Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GypsFulvus2

    őstag

    válasz TESCO-Zsömle #11269 üzenetére

    El lehet indulni mezítlábasként is, ha majd kész lesz a PU (Permanent Universe), de nyilván sokkal nehezebb lesz így, mintha lenne egy hajód. Jelenleg a játékból a hangar modul és a dogfight modul van "készen" (alfa verzió), ezekben nyilván csak hajóval lehet részt venni. Ha majd kijön a PU, ott megteheted, hogy pl. egy nagyobb, több személyes hajóra elszegődsz fizetésért, tüzérnek, gépésznek stb. Ha viszont van egy saját hajód, kereskedni is tudsz, tehát utóbbi mindenképp előnyösebb. Az meg szerintem semmit sem von le az "immersion"-ből, hogy van egy aurorád, és nem csatornából kimászott csövesként kezdesz. :) Az aurorától eljutni addig, hogy saját kereskedelmi flottád /hadiflottád / ipari vállalatod / bányád legyen épp elég hosszú lesz. A PU megjelenése pedig még nagyon hosszú idő, 2016 előtt sztem semmiképpen sem várható. Lesz majd addig egy FPS modul és egy planetside modul is; hogy ezek megjelenése után be lehet-e szállni "mezítlábasként" hajó nélkül, arra nézve nincs infó egyelőre. Elvileg nem lenne hülyeség, hiszen így a lövöldözést kedvelők, de űrszimm iránt nem érdeklődők is gyarapíthatnák a játék játékos és anyagi bázisát, de nem biztos, hogy CR-ék is így gondolkodnak. E két modul után x idővel jön majd ki a single player, több részletben (Squadron 42), aztán utána x idővel a PU.
    A bányászhajó (pontosabban mozgó platform) készülőben van, a neve RSI Orion. Egyelőree nnyit lehet róla tudni:
    "RSI Orion – Roberts Space Industries’ goal has always been to make the stars available to individual Citizens. Now, with the RSI Orion mining platform, RSI is letting individuals take over a process formerly controlled by megacorporations. The Orion’s features include high-grade turret-mounted tractor beam arrays, durable exterior-accessible ‘saddlebags’ for mineral storage and a cabin designed by the team that brought you the Aurora and Constellation!"
    Volt egy videó régen, ahol pár pillanatra mintha bevillant volna, az amelyikben mutattak kisebb bányászrobotokat is, de ezt most sajnos nem találom. Ez is több személyes, tehát itt is lehet majd munkát vállalni, de hogy ez a gyakorlatban mivel jár, pár kattintás-e, vagy valamilyen összetett tevékenység, ezt még nem lehet tudni.

    [ Szerkesztve ]

    "Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

Új hozzászólás Aktív témák