Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    Rings of Power ötödik részében jól érzékeltem a következő történések egymást követő meglétét: Nori mesél a Gandalf formának arról, hogy minden évben megteszik ezt az utat, ami amúgy még mindig nem teljesen világos, hogy miért szükséges, de a lényeg, hogy legalább irdatlan veszélyes, mert a környezeti hatások, a vad világ lényei, az orkok és emberek és minden létező és képzelt entitás kész elpusztítani a hobbitokat, amit, mint tudjuk a két résszel ezelőtti megemlékezésből igen nagy hatékonysággal végez minden fent felsorolt veszély, ezért hobbitjaink álcázva önnön magukat és ingóságaikat óvatosan vágnak át a területen... egészen amíg énekelni nincs kedvük, mert akkor bizony a pusztaság közepén, mindenféle fedezék nélkül inkább rázendítenek a biztonság kedvéért.
    Ép ésszel fel nem tudom fogni, hogy a sorozat írói, vágói, rendezői ennyire nem érzik a disszonanciát az egymást követő jelenetek közt, vagy csak leszarták az egészet, mert előre kapták a fizut?
    Meg amúgy nem azért, de mekkora emberfeletti bátorság kell ahhoz, hogy valaki J.R.R. Tolkien legmagasabb szinten jegyzett fantáziavilágához hozzáköltse a saját felszínes baromságát? Mi ez a mithril sztori? Halál komolyan ez a két idióta, a Durin meg az Elrond arról beszélgetnek, hogy elpusztulhat minden tünde Középföldén a mithril nélkül, majd pár komoly mondat után elkezdenek poénkodni vele? Főleg úgy, hogy még az öreg Durint is meg kell győzni, szóval abszolút nem is tuti, hogy megmaradnak ezek a szerencsétlen hegyesfülűek? Mi az isten zajlik itt? :D

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák