Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    válasz #16729600 #32915 üzenetére

    Persze, sokan így vagyunk vele. Én is mindig hangoztattam, és most is tartom, hogy én a közösségi finanszírozásnál mindig csak támogató szerepben vagyok, segítek lehetővé tenni hogy elkészüljön a termék, de hogy sikeresen elkészül-e, vagy sem, az már rajtam kívül áll. Eddig mindig csak pozitív tapasztalataim voltak, holott tudom hogy nem kockázatmentes a közösségi finanszírozás. Van a játékban kb 230 dolcsim, de minden egyes dollárt úgy adtam oda, hogy ha nem látom viszont, nem látom viszont. Max legközelebb óvatosabb leszek, de valójában nem :) Van még vagy 6-7 vasam a tűzben, biztos kijön belőle vagy 5 jó játék még :D

    Amúgy igen, én is úgy gondolom hogy ha már nagyon nagy problémák lesznek, valaki felkarolja őket, pofon lesz, csúnya lesz és nem elegáns, de nem fog egyik pillanatról a másikra eltűnni a projekt. A Microsoft a Moyangot is megvette 2 milliárdért, pedig "csak" Minecraftot csinált :) A CIG reklámértéke nem kicsi, a játék iránt nem kicsi az érdeklődés, és van benne potencál is bőven, kérdés hogy csak közösségi finanszírozással meg tudják-e csinálni.

    Amúgy itt is beszélgetnek a dologról, írja pl mcketten, hogy azért James sem mindig volt a csúcson, az ő kérdését is a lead mod válaszolta meg, miután sokáig nem jött semmi reakció rá. Ugyanakkor azt is el tudom képzelni hogy Sandi csavarodott egy kicsit be, vagy egyéb ego-túltengés és ujjmutogatás megy. Bár Jared leak-je ezek alapján tényleg szándékos volt.

    [ Szerkesztve ]

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák