Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ricsip

    addikt

    Na jól megszopatott ez az LG SN10YG Soundbar. Hónapok óta nem bírtam beállítani rajta a kibaszott Google Home-ot. Mert valami agyalágyult barom azt találta ki, hogy a soundbar-hoz csak wifin keresztül lehet hozzáférni. A wifit meg ugyan hogy állítod be 1 olyan eszközön, amin semmi billentyűzet vagy egyéb touch beviteli interfész sincs? Hát persze a google home-al! Nehogy ki lehessen kerülni a google kémkedő hallgatózó vackát, ha te csak 1 firmware update-t akarnál egy rohadt soundbar-on lefuttatni. Mert offline rádugni egy USB pendriveon az túl snassz lenne 2020-ban.

    Na a googlehome setupot nekem az istennek nem sikerült végigvinni, tucatnyi próbálkozásra sem.
    Az előző android telefonon próbálkoztam vele párszor. A telefon látta az eszközt, csipogott a soundbar azaz BT-on sikerült a kapcsolatfelvétel. De azután mindig eltimeoutolt a dolog a wifihez csatlakozásnál. Próbáltam automatán átadni a wifi SSID adatokat+ a wifi csatlakozasi jelszót, próbáltam manuálisan is megadni a jelszót. Utána látszólag próbálkozott csatlakozni, de mindig 2-3 perc után timeout jött az app-ban. A soundbar pici kijelzője semmilyen visszajelzéstnem képes közben csinálni, hogy az embernek ötlete lenne a folyamat közben hpl jár, meddig jutott el stb. A google home app se jobb 1 fokkal sem, áll a képernyő, semmi statusz update, aztán 1x csak failed. Logot megnézni, mégis mi történik a háttérben? Semmi!

    Most egy új android telefonról, zsírúj google home-al újrapróbáltam, szintén megakadt ugyanott a dolog.
    Természetesen a kib@ LG 59 oldalas hivatalos Soundbar user manual PDF-je ugyanúgy szart sem ér, mint a C1 150 oldalas PDF-je, ha bármi gond van.

    [ Szerkesztve ]

    -

Új hozzászólás Aktív témák