- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
válasz iSonic #10700 üzenetére
nem szabadna hagyni kibontakozni. A másik meg, hogy terrán nem derít túl könnyen. Az egységek ált lassúak, a radar mínusz pénz és csak egy kis részt látsz meg. Ha meg csinálsz derítésre valamit akkor ugye mást épp hanyagolsz amit könnyen bedarál a zerg.
Ezért mondom, ha valaki tud zergel játszani, akkor egy ugyan olyan tudású Terrán valószínű lefog cumizni. -
Konflikt
addikt
lehet voltmar, illetve a megoldas is megvan, de:
most nezem vissza a ligas felveteleket a livestream-en, es villiognak a felvetelek, nagyon zavaro. lehet ezzel vmit csinalni?Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
iSonic
addikt
Hát sajnálom, hogy nem lett sör ez van
-
WayneGace
őstag
válasz iSonic #10703 üzenetére
A terran derít nehezen? Ilyet még soha nem olvastam. Egy klikk és scan. Tényleg olyan nehéz? Az egyetlen faj, ami egység nélkül derít, a térkép bármely pontján, azonnal. Pár terran játékos úgy van vele, hogy a zerg expek csak úgy teremnek, nem is kell vele foglalkozni. Egyáltalán nincs így. Szerintem azok a zerg játékosok csak jobban játszottak.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Alg
veterán
válasz WayneGace #10710 üzenetére
Ráadásul azokat az expeket fel is kell drone-olni,és azért a meccsek eleje/közepe táján nagyon meg kell gondolni mire használja az ember a lárvát - nem csak egyszerűen "mindig legyen egy scv képzés alatt és kész"
Rengetegszer volt már olyan, hogy na most ezt a 10 lárvát elnyomom drone-ra, és abban a pillanatban megjelenik a minimapen egy támadó sereg... GG
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
iSonic
addikt
mintha a terran expandokat nem kell feltölteni scv-kel ezt úgy mondod
WayneGace: elnyomom a scan-t és máris oda 5 marine, vagy 5 scv ára.. azért ezt is vedd figyelembe.. zergnél meg köbö egy ling és kész.. plusz ha jól terjeszted a creepet, akkor meg látod a feléd jövő egységet..
-
oxox
addikt
mint már említettem ez a liga besorolás/átsorolás, egy sz@r
1v1
ma kezdésként olyan béna voltam, mintha egy másik játékot játszottam volna eddig...buktam kb 4-et, aztán nyertem egy-kettőt, majd buktam 5-t zsinórban...majd megint lassan magamra találtam...erre feldobott ezüstbe (3. helyre), játszottam még néhányat (átvéve az első helyet), erre feldobott aranyba (5. helyre)....pedig, hol nyertem, hol vesztettem, és mikor levertem egy bronz ligást akkor dobott fel... (igaz a végére már többet nyertem, meg volt egy 5-6-s streak de mikor 15-ből 1 partyt buktam csak , mind erősebbek ellen, akkor nem dobott volna fel bronzból....szóval aranyban vagyok ...irány a platina!!!
kicsit erősnek érzem magam ezen az 5.ik helyen, inkább a középmezőnybe-végén lenne a helyem. (ráadásul valami 40pontnyira van az első hely)...szóval számíthatok néhány elpics.zásra azt hiszem.....
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
rt06
veterán
válasz iSonic #10712 üzenetére
szerintem arra ertette, hogy azokbol a larvakbol kell feltolteni az exp-et drone-nal, amikbol amugy tudna csinalni tamado egyseget is
a scan-hez meg annyit, hogy end-, vagy akar midgame-ben deritsd mar fel az ellenseges bazis kozepet egy darab ling-gel....
sot, midgame-ig sem kell eljutni, eleg ha az ellenfel befalaz
olyankor honnan tudod, hogy MMM, tank, vagy epp banshee keszul a fal mogott?Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
meg ehhez kapcsolodoan: kapsz egy nuke-ot, vagy egy dt drop-ot, mit csinalsz?
scan, mar latod is, kesz, vege
most akkor mit csinalsz Z-vel, vagy P-vel, ha epp nincs a kozvetlen kozelven detector?Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Alg
veterán
Pontosan. Be tudsz nézni linggel valamennyire, de onnan csak találgatás... vagy overlordot kell beáldozni, de gyakran az sem lát mindent
Szerk
@#10715: ha nuke, akkor piros pöttyöt keresel és menekülsz... ha dt drop és készületlenül ér az már régen rossz
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
WayneGace
őstag
válasz iSonic #10712 üzenetére
Szerintem a terran játékosok örülhetnek, hogy választhatnak + 270 mineral, ingyen scan és 8 supply (100mineral) között. Zergling-el felfutok a falhoz, jó esetben lát pár épületet, semmi mást. Beküldöm a szuper gyors overlordot, örülök, ha lát valamit, de veszítek 8 supply és 100 mineralt. Nem hinném, hogy meg tudsz győzni, hogy nem a scan a legjobb és praktikusabb derítés. A creep is + mikro, + queen vagy kihagysz egy larva keltetést, ezek se automatikus dolgok. Nem olyan egyszerű az expek és creep terjesztése, mint, amilyennek látszik.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
rt06
veterán
-
Alg
veterán
válasz WayneGace #10717 üzenetére
T: auto repair, auto heal...
