Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz GypsFulvus2 #34383 üzenetére

    Én kivárok, hátha lehet majd Ursa-t is venni UEC-ért. Illetve ugye PU-ban bármit lehet majd venni érte.

    A másik dolog, hogy a Reclaimer nem csomagban van, így UEC sem jár érte, de biztos ami biztos alapon elkülönítenék 10-20k-t neki. Arról nem beszélve, hogy mielőtt ténylegesen nekivágnék a végtelen űrbe roncsokat hajkurászni, szeretnék másokkal az ő hajóikon összebohóckodni annyi kreditet, hogy beledobhassak egy fejlesztett válogató/finomító berendezést, ha lesz ilyenre lehetőség.

    sz: Jelenleg 53k UEC csücsül a számlán, amihez a csomagokból jönnie kéne majd még 5k-nak. Bár mindez nevetségesen kevés ahhoz képest, hogy tévedésből és a modul pass rendszer eltörléséből együttesen jött 40k. :B

    (#34385) torz on borz: Több, és azok olyankor "saját" NPC-kké avanzsálnak, amiket -érthetetlen okokból- ugyanúgy ki kell majd fizetni "mert ők is akarnak majd részt a zsákmányból", de technikailag egyik zsebedből a másikba pakolod majd a lóvét. Elvileg az ilyen saját NPC-k két okból jobbak a simánál: 1 - Nem áll fenn a dezertálás/lázadás/árulás lehetősége. 2 - Végső halál esetén örökösként lehet őket (a karaktereket) megjelölni, így nem kell azonnal nekiállni új karaktert generálni, ráérsz majd később az NPC-nek.

    [ Szerkesztve ]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák