Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nordic

    Közösségépítő

    1899.

    Na akkor jöjjön egy kontra vélemény.

    Vártam és is a sorozatot, de csalódtam. Nem tudom megmondani miért, de engem már a második résznél elvesztett a sorozat. Se a szereplők, se a történeteik nem érdekeltek, és innen már nem tudott visszarántani később se, amikor elkezdték az évad közepén összekapcsolni a dolgokat. Azt vettem észre magamon, hogy az 50 perces részeket elkezdtem áttekerni, mert nem érdekeltek a mellékszereplők történetei/emlékei. Az külön zavaró volt, hogy elvileg a "társaság" mind különböző nyelven beszél 1-2 kivételtől eltekintve, és hol megértették egymást, hol nem, egyszerűen nem volt konzisztens. Az egyik jelenetben egymást kérdezgetik hogy mit mondott, a másik pillanatban meg már tökre megértenek mindent. Totál kizökkentett. A sok számomra felesleges/értelmetlen dologról nem is beszélve.

    Mi szükség volt pl a gazdag muki, meg a szegény faszi közötti "románcra"? Anélkül is le lehetett szűrni, hogy meleg a faszi, de azért még markolásszuk egymás kígyóját a rácson keresztül. De ezt betudom szimplán annak, hogy netflix. De pl az elején a kislánynak miért kellett meghalni? A semmiből hogy került oda a néger? Egy csomó jelenet miért volt feleslegesen elhúzva? Hátha a nézőt majd leköti az, hogy itt-ott látni fog egy háromszög szimbólumot?

    A végső nagy csavar is olyan erőtlen lett nekem. Ettől kellene éreznem, hogy most majd milyen jó lesz a 2. évad?

    Lehet nem nekem való ez a sorozat, de szerintem ez messze gyengébb lett, mint az előd. A Dark az első résztől kezdve berántott és nem eresztett, míg ez pont az ellenkezőjét váltotta ki. Tömény unalom volt számomra, amin az utolsó 15-20 perc sem tudott már segíteni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák