalker. Beküldtem a falra az ultrákat mint valami faltörő kos, közben berohantak a lingek. Az ultrák iszonyat sebet lenyeltek. Amire kitakarítottam a falat, meg a passzív védelmeket, Alynak gyakoraltilag a maradék egységeket kellett eltaskarítani a pályáról :)

    Élvetes játszma volt :)

    üdv, föccer

    Építésztechnikus. Építőmérnök.

Új hozzászólás Aktív témák