Z: creep terjesztés, spawn larva, heal -> microEgyébként mostanában nincs bajom T-k ellen, általában ha nem hibázok akkor sikerül nyerni.
Szerk: csak szerintem nem normális az, hogy egy thor-t egyszerre 10 SCV is tud javítani?
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz aDM|RaL^ #10721 üzenetére
Nem nagy cucc kivitelezni, auto-repair és jobb gomb valamelyik támadó egységedre, hogy kövesse. A kiesett termelést meg simán fedezik a mule-ok (1 mule=6 SCV).
Jó rendben, nem sírok többet, csak ez a sok automatizálás a T-nál...
-
iSonic
addikt
várj heal-hez aztán nagy micro kell.. kivan jelölve a queen és heal, terran-nal ez annyi, hogy reaper.. de most ezen ne vesszünk össze, másrészt a ghostot iszonyatosan olcsón magadtól távol tudod tartani leteszel egy missile turretet és voálá.. zerg esetén mindenképpen kell az overseer, protossnak meg úgyis van 1-2 observerje..
-
iSonic
addikt
C-csoport sorsolásai és időpontjai a következőek->
föccer vs cyla
Időpont: 2010.09.28 20:00föccer vs Mistixx
Időpont: 2010.09.28 lejátszott mappok után 15 perccelBármi felmerülő probléma esetén dobni egy pm-t!
Üdv,
iSonic -
Alg
veterán
válasz iSonic #10723 üzenetére
Csak a vita kedvéért:
Heal queen-el: 3 akció+ odafigyelés (queen kijelöl, unit megkeres, heal, unitra klikk)
Heal medevaccal: 0 akció+0 odafigyelésReaper: próbáltál már zerggel reaper ellen micrózni? Gondolom nem
#10724: csak éppen a scv-ket nem támadják automatikusan az egységeid, egyesével kell kilőni őket, akkor is, ha a thor mögött elbújik és be sem tudod célozni...
#10727: Már megbocsáss, ez akkora baromság hogy nem is kommentálom... ha csak simán ráküldöd a lingeket a reaperekre, akkor kb. 1 reaper hal meg és az összes ling, ha a terran kicsit is odafigyel (pláne az SC2-ben annyira sok helyen előforduló terepakadályok miatt)
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Mellesleg lenne egy Zerges pro kérdésem.
Szerintetek mennyire szerencsés mass queen-el kezdeni P ellen, ha tudom hogy nem lesz 2gate zealot? Így a void ray cheese-t is védem, és a lárvákat is 100%-ban drone-ra használhatom, plusz creep-et is tudok terjeszteni gyorsan.
Majd ki kellene próbálgatni, protoss jelentkezőket várok
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
mindjárt kezdődnek a B-csoport mérkőzései
-
föccer
nagyúr
válasz iSonic #10700 üzenetére
Őőő, azért hagyni, hogy Zerg 4 bázisból játszon....
És mit csináltál az első 15 percben? És én miért nem találkzok ilyen ellenfelekkel, akik nem rusholnak az első 3 percben....
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
PowerBuldog
veterán
dMrL-nek és skagtrendy-nek dobtam egy PM-et, hogy 19:00-tól kezdhetjük a meccseket!
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
iSonic
addikt
válasz PowerBuldog #10735 üzenetére
19:00-kor kezdés
-
rt06
veterán
válasz föccer #10732 üzenetére
csenbelegyel, egyszer probaltam ellened jatszani, modnom nem rush-olok, inkabb expand, erre elkezdted fosni a ling-eket...
amugy az internet kapja be, eppen jonnek ki a cold streak-bol, TvP, P 4gate-ezik, es mintha kotelezo lenne, ugy eszi meg az emp-ket
epp a bazisat kezdem bontani, amikor elszall a netem
koszonom[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
PowerBuldog
veterán
Hát ezen nem sok néznivaló volt. 2 napja nem toltam. Meglátszik. Majd dMrL ellen remélem már jobb lesz.
-
rt06
veterán
kernem a replay-eket feltolteni
(lehetoleg a nyertes fel altal, ugyanis tobbnyire o van bent tovabb a jatekban)
koszonom
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Eagl3
veterán
válasz PowerBuldog #10740 üzenetére
Ne állj le a paraszgyártással
-
rt06
veterán
koszonom a gyors reakciot
-
föccer
nagyúr
válasz iSonic #10725 üzenetére
Üdv,
Elvileg otthon leszek már iylenkor, de azért a biztonság kedvéért privátban küld el a számodat. Ha véletlen nem érnék haza időben, akkoe felhívlak legalább 1/2 órával kezdés elött.
Üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
PowerBuldog
veterán
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
B-csoport eredményei:
PowerBuldog 0 vs 2 skagtrendy
PowerBuldog 2 vs 0 dMrL
Kedden folytatás...
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
mai utolso adag
PowerBuldog vs dMrL #1
PowerBuldog vs dMrL #2itt pedig megtalalhato a liga osszes jatszamaja:
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest