Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Aki szerette a 2003-as A szövetség c. filmet, valamint Supernatural fan is- béke poraira-, nos az nagyszerű szórakozásnak tarthatja majd a Penny dreadful sorozatot.
    Viktoriánus korabeli London, az éjszakai szűk sikátorok ahol Hasfelmetsző Jack les áldozataira és még nála is borzalmasabb kreatúrák, amelyek mellett Jack kiscserkésznek tűnik.
    A Szövetség c. film erősen visszaköszön, amit én nagyon üdvözlök, mert a maga idejében nagyszerű alkotás volt és az alapkoncepció itt is ugyanaz.A pilotban egy csapat megalakulásának lehetünk tanúi, aki a természtfelettit, földöntúlit üldözik, persze nem ugyanazon célból, de motivációjukat jótékony homály fedi, fenntartva az érdeklődést későbbre is.Ugye hogy ugye, akár a Winchester bratyók, de nem olyan művi, puha módon, mint amilyenné váltak a fiúk az angyalkergetősdiben.Mert itt van vér, belsőség, megannyi szerv és a pilot után is várható patakvér.
    Meglepetés Timothy Dalton ex bond ügynök, szerepe akár anno Sean Connery esetében, ő a csapat feje, társa Eva Green, akit nagyon nem kedvelek, de meg kell mondanom nem játszik rosszul és talán az ő titka érdekel a legjobban, de jótékony homály fedi a szándékait(most még).Josh Hartnett pedig az Alvilági játékokban és A sötétség harminc napjában nyújtott alakítással hívta fel magára anno a figyelmemet.Mondhatni az ő szerepe a legszimpatikusabb, a naív revolverhős aki már csak cirkuszban prezentálja ügyességét és egyszer csak az események középpontjában találja magát, próbálván feldolgozni, hogy a csepűrágás mögött azért jóval borzalmasabb világ lapul és bizony akár őt is elérheti.
    A pilot utolsó képkockái szintén nagyon eltaláltak, vertem is a fejemet a falba, hogy nem kapcsoltam korábban, így viszont már tudom milyen korabeli mumusokra is számíthatok.
    Engem megvett, maradok, természtfeletti fanként és kiábrándult Supnat rajongóként egyelőre 8,5 pont.
    Penny Dreadful trailer

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák