Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    Remelem CR-eknek azert az megvan, hogy egy spacesim nem atol lesz nagy h az osszes technikai ficsor benne, grafika, hangok top-on (ezek persze mind nagyon fontosak) hanem a jatek hangulata az ami odaszogez egy embert.

    Ha akarok, csempeszkeden Han Solo stilusaban, vagy Bobba Fett-kent fejvadaszkodom szerte a galaxisban, Lehetek rendes vagy akar Ferrengi stilusu kereskedo, osszeszokott csapatkent mint a Serenity legenysege bohockodunk mindenfele, vagy akar lehetek egy militans katonai szovetseg barmilyen rangu, beosztasu tagja, pilota, parancsnok, hadtapos...

    Ilyen csatakert sok mindent odaadnek es egeszen biztos vagyok benne hogy nem vagyok vele egyedul.

    Legyen bonyolult es nehez az iranyitas, azert vannak a hajon mindenfele fuvokak h ezeket az alap es akar nehez mozdulatokat meg tudd csinalni, legalabb az opcio legyen meg, h ha valaki belerak egy csomo idot es gyakorlast meglegyen a jutalma. Ha egy ilyet levagsz valahol es korbetanolsz par ellenseget akkor azt hiszem annak meglesz az eredmenye, fognak rola beszelni, az sem olyan nagy baj ha a csatakat fel lehetne venni, es kesobb tob kamera allasbol vissza lehetne jatszani, megszerkeszteni es feltolteni.

    Aki meg csak ugy repkedni akar haverokkal es nem akar ilyen mozdulatokert napokat, heteket gorcsolni az meg loheti az NPC-ket a beltekben, neki is meglesz a maga szorakozasa.

    En igyekszem minden MMO-ban a legjobbat kihozni magambol, ez nem mindig jon ossze, de ha ezt belerakjak.. akkor sokat leszek majd a gep elott.

    Ha az elozo linkben levo meretek es iranyithatosag megvalosul akkor megcsinaltak amire en vevo vagyok, kis felderito kuldetesektol a hatalmas, brutalis daraloig bezarolag mindenerdekel.

    Elvegre mit is mondott CR, hosszu evek utan vegre megvan a technikai hattere h megcsinalja ezt a jatekot, mire kiadjak, meg jopar uj dolog fog megjelenni, uh hajra! :)

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák